22 Juni

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-22 » 22:55:18
Typ vad händer på midsommar? Damn, har ingen aning!

Är fett trött i kroppen, har jobbat hela dagen och så tränade jag så gott jag kunde här hemma, blev lite mage och sådär. Något måste liksom göras!

Imorgon är sista dagen på jobbet för veckan, liiiite skönt! Men sedan kommer måndag och då är det två veckor kvar. Skumt då har jag jobbat hälften :)

Men som sagt imorgon är det jobb därför är det dags att sova nu!

Dessa är ett par jag gärna vill inviga en dag med härligt väder!
Bild som fanns i arkivet, I want new shoes, och tillfälle att använda dessa snyggingnar! <3

20 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-20 » 23:03:29
Ser just nu på systrar i jeans när jag egentligen måste sova, men det går ju inte. Det är en alldeles för bra film...

Idag har varit en soft dag, har kört bil, varit på kalas och lekt med tommys barnbarn och sedan var jag och Erika ute på en liten fotopromenad. Här är två av bilderna;

Jag och Erika är nääz, och jag är aspörr, ni skulle sett bilderna innan den som ligger upp nu, rawr ;D

20 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-20 » 02:14:28
Har inte hunnit uppdatera här på ett tag, tyvärr. Har överlevt min första vecka på jobbet iaf, det är ett ganska okej jobb, får träningsvärk bara. Blir förhoppningsvis bättre nästa vecka när mina muskler fått vila och jag har lärt mig nya kröka rör tekniker haha! Har varit så himla trött hela veckan faktiskt så därför har jag bara tagit det lugnt i helgen. Igår var jag på tränar träff hemma hos Dafni och Theo. Det var riktigt roligt och det var en annorlunda tränar träff! Efter det så drog jag till min babe och myste med honom i soffan, tror att jag somnade otaliga gånger!

Idag har jag färgat min utväxt. Insåg häromdagen att den inte var så okej! Erika hjälpte mig med det, så nu ser det lite bättre ut iaf.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig för ska iväg och köra bil imorgon klockan tolv, var så jääääävla längesedan!

15 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-15 » 22:46:29
Idag har jag krökat hela dagen tihi ^^ Helrör så att säga, äsch dålig volvo humor. Just nu sitter Koffa och pratar om att det är läskigt att tänka på tiden, att vi bara kommer närmare och närmare döden. Jag tror han har åldersnojja haha!

Hade kalas för mig och syster idag med hos pappa, liiiite rikare brud är jag nu jadå! Men de pengarna som farmor sparat undan till mig tänker jag inte röra förrän något viktigt kommer upp, som skoooor! HAha neeej, typ kööööörkort...

Nu ska jag sova yao!

14 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-14 » 22:33:27
I'm a working woman! Haha, idag har jag arbetat första dagen på volvo bussar i Viared. Fick fixa och dona med massa järnrör. Jag fixade och donade med mååånga järnrör, dom flesta tre gånger så stora som mig :P Så nu har jag  ont i mina fingrar och min rygg och är trött i hela kroppen. Ska bli gött att sova inatt. Imorgon är det jobb igen!

Efter jobbet idag så träffade jag Patricia och Sanne för en liten hejdå fika, Patricia åker ju till Turkiet på onsdag och sanne åker till Kroatien på fredag, men henne kommer jag träffa innan hon åker igen.

Imorgon är det kalas för mig och syster hemma hos pappa, kommer vara riktigt riktigt trött för jag måste stressa hem och hinna duscha och göra iordning mig lite innan kalaset.

13 Juni

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-13 » 16:58:36
Så här ser jag ut idag, nu väntar jag på att Erika ska bli klar så vi kan fika någon gång!



Är osminkad idag för jag glömde mitt hemma hos pappa, suck

Idag kom min mamma hem med en mini termos till mig så att jag kan dricka kaffe på bussen till jobbet. Jag måste åka hemifrån tio över sex för tusan! >_<

Och det luktar bränt i mitt rum för min värme fläkt gick sönder nyss! :(

13 Juni

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-13 » 15:02:44
Har precis ätit frukost, blev nudlar, ost macka och mjölk. Mycket gottigt! :)

Känner att det är dags för mig att duscha för klarar inte av att ha två dagar gammal hårspray i håret, spyr snart på mig själv! Idag ska jag träffa Erika på en kaffe. Jag vill umgås med henne så mycket som det går innan den 8 juli <3





Så här länge och lite till har vi känt varandra, detta är en riktig äcklig bild förövrigt :)

12 Juni

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-12 » 22:31:25
Nu sitter jag här hemma helt ensam en lördags kväll. Det kanske är lika bra för igår var det studentskiva hemma för Patrik och sedan var det klassfest! Jag hade en underbar kväll men det har man ju alltid med underbara ES08B! Jag kommer sakna min härliga klass under sommarlovet, ni kära klasskamrater langa en komentar om ni är på en eller fler klassfester i sommar!

Kvällen avslutades iaf hemma hos tim ganska tidigt, ville gärna träffa min älskling en sväng också ;) Jag har varit hemma hos honom hela dagen men blev utkastad när han skulle iväg till gymet och sedan kolla fotboll. Det är som jag och Patricia säger, under Fotbolls-vm är det dags att glömma att du har en pojkvän för han har glömt dig haha! :)

Här kommer några kassa bilder från gårdagen!



Hade på mig klänningen jag fick av Linnea i arton års present :)



Pontus, Fanny och Anton i färd med något som Pontus verka tycka är roligt!


Här är en av ES08Bs vilda danser, och det är inte bara dansarna som deltar!

Vill tacka alla som gjorde min kväll igår legen-wait for it- dary!

10 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-10 » 23:46:46
Nu har jag varit och kollat på min syster i ösregn, har ätit burger king också för när syster hade sjungt klart pallade jag inte stå i regnet mer! Syster min sjöng hit me with your best shot, lät mycket bra! Ser fram emot alla framträden hon kommer göra i ettan :) <3

Nu ska jag se på sex and the city och sedan sova. Ska vara i skolan halv åtta imorgon, helt färdig sminkad och härlig! Usch

På scen står min syster precis när hon har sjungt klart. Bilden är tagen med min mobil, orkade inte hålla på med min kamera i regnet. Den tar iof sig också skit bilder men ändå! :P

10 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-10 » 18:06:15
Usch känner att jag måste duscha!

Snart ska jag till min systers skolavslutning, hon går ur nian. Hon har blivit så stor haha :D

Är sjukt taggad för imorgon, först är det dans för ettor och tvår, sedan sexy mama dans för treor sedan SOMMARLOV! När jag har slutat så tar min plastbror studenten så det blir studentskiva hemma, sedan... KLASSFEST :D

En bild från min avslutning i nian, vi hade iaf bra väder! :)

9 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-09 » 22:54:45
Common day today, gjorde inget speciellt alls förutom kollade på Bäckängsbalen. Försökte få lite inspiration till nästa år då det är min tur! Självklart ville jag kolla på alla fina vänner som tar studenten på fredag! Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska se ut på balen, har så många ideér som inte alls går ihop...

Imorgon börjar åtta när jag egentligen kunde börja halv ett för att fika med klassen. Men är man en dansare då är man, då ställer man upp på mer än vad man vill! Men det är ju vårat sista sommarlov så får väl vara med och dansa då, det är ju ändå kul!

Nej nu hade jag tänkt gå och lägga mig ganska så snart, måste bara dansa i mina high heels så att jag har det under kontroll tills på fredag!

8 Juni

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-08 » 22:24:34
Idag har varit en härlig dag förutom att jag vaknade då min lektion började. men som tur var kom jag i tid för annars hade jag inte fått reda på att jag har F*CKING MVG i kultur och idéhistoria! TJOHOO!!!

Efter skolan åkte jag, Patricia och Igor till nelly utförsäljningen, blev blixtförälskad i en klänning där. Men såklart så hade jag inga pengar... Ingen som har lust att ge mig 200kr till en underbar klänning? Gärna 80 kr till för underbara matchande skor! Jag kommer nog leva där när jag har fått pengar i sommar :) Men tyvärr blev det ingen klänning, så jag och Pytte fick vackert åka därifrån. I stan mötte vi på kära karin som jag har umgåtts med idag, härligt härligt!

 

Jag och Karin förra sommaren på Borås Djurpark, är vi inte söta? :)

7 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-07 » 22:43:27
Har precis målat mina naglar i ett härligt nagellack, när jag målat klart är det i princip slut. Då är det klart att jag lägger en av de nymålade naglarna rätt på mina mjukisbrallor så det blir helt fuckat! Hade inte varit några problem om nagellacket inte var slut som sagt... Suuuuck!

7 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-07 » 19:28:00
Jag blev precis klar med det sista skolarbetet som ska in innan sommaren! Förutom det fetaste som bara är en skiss dock, den fruktade projektplanen. Jag får ont i magen bara jag tänker på det, vad tusan ska jag göra!? Förövrigt är jag ganska så nöjd med betygen jag har fått hittils!

Idrott och hälsa A                                           VG
Matte B                                                          VG
Engelska                                                        Han har inte bestämt sig?
Psykologi B                                                    VG
Dansträning                                                   MVG
Estetisk verksamhet                                       MVG
Dans och gestaltning                                       VG
Spanska steg 4                                              MVG
Religion A                                                      VG

Nu är det bara kultur och idéhistoria som är kvar att få betyg i, och svenska såklart men jag har ju det efter sommaren också.

Helgen har varit en mysig helg. Fredag och Lördag spenderades i solen i antingen stan eller hemma hos pappa. I söndags till idag var jag hos min pojkvän och cpade av mig lite hos honom.




You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee

3 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-06-03 » 22:20:29
Jag hade egentligen tänkt lägga mig tidigt idag, känns inte som om det kommer bli så. Jag har fastnat så skönt i soffan (fast det är kallt)

Appropå kallt, idag har jag frusit på Borås Arena under Arena Kampen, skumma domare säger jag bara! Jaja, teknis måste ju vinna någon gång de med ;) Anledningen till att jag frös var för att vi satt på skuggsidan, hrmpf kunde legat hemma och solat för i solen var det banne mig varmt!

Idag är jag sur på min Engelska lärare, får antagligen VG när jag har solklart MVG i allt förutom skrivandet. Hur förväntar han sig att jag ska utvecklas när jag inte får respons!? Sade det till honom, in his FAAACE! Ska göra en skrivuppgift på måndag iaf, jag SKA ha MVG! Funderar på om jag ska läsa häftet till uppgiften... Lika bra att ta Engelskan seriöst för en gång skull :)

2 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-06-02 » 23:07:02
Idag har varit en underbart soft dag, eller förmiddagen rättare sagt. När jag slutat skolan drog jag med Sanne och Pytte och schtekte på hennes terass när vi blivit grillade tog vi en glass vid sandwalls plats, sedan tog jag en till glass med mamma och för ett tag sedan kom jag hem från mcDonalds där jag åt både mat och en till glass! Det känns som om detta vädret har stigit mig åt huvudet, brukar inte äta tre glassar per dag, tur att jag och pytte ska till gymmet på fredag. Jag måste ha någon med mig så att jag kommer igång någon jävla gång! Imorgon är det psykologi, spanska och arena kampen! Har redovisning på psykologin som jag måste göra nu, ge mig f*cking sommarlov!


Slänger in en dagens medans jag ändå håller på, ser helt körd ut i ansiktet!
Dessa kläder matchades med ett par svarta kilklackar och en del smycken :)

1 Juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-06-01 » 23:24:39
Gud det var sjukt länge sedan jag bloggade, knasigt. Det är ju knappast så att det har hänt lite i mitt liv för det har det ju knappast! Kulturveckan har varit och vädret sög och därför gjorde den det med, jag är FUCKING 18 ÅR, det är awesome, jag har tävlat sm men kom inte med till em suuurt. Tja och igår fyllde min älskling år, jag hoppas att han tyckte om sin present och överraskning :D

Nu har det fina vädret hittat till Borås, idag gick jag till och med barbent heeelt underbart! Imorgon blir det promenad till skolan med mamma och efter skolan blir det sola på Pyttes terass. Ett slags adjö till hennes scthek hus :)






Denna fina klänning fick jag av min lilla syster  i artonårs present, tänkte ha den på skolavslutningen, eller tja kvällen efteråt rättare sagt ;) Oh and BTW jag fick även en navelpiercing av Sanne, Pytte och Sara! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!