Dextro energy

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2011-03-30 » 23:26:38
När jag satt och kämpade med mitt projektarbete käkade jag en jäkla massa dextrosol, även om jag är klar för kvällen med projektet så har jag en massa energi över. Så jag tänkte visa er kläderna som jag köpte igår!




Go stickad beige tröja, 50 kr



En till go stickad tröja, blå lila typ, 50kr


Skit snygg kavaj, färgen gör den inte rättvisa är finare i verkligheten. Sanne skulle köpa den först men den var för liten för henne, lucky me! 75kr betalade jag för den :)

Köpte även ett par leggins och en svart tubhalsduk i sammet, de betalade jag sammalagt 35kr för, men orkade ine ta kort på det :P

Så allt som allt, 210 kr, det är inte illa pissat ^^ Nej ska försöka göra mig trött nu tänte jag :)

Projekt arbete

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-30 » 18:21:38
Projektet är mitt liv haha, det kan man lugnt säga! Just nu är det det enda jag gör, men det är lugnt bara det ger resultat... Det ska lämnas in på fredag ju så att känner mig lite små stressad med kände att jag behövde en liten paus. Har kommit en bit nu iaf, har fått ihop en sisådär fem sidor är rädd att jag uppfattat allt fel bara... får se om någon kan kolla på det imorgon och se hur det ser ut. Men men ska väl återgå då, sköj!

Luuurad

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2011-03-29 » 22:49:52
Blir inte alls en outfit bild, inte blir det bilder på dom nya kläderna heller. Är ALLDELES för trött för det. Ska sova nu så att jag inte somnar imorgon när de som sökt in till bäckäng estet dans ska göra sina intagningsprov, ska ju sitta som en liten jury där tihi :) Soo sökande, don't me nervous I'll be nice! Tycker förövrigt att det är super super bra att de som söker in måste visa upp ett solo, det känns som att det kommer in fler seriösa och ambitiösa dansare då. Vet att många som söker till dans inte är så seriösa dansare. Vi hade ju en del som hoppade av linjen för att de inte ansåg att dans var deras grej, måste du ställa dig och göra ett solo så arbetar du iaf för det! Niiice! :)






Tänk så hade någon kommit och dansat som travis wall! Hade förövrigt varit sjukt kul med lite grabbar i dans i år! Fega inte killar! :D

Ny garderob = nya kläder

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2011-03-29 » 16:11:36
Har ju som sagt en ny garderob så tyckte att det behövdes lite nya kläder till den! Så idag drog jag till Gina tricos utförsäljning i deras gamla kontor och shoppade loss lite grann. Fick med mig en gammelrosa och svart kavaj, en stickad tröja, en svart tröja, ett par skinnleggins och en sammetsjal. Är speciellt nöjd med sjalen, det är en sådan där rund sak, har funderat på att köpa en sådan riktigt länge men när jag väl bestämde mig för att jag ville ha en sån så var den helt plötsligt slut. Letade efter den ganska länge och precis när jag jag gett upp och skulle gå och betala hittade jag den i en låda, så underbart. I was very very happy :) Och just det, priset på detta är ju det bästa. Betalade den nätta summan på 210 kr för allting. Det är SÅ det ska vara! Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra iväg till jobbet. Ni får se dom nya kläderna ikväll kanske, och även en liten dagens outfit om jag har tid ork och lust (och hittar min kamera)

The energy is back

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2011-03-28 » 21:34:56
Sådär, nu har energin kommit tillbaka, hade förlorat den där ett tag efter dm. Det gick bra verkligen, skit bra :) Vi kammade hem ett silver och jag är fruktansvärt stolt över oss. Vi satte allt så himla bra, bäst ever. Så nu är det bara att tagga om till dm! På lördag kvällen drog jag på lite förfest och åkte ner till stan för att festa sedan så drog jag hem direkt haha! På söndagen var det dags att flytta alla kläder i min garderob till en ny så att den gamla kan fly rummet, sedan var det dags att mysa med tim och det var väl det jag gjorde hela natten haha xD Idag har jag dansat hela dagen, började klockan åtta och slutade två och sedan började jag fem igen för att redovisa mitt projekt arbete :) sååatte nu är det bara att skriva essän, den ska vara inne på fredag så nu är det turboskrivning som gäller xD




 

 

Några bilder från DM, jag tog inga egna bilder utan snodde från några brudar. I love seniors black <3

 

 

 

 

@ school

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-25 » 11:01:02
Sitter i skolan nu, har precis börjat på min Essä till projektarbetet, kanske är lite sent påtänkt med det är alltid så jag gör. Är alltid gaaaalet sent ute. Jaja, anledningen till att jag sitter här i bibblan och lodar när jag egentligen börjar tolv är för att jag har varit och solduschat haha xD Jag hoppas att resultatet blir bra, det ser ut så just nu iaf. Karin blev iaf gaaalet brun xD Tog inte lika mörk färg som henne eftersom att jag är så ljus i vanliga fall haha :P Men men ska väl ta och göra CAE läxa nu innan jag ska käka och sedan ha lite samhäll.

IMORGON KÖR VI SENIORS BLACK! TAAAAGGA!

So fresh

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-24 » 22:53:55
Så fräsch som jag är nu var det längesedan jag var alltså :P Jag och karin åkte hit efter sista träningen innan DM (IIIIIH) och hoppade in i bastun, där vi skrubbade och kliade och svettades bort allt äckel på kroppen, så nu har jag sådär underbart len och mjuk hud, satt även i bastun med hårinpackning så håret är riktigt najs nu. Kan behövas för att jag ska förstöra det imorgon, tänkte färga det nämligen ^^ vill ju inte ha utväxt på tävlingen liksom ;)

Men men appropå tävling, fy vad bra det känns! Hoppas bara att vi sätter allt så bra på tävling som vi gör på träningarna, då är vi näst intill ostoppbara. Alla starter vi har iår är feeeta :D Tja men nu är jag jääävligt trött så ska slänga mig i soffan och glo på bourne supremacy och sedan nana. Dags för spraytan imorgon ju haha xD Jävla fjortis är jag ^^ men gratis är gott :P

Dress up

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2011-03-23 » 23:37:32


En form av outfit bild dåra, linnet är en sönderklippt herr tisha från hm cardigan som ni vet från Gina, shortsen är ett par avklippta cheap monday :) Nagellacket är från Isadora och heter hot coral (701) :)

Ser ni förresten, bakgrunden är viiit! Alltså betyder det att trappan finally är färdig målad :)

Oinspirerad

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Text, lyrics and emotions  |  Daterat - 2011-03-23 » 23:00:07
Drog en outfit idag, en sådan där enkel en men som ändå kan vara värt att visa för att väga upp min fruktänsvärda uppdatering. Men jag lägger upp den sedan. Och jag har förövrigt brist på inspiration och ork. Det är så mycket att tänka på att jag inte riktigt får in allt i huvudet, igår satt jag huuur länge som helst med en musik mix, som blev bajs, kom på just det Samhälls test/prov dagen efter, satte mig och pluggade kunde jag koncentrera mig neeej! Tänkte ju bara på den där jävla mixen som blev sääämst. Ska bli så jävla skönt andra april, då har jag lämnat in projekt arbetet och högskole provet avklarat, då är det liksom bara det där som ska vara "roligt" som är kvar. Ni vet det där, med balen studenten vänner och kärlek och allt sånt. Men just nu säger jag BITE ME och jag saknar små stunder av lugn och trygghet.


Och känner att jag bygger en bomb eller något inom mig, fast det är lite mer som ett kärnkraftverk påväg mot härdsmälta typ. Det är inte riktigt kaos ännu, men det läcker ut lite strålning och sånt där i form av spydiga kommentarer, otacksamhet och sura och pessemistiska kommentarer. Lite så som jag var innan jag började gymnasiet, liksom gifitg. Behöver något som lugnar mig lite. Därför ska det bli så äckligt skönt att träna imorgon, och tävla på lördag så att man kan bara softa med bra brudar. Det är svårt att beskriva hur lagkänslan är precis innan tävling, det är awesome och fastän man är nervös så är det en så fin känsla. Som sagt, can't wait för en hel dag utan strålningsläckor.


Orka uppdatera? haha

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-23 » 13:19:38
Haha orkar egentligen inte uppdatera men vad fan, det är ju kul att kolla tillbaka på senare vad det  vad man gjorde sista terminen på gymnasiet :P Tja skrev sist i torsdags, då hade jag tagit en öl med rirri och sov hemma hos henne, sedan blev det skolan som vanligt. Och på kvällen efter jobbet drog jag till Harrys med mysigt folk, Erika hade ju fyllt tjugo år! :) Det blev en riktigt trevlig kväll och Harrys på fredagar är ju något att rekomendera om dom har crazy fridays, liksom 29kr för en öl och 49 för en del drinkar, det är ju alltid fint :) På lördagen var det bakfylla och jobb som gällde. Sedan blev jag blixtsjuk kunde knappt prata, börjar bli bättre nu. FÅR JU INTE VARA SJUK! Det är ju för guds skull DM och tre dagar! Jag TAGGAR som aldrig förr haha! Ska bli så kuuuul :) Det är ju på hemmaplan så kom och stötta mig för guds skull! :)

Student 2011

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-18 » 01:28:30
Studenten 2011 håller mig levande och flytande kvällar som denna det är väl runt 50 skoldagar kvar och det är så jävla värt, och samtidigt så jävla skrämmande. Och det är mindre än 100 dagar kvar tills jag ligger i solen i alanya, så äckligt jävla värt! :D Det är dom underbara tankarna som håller mig flyttande, framtiden, festerna, solen ungdomslivet. Och just det jag ska visa en as fet tröja imorgon, en student tröja ^^ Och nu snart ska jag hem till Rijalda för att sova och mysa och skit snacka! Mysigt :)

Plugg och skor

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-16 » 22:20:28
Satt och pluggade febrilt alldeles nyss, har arbetsmiljö och säkerhets prov imorgon, men av någon anledning så hamnade jag på lite sidospår och började kolla på skor. Hmm vet inte riktigt hur det gick till! Men nu ska jag skärpa mig för det är ett väldigt stort prov och viktigt prov. Skorna får vänta! (ett tag till)

School

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-16 » 09:00:00
Tänkte pröva det här med tidsinställt inlägg, så nu när detta ska läggas upp sitter jag i skolan alltså. Förhoppningsvis, om inte, och någon ser det här RING MIG för guds skull! Kan finnas en stor chans att jag ligger och sover. Men om allt är som det ska vara så sitter jag nog och tragglar med Cambridgen och, men har egentligen samhälls ekonomi i huvudet för att det snart är prov... Men men haaaa en bra dag iaf!

Time for bed

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-15 » 23:43:44
Snart är det dags att gå och lägga sig, ska bara varva ner lite softa lite ^^ Idag har varit en bra dag, PA träningen gick super och det gick helt okej på jobbet idag med. Var och träffade Kristel en stund också en sista gång innan hon tar sitt pick och pack och flyttar till Holland. Det är väl det som har hänt idag, är lite sad face för att jag missade desperate men får väl hoppas att det finns på kanal5 play ;) Meen funderar på att läsa en bok eller något eftersom jag inte är speciellt trött, då brukar en bok hjälpa en :) Hade tänkt plugga på arbetsmiljö och säkerhet men det är ju klart att jag glömmer det! Så det blir råplugg imorgon, som tur var så gav vår lärare oss sovmorgon haha :)

Och just det, bilderna som vi tog med laget har kommit, sweet :) Kan ju bara säga att jag behöver den där solduschen som jag bokade idag haha!

 

Bara några dagar kvar till dm nu! Så klicka här för att kirra era biljetter! Det kommer bli FETT och det är inget ni vill missa säger jag bara :)

Outfit

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2011-03-14 » 20:28:57
Lovade ju er en outfit bild från i lördags buuut I forgot :) Men här kommer en iaf, så detta är då från när jag var hemma hos kristel i lördags :)

 

Tishan är från h&m, brallorna är från gina. Snälla Karin fixade mitt hår, det ni inte ser är att det är en inbakad fläta som går bakifrån och fram vid nacken, sketa snyggt :)

 

Appropå karin, snart kommer hon hit så då ska vi mysa lite för imorgon är vi "lediga" som vi var idag. Bara det att jag har projektarbets träning med mina töser som börjar tolv :)

Bad update

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-13 » 13:06:18
Jag vet att det har varit jävligt torrt på bloggen, men har inte haft så stor lust att blogga nu haha. Känner att jag har så mycket annat på gång. Men nu ska jag göra iordning i mitt rum, stor städa och rensa så att det går att måla så snart som möjligt. Målade taket i trappan idag, får se om vi fortsätter med väggarna, nu äntligen ska mitt trä rum bli vitt :) Slänger upp en outfit bild snart från igår också :)

Cheer your heart out

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-07 » 22:31:58
Kom ganska nyss ut från duschen, den satt ganska fint måste jag säga, fick cola i håret igår natt när jag öppnade en skakad flaska så det var gött att få bort det. Var även riktigt gött eftersom jag var svettigt som ett djur efter träningen med laget idag. Känns gött, det känns som att allt sitter! Nu är det bara att jag sätter min länga VARJE gång och inte bara utanför programet. Men måste bara säga att det är inte piece of cake alltså, jävlar vad trött man blir! Speciellt när man kör allt gång på gång urgh, breathtaking in a bad way haha! Men faan vad kul det är ändå! :) Men men nu ska jag smörja in mig, borsta håret och lägga mig i sängen och läsa new moon och naaaana :)

"When I left you I left a big wound and he stitched it up..."

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-06 » 20:40:32
So who are you guys doing? :) Har varit lite törrt med uppdatering här men har inte haft tid idag, vaknade vid tolv och då skulle jag dammsuga, duscha och käka innan jag drog till jobbet vid två :) Slutade jobba vid halv sju och då kom jag hem och däckade i soffan haha xD Nu är jag klar vaken och vräker i mig det godiset som blev över från igår, ska även ta slut på colan, muuuums ^^ Eftersom att det inte kommer något bra på tv ska jag formodligen lägga mig och läsa breaking dawn, alltså när jag har kommit in i en twilight bubbla har jag sjukt svårt att komma ur den. Den där stephanie mayer kan sina saker alltså! :D Men men, min mysman som inte kom igår kanske kommer idag så jag får mysa av mig lite :)

Fashion is a way of expression

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2011-03-06 » 00:15:54
The headline is so true, men idag hade jag inget att uttrycka, jo mina känslor för våren. Det gjordes med skinnjackan och glajjorna. Det andra, var det som var helt och rent. Och något som funkar, orkar inte bry mig så mycket om fashion nu. Har annat att tänka på, men ibland kan det vara bra. Att uttrycka sig i kläderna, jag gjorde det ofta ett tag. När jag ansågs vara emo, och det var jag väl ett tag, men jag ansåg mig vara alternativ (men kollar man tillbaka såg jag ju inte speciellt alternativ ut) Men det var ett sätt att uttrycka mig, ett slags rop på  hjälp, lite som ett rop på att någon ska se en, lägga märke till en och tycka om en. Så var det iaf för mig. Men har kommit ifrån det lite nu, så kör på mainstream. Inte för att jag har mognat utan för att jag har blivit feg. Jag säger inte att jag vill gå tillbaka till min förra stil men innan tänkte jag inte på vad andra skulle tycka innan jag tog på mig kläder, nu är det det första jag tänker på =/ Aja mycket snack för en outfit bild, hmm. Men här har ni dagens oufit iaf!



Musketeers Seniors

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2011-03-05 » 21:37:20

Såhär kommer jag springa rung den 26e mars i Boråshallen, och såklart resten av laget! :)

 

 

Love it, är jääävligt kort bara haha xD Men men, nu är det eclipse som gäller :)

Twilight ecplise

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2011-03-05 » 20:49:27
Så nu vet jag hur min kväll ser ut, har precis varit och köpt godis och massa cola som jag ska frossa i ikväll. Ska se klart filmen allt en tjej vill ha, jag tycker att Colin Firth är riktigt mysig! Sedan ska jag sätta i mammas nyinköpta rulle twilight ecplise, sedan tror jag att jag ska se kings speech. Den fick ju en del priser på oscars galan så ska kolla in den :) Mysmannen Colin är ju med där också. Känner att jag gärna hade haft min egna mysman här, dumma skola >_< Har tagit lite bilder på mig i cheerdräkten också lägger upp dom lite senare. Let the myskväll begin! :D

And he kissed me 'til the morning light

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-05 » 19:26:05
Sitter i soffan nu och är sådär halvseg men ändå rastlös. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, funderar på att dra ner till nära dig och köpa mig en påse med godis och ligga hemma hela kvällen och natten med film och godis i min ensamhet. Är på supermyshumör =/ Fotograferingen idag blev nog rätt bra, fast hatar dom där korta dräkterna. Fast dom är ju jävligt snygga! Tog individuellt foto och kompis foto med karin utöver lagfotot :) Vi märker hur dom ser ut när jag fått hem dom hehe :) Tog aldrig några bilder därborta, min kamera är så äckligt kass att det inte funkar utan blixt och vi fick inte ha blixt där inne. Men karin tog några bilder som jag tänkte sno senare hehe :D Men nu åter till glee :)

Springtime?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-05 » 14:07:28
Sitter på bussen på väg till fotograferingen med laget. Måste bara säga att vädret är helt jävla underbart! Solen skiner och det är plusgrader, det enda som drar ner vårkänslan är all jävla snö som ligger kvar på marken >.< men men, jag är nöjd har skinnjackan på mig för andra gången i år och brillorna år på :) har med mig kameran till hallen så kanske knäpper av ett par bilder där borta som jag lägger upp här sedan! Men tills dess gå ut och ta en promenad eller vad som helst bara njut av vädret :)

Fin kväll

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-05 » 03:39:38
Är nu hemkommen efter en riktigt fin kväll och dag :) Var i skolan som vanligt och sedan var det dags att rigga upp ljudet i matsalen inför mingel festen. Som tur var så var mina klasskamrater Anton och Joel där och fixade det, hade aldrig klarat det haha, vilket kaos det hade blivit! Efter ljudet var fixat så var det dags att fixa iordning matsalen, flytta bord och pynta och göra det mysigt så att det blev ett riktigt fint mingel! Sedan så var det dags att fixa snittarna, tunnbrödsrulle med kyckling och mjukost, blev riktigt gött haha! Fast jag tror vi gjorde för mycket för att vi var tvugna att ha en matätar tävling när det var slut haha xD Men allt slit var mödan värd för jag hade en riktig mysigt kväll och hoppas att dom som kom också hade det! Sedan så var det då dags för spelning på puls, några från minglet drog ner för att stötta klasskamraten joel som spelade med sitt desert bloom. Riktigt duktiga var dom! Jag förstår inte varför jag är på spelning så sällan, det är ju riktigt roligt ju!

Men nu ska jag väl gå och lägga mig, måste storstäda rummet, det är kaos haha! Sedan bär det av mot Lundby för fotografering med fina Seniors black, kanske inte skulle käkat pizza och cheeseburgare idag om man ska fotas i dräkterna imorgon =/ Äsch det är bara att köra på barnmatsdieten hahaha xD

March

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-03 » 23:09:23
Sitter i soffan och klockan är lite över elva, har ett sjukt sötsug så ska snart gå upp och se vad jag kan göra åt det... Sen ska jag ta vad jag än hittar lägga mig i sänge och läsa en bok och soooova! Somnade relativt tidigt igår, är riktigt stolt! Sov hos pappa, var värsta lyxen dom hade lagat min favorit mat (lax) och bakat kladdkaka. Riktigt gött :D Imorgon ska jag åka till skolan klockan tolv och kommer förmodligen hem vid elva/tolv tiden på natten. Det är dags för mingelfest på bäckäng. Alla som ska medverka i kulturfestivalen är välkommna och jag är med och anordnar festen därför ska jag stanna efter skolan och fixa iordning allt måste även stanna efter festen för att städa och så, hmm =/

Booring

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-03-01 » 23:15:46
Haha alltså vilken sjukt tråkig människa jag är! Skrivs ju inget intressant alls här på bloggen, får kanske bättra mig med det och göra lite roligare saker :P Aja skit samma, idag har det iaf varit skola, som vanligt. Efter skolan tog jag en sväng förbi veras garderob och hittade ett par svarta höga skinn shorts som jag tror att jag ska inhandla. Får se lite. De var lite halvdyra faktiskt men ändå så snygga, skit snyggt att matcha med en vit skjorta! Hade även tänkt sola idag men var för lat så funderar på om det ska bli imorgon istället. Måste iväg och simma imorgon också, var längesedan jag gjorde det nu så det måste bli gjort känner jag! Ska även sova hos min papi imorgon. Det var längesedan! Men nu ska jag kolla på något som finns på datorn eller på någon fin hemsida och försöka sova, så natti natti!

 

Hit vill jag nu förövrigt, är förjävla kallt överallt! >_<

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!