Kallt

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-27 » 23:27:23
Sitter i mitt rum och fryser ihjäl. Borde egentligen sova är för uppe i varv samtidigt som jag är nere. Ska träffa mitt ex imorgon, mhm ni såg rätt. Mit ex som senast i lördags var min pojkvän. Det fungerade egentligen inte ändå ångrar jag mig lite. Faaaan... aja men som sagt han ska bjuda mig på fika imorgon haha :) Vissa börjar dejta när förhållandet är slut ;)

. . .

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-26 » 19:34:32
Tycker lite illa om mig själv idag, speciellt nu när jag är ensam. Känns som om jag har gett upp något, utan att jag egentligen ville.

Damn

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-26 » 13:08:05
Nu ska jag hålla mig sysselsatt och tvätta fönster, gör jag inget nu så kommer jag sätta mig ner och stirra in i en vägg. Och då kommer känslorna och tårarna...

Noooo!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-23 » 22:19:58
Vad händer!? Facebook funkar inte jag tror jag avlider! Jag känner mig naken, rädd, exposed! Usch men eftersom inte FB funkar och det inte går något bra på tv:n är det kanske lika bra att få CAE läxan gjord? Den jag skulle gjort igår, men istället satt jag och skrev på min projektplan som egentligen skulle varit inne idag. Men NEJ när jag har suttit halva natten och skrivit på den ska den tydligen vara inne nästa onsdag... *suck*

Aja, träningen idag var helt okej faktiskt, var riktigt trött bara. Ska fota min cheer shorts och min sport topp snart och visa er. Dem är naaajs!

Men som sagt dags för CAE-läxan och imorgon är det dags för skolfoto!

Ge mig!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-23 » 14:40:26
Alltså jag dör lite inombords varje gång jag kollar på nastygals hemsida, alltså deras kläder och skor dödar! Så om någon vill göra mig glad är det bara att välja något från hemsidan och beställa haha :) Jag tycker nästan ALLT är snyggt!



Till exempel så är de här byxorna supersnygga, men jag tycker även stylingen är supersnygg!

För att komma till hemsidan klickar du här nedanför :)

http://www.shopnastygal.com

Outfit

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2010-09-22 » 20:41:46
Funderar på om man ska ta på sig det här till skolan någon dag?


Klänning minns jag inte ens vart jag köpte den om jag ska vara ärlig, tror att det kan vara H&M, västen med nitar är från Gina och skorna din sko :)





nej nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort allt damm från mina porer! :P

Tjenare

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-22 » 17:47:56
Tänkte bara säga att jag har varit duktig och städat! Hittade min gamla senapsgula/bruna väskan som jag letat efter hela sommaren. Kände att det var lite lycka på den! Hittade även mitt träningsband för foten och mina knäskydd, kanske ska börja använda dom istället för att klaga över att jag har ont...

Men det bästa av allt är det jag tänker visa er nu! Var jag inte en riktigt pudding? Här gick jag kanske i femman, hur gammal var man då? :O Iaf så hade jag, Aisa och Erika fått för oss att vi skulle bli modeller, så dessa skulle vi skicka in till någon agentur haha, tur att vi inte gjorde det vi hade ju fått rådissen! :P


Dresses

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-21 » 23:16:32
Idag var jag i skåne och kollade balklänningar med Patricia och Cajsa, det var faktiskt riktigt roligt, speciellt bilresan haha :) Vi prövade klänningar tills butiken stängde och jag tror att jag vet vilken jag vill ha nu, underbart!

Just nu håller jag på med Cambridge läxan så får väl fortsätta med den då! :/





Jag tror att det är denna färg jag kommer ha på min klänning iaf, den var skitfin på mig haha :)

Låt oss vara toleranta

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-09-20 » 21:54:43
Just det, SD kom in i riksdagen, blev vågmästare både i borås och i riksdagsvalet. Förstår verkligen inte, det gör mig riktigt riktigt nervös. Folk som säger att dom inte är ett rasistiskt parti kan ju inte förstå vad rasism är. Deras politik går ut på att människor är olika värda, det är ju rasism, har jag inte rätt?

Aja nog om politik, här är det jag hade på mig idag, min tänkta skolfoto outfit


Favvo jeansen från Jc, så klart. Och ett vitt linne från Gina är väl egentligen en klänning för det är gigantiskt, med djup uringning i ryggen :) Och koftan är ett fynd från Myrorna i Götet, tror jag betalde 30 kr för den :)

Död

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-20 » 20:52:54
Gud jag är så jäääävla trött! Var uppe och kollade på nästan hela valvakan inatt och sedan var det skola kl åtta med samhäll och dans. Alltså har dansat från halv elva till fyra ungefär. Sedan var det träning klockan fem till halv åtta. Vill bara hoppa in i duschen och sova, fast helst hade jag velat ha ett riktigt riktigt stort badkar :) Slänger in en bild på outfiten jag hade idag eller lite senare iaf, skulle ju egentligen ha skolfoto idag men dom ställde in det..

Ojsan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-09-19 » 17:40:10
Kom på att det är skolfoto imorgon... och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Det är alltid så när det är skolfoto, man vill ju se bra ut samtidigt som man vill ha på sig de kläder som representar sig bäst eftersom det är kläderna man kollar på först och främst när man sitter och bläddrar igenom sina skolfoton i äldre dagar! Jaja kan ju alltid slänga i en bild på gårdagens outfit.

 

Tröjan är en gammal sak från hm och jeansen är ju dem där underbaringarna från jc, sedan har vi ett par gamka skor till, kändes inte helt okej. Kanske syns på minen som jag har på kortet haha :)

Tjoho

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-19 » 16:27:09
Rösten är lagd, kunde inte bestämma vad jag ville rösta på så jag röstade på tre olika partier från två olika block. MEN jag röstade iaf! Så nu har jag rätt att säga att jag har gjort något för samället, eller mig själv beroende på hur man ser på saken!

Gött häng

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-19 » 03:45:10
Nyss hemkommen från Puls, har varit där med den där underbara pojkvännens syster. Var faktiskt riktigt roligt, drack två cider och resten vatten under kvällen men det fungerade alldeles utmärkt! Och den där mysiga kvällen med pojkvän var nog så mysig som det kan bli. Det var så mysigt att jag inte åkte hem när han åkte till jobbet vid nio på morgonen, då sov jag vidare och lekte senare med hans lillebror och satt lite barnvakt åt honom. Det var riktigt riktigt trevligt måste jag säga :)

Skulle egentligen visat kvällens outfit men hittar inte vart bilden har hamnat på datorn haha!

17 September

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-17 » 19:16:41
Jaha vad ska man göra ikväll då? Jo man ska åka och mysa hos sin fantastiska pojkvän, kan nog bli helt underbart, behöver lite lugn och ro och lite mys :) Funderar på om man ska göra honom lite glad genom att ta med mig chips eller något dit. Fast det brukar bli så att det är jag som äter upp allt själv haha :)

Nej nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och fräscha upp mig lite :)

Softination

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-15 » 19:35:32


Sitter och softar hos pappa, i mitt rum med en cerice rosa vägg och rosa leopard täcke och kuddar, riiiktigt najs :) Sitter och kollar på GI Joe men borde egentligen göra Cambridge läxan.. Har insett att varje läxa blir svårare och svårare haha :)

Politisk dag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-15 » 14:44:37
Idag har varit en mycket politisk dag, som jag skrev igår så var det ju valtorg idag på skolan. Dock så pratade jag bara med en moderat på bäckäng för att det var så galet mycket folk i korridorren. Därför sprang jag ner till stan för att snacka med dom i valstugorna istället, kändes som om dom hade lite mera koll. Alla förutom SD, vi ställde exakt samma frågor till dem som till alla andra partier, om jobb, skola, bostäder och skatter och liknande och dom hade inget svar, och när man väl ställde frågor som deras parti behandlade såsom invandrare så blev dom sura och bad oss tänka över frågorna noga? Ursäkta, det kanske är DOM som borde tänka över sina frågor lite mer noga? Usch gillar inte människor som tror att dem är bildade fast de egentligen inte är det....


Nej nu ska jag göra chokladbollar och tvätta, eller chokladbollar, blir nog mest chokladbolls smet! :)

Jag är vuxen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-14 » 17:36:52
Gud jag kom på att imorgon är det sista dagen att anmäla sig till högskoleprovet! Gud vet ju knappt vad det går ut på, är det någon av er som läser som har tagit provet eller ska ta det? Jag är jätte nervös men känner att det är lika bra att göra det. Pappa sade att man inte kan förlora något på det, förutom kanske självförtroendet. Det är tydligen skiiiit svårt, usch och jag är kass på logiskt tänkande och sånt. Det är inte bara högskole prov snart, det är ju val också. Imorgon har jag bara en lektion på morgonen för sedan ska jag gå runt i korridorren på bäckängs andra våning för att prata med en massa politiker. Vi ska nämligen få vårat egna  lilla valtorg på skolan, tycker det är riktigt gött att demokrati veckan är samtidigt som valveckan, det blir mycket bättre att sätta sig in då. Fast jag vet iof inte vad jag ska rösta på... Någon av er som bestämt sig, och ni som är yngre och inte får rösta, är ni politiskt insatta och vet ni vad ni skulle vilja röstat på? :)

Jag vet iaf vilka jag INTE ska rösta på, och det är sverigedemokraterna, jag gör som Kenza uppmanar mina få läsare att INTE rösta på dem!

13 September

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-13 » 22:01:55
Usch just nu är jag riktigt trött, har dansat i princip hela dagen i skolan och sedan en tuff träning med laget idag också. Men det känns rätt gött att man kommit igång med träningen ordentligt igen. Upptäckte imorses att jag har fått lite magmuskler, dem syns dock bara innan frukost haha xD

Försökte se på valdebatten mellan Reinfeldt och Salin innan, alltså den som sändes igår men insåg att jag var aaaalldeles för trött för det så jag ska försöka göra det imorgon istället. Känns både jobbigt och bra att jag får rösta, liksom jag är vuxen enligt lag men samtidigt så är jag så okunnig om samhället och om de olika partierna... Men nu vet jag nästan vad jag ska rösta på iaf :)

 

Slänger in en bild på mina älskade men fortfarande oanvända skor, ska träna upp min fot så att jag kan ha sådana här härliga skor :)

Namnam

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-09-12 » 21:29:50
Det här är då en av mina favorit outfits, har haft på mig exakt dessa kläder ett par gånger dessa veckorna. Inte för att det är överdrivet snyggt utan för att det är en hur skön outfit som helst, liksom jeansleggins och stor tröja är ju awesome! :) Hade även på mig den idag på viskan, fast istället för den mörkgråa tröjan hade jag en kort vit stickad som jag fyndade på myrorna för 60kr :)



Jeanslegginsen är de med skinnrevärer vid vaden, kostade mig 175kr på nelly outleten :) Tishan köpte jag på bikbok för något år sedan, på rea ;)

12 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-12 » 21:24:42
Idag har varit en soft dag, har suttit på viskan med Malin. Var mycket trevlig och välbehövligt för båda. Vi behövde nog snacka av oss lite båda två. Förhoppningsvis ska jag och hon ut på torsdag också, det kommer bli kalas! :D Annars idag har jag bara slappat framför datorn och tänkt och funderat lite. Imorgon har jag skola och efter skolan ska jag leta balklänning! Iaf i en timma för efter det har jag träning :)


Last chance to stay alive

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-12 » 01:16:51
Ser på almost famous, den är snart slut, det är en sån underbar film. Jag vill också bara hänga med ett band och bara hänga, chilla och inte bry min om annat än musiken. I wanna be Penny Lane. Tja vad har hänt idag, jag har varit på viskan med Karin, sedan solade jag åkte hem till hanna och sedan åkte jag hem till pappa. Trodde att jag skulle få besök men så blev det inte... Så nu funderar jag på om jag ska stänga av datorn och somna med tv:n på i mitt rum fullt med vidriga insekter! >_<

Men TJA

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-11 » 00:58:08
Ligger nu hemma hos pappa och är på askass humör, men skulle nog varit ännu värre om inte jag haft en så mysig myskväll hos sanne med favoritbrudarna, awesome.
Aaaanyways, så här såg jag ut när jag var på brännan och puls igår, simpel shit men det funkade. Var förövrigt äckligt stressad så hann bara ta en bild och den blev suddig, men kan ju förklara, det är svarta lackleggins, leopardkjol från gina och vitt linne från nelly  outleten :) Hade kängor till detta.

8 September

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-08 » 17:14:39
Har hunnit med ganska mycket idag, har varit i skolan, och dammat, och det bästa av allt är att jag sovi i ett par timmar :) Snart ska jag dammsuga sedan får jag se vad kvällen har att bjuda på :)

Sleepy

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-07 » 00:01:05
Sitter och kollar lite på bal och student klänningar, har tänkt ut min design på balkläningen men velar fram och tillbaka hela tiden! Om jag ska få min klänning uppsydd är det dags att bestämma designen och det snart! Usch får lite panik faktiskt

Idag har jag iaf varit i skolan som vanligt, hade jazzdans, tog dansfoton som ska hänga i estet korridorren så att vi tog lite kläder från kostymförrådet, det fanns så sinnessjukt mycket fult där inne haha! På Ullrikas danslektion så var vi och kollade på afrikanernas träning, imorgon ska vi kolla på genrepet. Ska även försöka klämma in lite gym imorgon också, känner mig oooootroooligt vidrig så ska försöka träna varje dag i fortsättningen.


Detta är då jag och magda, superhjälten och sidekicken Grodan :)

So I put my arms around you

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-05 » 23:03:27
Time is gonna take my mind
and carry it far away where I can fly
The depth of life will dim my temptation to live for you
If I were to be alone silence would rock my tears

Jag är inte mig själv, alls.

Elisa-dancing min absoluta favorit låt nu, så vacker.

http://www.youtube.com/watch?v=kuIYtKBw9QI

5 September

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-05 » 14:30:46
Nej har inte skrivit på de senaste dagarna men har inte hänt så mycket tycker jag inte. Jag har varit och fikat nästan varje dag på viskan denna veckan iaf, och mycket mycket pengar har gått åt! Det är helt sinnessjukt! Men men ska fika idag igen, med Karin, Rijalda och Robert. Blir väl säkert mysigt som vanligt nu när solen skiner :)

Igår så var jag på Liseberg med Sanne, Karin och Stephanie. Det var sjukt kul faktiskt, vädret var skit gött och jag fick en kall dusch i flumride, och jag åkte HÖJDSKRÄCKEN! Det är helt sinnessjukt, gud jag lovar jag grät jag skrek och jag höll på och spy. Jag avskyr höjder!
Men nu ska jag välja lite kläder och sminka mig nu :)

1 September

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-09-01 » 23:23:36
Kom precis hem efter en heldag, först skola, sedan fika, sedan grill på skola och sist men inte minst en trevlig stund på trandareds skolan med Hampus och Sanne. Det har varit en bra dag. Ändå känns allt så fel just nu, vill bara brista ut i gråt. Jag varken orkar eller vill mer ändå plågar jag mig själv. Det gör så ooont, men jag vet att alternativet gör ondare...


Och när han ler det där leendet som bara han kan,
så du smälter bort likt en bortglömd glass i sommarvärmen
All tvivel du en gång hade blåser bort
Det leendet som får dig tro att det bara finns du
bara ni
i hela världen
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!