Klädkod

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-04-26 » 23:20:27
Tänkte lägga upp en dubbel outfit idag ;) Höll på med ett inläg igår men hela min dator fick lite ryck så det laggade rejält och då orkade jag helt enkelt inte längre! :) Igår i växjö hade jag på mig det som jag har på den första bilden!

Svarta jeans från cheap monday (standard) sedan hade jag en body på mig som jag inte haft på mig på ett år typ, använde den inte för att jag tyckte att jag såg så fet ut, så win på självförtroendet jag har nu och win på att jag faktiskt gått ner ett par cm i midjan! :)

Idag när regnet öste ner i Borås drog jag ner till stan för att mysa lite med min vän Zoey, blev lite kaffe och lite lunch och lite kik i affärer, alltid mysigt! Hade på mig lite läppstift idag också, bara för att det är kul ibland!

Hade på mig ett par GAMLA leggins som jag egentligen kan bestämma om dom är snygga eller inte fortfarande! Hur som helst så är dom sköna och varma med ett par strumpbyxor över, kände att det var temat idag, mys!




Syster fyller 18!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2012-04-22 » 17:07:02
I fredags så fyllde min lilla syster 18 år, stööört sjukt för jag ser henne fortfarande som den där irriterande skitungen som alltid skulle få sin egen vilja igenom. Men men i alla fall så var jag ju givetvis tvungen att följa med henne ut första gången, så kvällen började hemma hos mig. Första gången jag hade förfest hemma hos mig och det var inte för mig haha! :) Linneas kompisar börjde trilla in vid halv åtta-åtta tiden och då spelades det "med andr ord" (ett JÄVLIGT kul spel) och dansades lite ps3 move dance party. Vi drog vid halv elva för att hinna till Harrys innan elva för att slippa inträdet, som vi gjorde, med bara någon minut haha! På harrys dracks det lite till, dansades lite, och jag och Linneas kompisar sjöng ja må hon leva på kareoken, som sig bör när någon fyller 18! Kvällen avslutades på McDonalds där Linnea fick sin mat gratis för att jag som en bra syster kläckte ur sig att hon fyllde år, woop woop! :) Jag hade överlag en trevlig kväll och hoppades att Linnea hade det med, eftersom det var hennes kväll! :) Trodde jag hade glömt kameran hemma så på Harrys blev det inga bilder tyvärr (men det visade sig senare att jag hade den i väskan *suck*)

Här är några  bilder från i Fredags, först en bild på mig och syrran och sedan gruppbilder på tjejerna som var med på förfesten :)

Nöjd tjej

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-04-19 » 17:23:04

Sitter på tåget på väg hem efter ett seminarium i skolan som egentligen slutade fem, men eftersom sista delen bara var individuell bedömning fick jag börja. Så sprang iväg till bussen och lyckades precis hinna med tåget (som var ett par minuter sent, thank god) så att istället vara hemma vid halv tio tiden är jag hemma vid halv åtta, så sjukt nöjd tjej! Då hinner jag kanske påbörja städningen som måste göras tills imorgon kväll då linneas kompisar kommer på förfest för att fira hennes 18års dag :) Sweet!

Måste ha

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-04-18 » 13:23:01

Slår ihjäl lite tid i stan genom att kolla i affärer, insåg att Gina hade alldeles för många godbitar för att jag skulle må bra! Känns färjävligt när ditt måste ha begär är större än plånboken :( en av gofbitarna var den här toppen!

Locka håret utan värme

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-04-17 » 15:02:58
I Lördags när jag stack till Ajsa ville jag ha ha lockigt hår men kände inte riktigt för att slita på det så mycket på håret som det gör när jag drar och håller på med plattången, så jag hittade ett klipp på youtube där en söt liten tjej lockade håret med.... PENNOR, så var ju bara tvungen att pröva! :) Och det funkade riktigt bra faktiskt :)

1

2

3

 

1. Vrid i pennorna och fäst dom i fuktigt hår

2. Släpp ut dom när håret är HELT torrt (jag väntade i ca en timma, sminkade mig och åt under tiden)

3. Dra isär lockarna och dra fingrarna igenom håret tills du får lockarna som du vill ha dem, och sedan sprayar du bara!

Lockarna höll HELA kvällen och blev snyggare och snyggare tycker jag, det blev en naturlig look som jag bra älskade! Ska helt klart göra detta igen, tänk på att ju bredare pennor du använder destu större lockar får du :) När jag gjorde lockarna använde jag den här videon, men nu när jag letade efter den hittade jag en som verkade lite bättre, den hittar du här, hoppas ni tyckte att detta var ett bra tips, det tycker jag fo sho! :)

20-års fest

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-04-15 » 00:47:04
Ikväll har jag varit på fest för söta Ajsa som fyllt 20 år. Eftersom jag är pank så följde jag med dom ut men tänkte att jag kunde ändå åka hem till henne tjöta lite och äta lite godis :) Prövade att locka håret med, hör och häpna, pennor! Och vet ni vad, det blev faktiskt riktigt bra! Ingen värme, inget krångel med plattång och inte lika mycket slit med andra ord :) Visar det lite mer imorgon, men kan alltid lägga upp en outfitbild idag ;)

Nu ska jag kolla på Dreamgirls :) Hoppas att ni har haft en fin kväll!

Napoleon

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-04-13 » 14:13:28
Såg ut såhär igår när jag var i växjö och lyssnade på en föreläsning om dramaturgin i livet (vilka roller vi spelar i livet) och lite allmänt om socialpsykologi. Förövrigt så är socialpsykologi galet intressant, hur olika möten i vardagen flyter på utan att man tänker på det, men egentligen ligger det jättemycket bakom :)


 

Svarta höga jeans och en nörd tisha istoppat helt enkelt. Nörd tishan var Napoleon Dynamite tröja med ett skönt citat från filmen. Har ni inte sett den gör det! Stört skön! :)

Imponatorn

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-04-11 » 19:08:24
Eftersom jag bara har tagit på mig mjukis byxor idag och bara skrivit på en uppgift till skolan får ni inte se en outfit bild, däremot kan ni få läsa om något annat häftigt som jag lovade för några dagar sedan! Det är den så kallade imponatorn, som är väskor omgjorda till bärbara högtalare. Riktigt fräck idé tycker jag faktiskt! Det är ett par killar i Borås området som kom på idén och bestämde sig för att göra det till ett litet företag så väskorna är alltså till salu! :) Själva idén med imponatorn är att det ska vara portabelt och låta bra, och främst imponera folk. Dom gör väskorna i olika storlekar och gör även efter DINA önskemål, hade jag inte gått på studielån och varit stört fattig hade jag lätt velat bära omkring på en sån här i sommar. Perfekt att ha på stranden, festivaler eller bara ståendes hemma så du kan koppla in din telefon eller annan manick som du använder för att lyssna på musik!

 

Visst låter det häftigt!? Blir du sugen på att veta mer eller är sugen på att beställa en egen kan du göra det här, Som sagt hade jag haft pengar hade jag lätt lagt en beställning och blivit den coolaste bruden på alla grillkvällar!

Anknytningsteorier

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-04-10 » 12:38:03

Ska snart hoppa på tåget mot Borås efter första tillfället med PPU (personlig och professionell utveckling) lite surt att ta sig till Växjö för en sån här grej bara, men är det obligatoriskt så är det! På den 2h tågresan hem tänkte jag läsa anknytningsteori och se om jag kan bli klok på det och börja på uppgiften om barnobservation. Det är ju nämligen så att när jag kommer hem så måste jag släppa plugget och ta mig till träningen nästan direkt :)

Vad har ni gjort idag då? :)

Kläder under påsk

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-04-09 » 21:35:26
Såhär har jag sett ut under påsken, båda outfitsen är från middag hos mina föräldrar! I lördags var jag hos mamma och idag var jag hos min pappa på middag. Men ingen direkt påskmat bjöds det på, det enda jag tycker om på påskbordet är väl typ ägg så det var väl tur haha! :)

Som ni ser så rockade jag lockigt hår båda middagarna, jag älskar att ha lockigt hår men orkar sällan göra det. Dels för att sliter enormt på håret, men även för att min plattång inte är bäst på att göra lockar, men på i lördags och idag gick det bra! Men nu ska jag återgå till att se på Benjamin Buttons otroliga liv, ha det fint! :)



DIY, by me

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2012-04-06 » 18:09:44
Hejsan mina kära! Har skrivit om att jag har haft ett par DIY projekt här nu, och jag tycker att två av dessa är värda att läggas upp här nu. Det är en långkjol som har blivit en asymetrisk och ett par svarta jeans som har fått sig en skön makeover.

Dom översta bilderna är jeansen omgjorda och den nedre bilden av sämsa kvaliten är jeansen så som dom såg ut från början. Men är inte riktigt säker på om jag ska göra något mer med shortsen, det märker jag när jag får en fin idé! :)

Och det är då bilden på kjolen som jag klippte i, alltså inget avancerat. Men man måste börja någonstans för att bli bättre på något! Tycker att det är kul att göra om saker eftersom jag inte alltid har pengar att köpa nya kläder, då får man ju faktiskt göra nytt av gammalt!

 

Appropå DIY så fick jag ett samtal för ett par dagar sedan av en gammal vän som berättade om ett företag hon och ett par andra höll på att starta upp, och där kan man snacka om do it yourself på avancerad nivå! Kommer lägga upp ett inlägg om deras projekt antingen lite senare ikväll eller imorgon, så stay tuned! :)


Dinner time

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2012-04-05 » 13:28:52
När jag flyttade hemifrån trodde jag att jag skulle få svälta ihjäl eller leva på nudlar och pasta, kunde inte laga mat och var inte intresserad av att lära mig heller. Gav mig till och med diagnosen funktionshindrar i köket, men nu har jag faktiskt insett att jag kankse inte är så hemsk på att laga mat som jag trodde! Och nu när jag har bestämt att bli lite smalare och lite tightare runt midjan har jag fått ett intresse av att laga mat och leta efter nya, goda och nyttiga recept. Och tycker nog att det har gått ganska så bra! Har ni några tips får ni gärna dela med er av dem! :)




Varje dag, eller morgon (när jag inte ska till växjö) äter jag en tallrik med gröt med lite olika tillbehör, favoriten är gröt med äpple i och lite kanel på. Nyttigt, snabbt gott och mättande, allt som mat ska vara! :)



I lördags framför gladiatorerna kan man inte riktigt äta godis tyckte jag och erika, så det blev grönsaker och dipp, dippen kanske inte är det nyttigaste men med lätt creme fraiche går det an tycker jag! :)



Som jag skrev häromdagen blev jag kaos-sugen på paj, och så här blev det. Kyckling, broccoli och fetaost hade jag i pajen. Gjorde till och med degen själv, den ni!



Och igår blev det broccoli soppa, har aldrig ätit det förut men det var RIKTIGT gott faktiskt, och väldigt kalorisnålt, det var ju faktiskt bara broccoli, vatten, salt och så hade jag i en köttbuljong tärning, och så serverade jag det med lätt creme fraiche men är man helt inne på nyttigheter kan man ju slippa det. Blev förvånad över att den mättade såpass mycket, trodde jag skulle vara hungrig igen efter tio minuter, men icke!

Så det är alltså lite av det som jag ätit de närmsta dagarna, love it! Men inser ju själv att bara äta nyttigt gör ju inte all skullnad i världen, så jag dansar ju två timmar på måndagar, två och en halv timma på tisdagar, två och en halv timma på torsdagar och en timma på söndagar. Och dom dagarna jag inte har dansträningar så har ju min kära träningsnarkoman till sambo en del tränings DVDer hemma som jag ska köra, 30 min eller en timma varje dansfri dag! Kommer hålla er uppdaterade om hur det går med min "slimdown" har inget mål om hur smal jag ska bli, men ska bli kul om jag ser någon skillnad!

Och just det viktigt att säga, tycker INTE att jag är tjock. Men vill ha lite hårdare och plattare mage, vill vara nyttig och känna mig snygg i maj när jag ännu en gång ska klämma mig i cheerdräkten. Och det är viktigt att träna och äta rätt utan att gå till överdrift, huvudsaken är ju att man ska må bra!

Little by little

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-04-04 » 19:19:40
Idag har jag suttit på föreläsning om anknytningsteorier i Växjö, och när jag gjorde det såg jag ut såhär!

 

Fick post idag från äldreomsorgen som vill att jag ska på intervju också, vet inte riktigt om jag ska iväg dit eftersom jag redan fått jobb i sommar som personlig assistent. Vet inte vilket jobb jag helst vill ha (om jag nu skulle få det på äldreomsorgen) Får nog fundera på det lite, men är ändå ganska på personlig assistent, men är lite ledsen att IFO inte hört av sig, det var ju där jag ville ha jobb egentligen! Men jag känner jobb som jobb lite just nu, alla ger ju en bra erfarenhet! :)

 

Och just det, började ju som reserv i seniors black förra veckan, men igår så fick jag en fast plats i laget. Så najs, så i maj står jag på mattan igen, i Borås så kom och kolla!

Let the wind grab your dress and fly away

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-04-03 » 14:34:15


Såhär såg jag ut igår i ett väldigt blåsigt växjö! Kände mig riktigt glad att jag valde att ha på mig strumpbyxor under klänningen alltså. Förresten vad gillar ni halsbandet? Är ju handmade by moi! :) Men nu ska jag dricka en kopp kaffe och fortsätta med mitt klipp och sy projekt, håller på att göra om en byxdress och en långkjol, två saker som jag använt ett fåtal gånger, så tänkte why not? Slänger upp en bild på de nya plaggen när jag tycker att dem är klara :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!