Moving out

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-08-16 » 16:21:31
Håller febrilt på att leta en lägenhet, ska ju flytta om två veckor till växjö för att plugga till socionom. Måste säga att jag ser fram emot att flytta hemifrån och leva sitt egna liv på egna villkor. Men är nog mest nervös och ångestladdad faktiskt. Jag menar, jag lämnar ju alla här hemma, min kärlek, mina vänner och cheerleadingen. Det är första gången i hela mitt liv som jag står ensam på egna ben. Den enda som jag känner där nere det är min bror och hans flickvän, som jag ska bo hos i någon vecka om jag inte hittar lägenhet. Men det är ju iaf någon, så jag står inte helt ensam. Men just nu är jag lite sur för nu är jag inne i leta lägenhet mode och dom sidorna som jag ska gå in och leta på finns inne på facebook, men det är klart som fasiken att facebook cpar sönder nu när jag ska hålla på att ringa och ha mig, sjukt störande.

Men iaf, var på möhippa i torsdags och bröllop i fredags, min älskade vän rijalda gifte sig med philip, mysigt faktiskt. Ska slänga in lite bilder när jag hittar motivationen till det. Annars har jag väl mest umgåtts med kompisar, men största delen av min tid spenderar jag nere i mitt källar rum med min babe. Kommer bli stört tomt att inte sova bredvid honom när jag flyttar. Fy fan!

Fast nu ska jag börja leta lägenheter igen, kom igen facebook fuuunka!


Uppdatera?

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-08-02 » 02:51:48
Haha sade att jag skulle uppdatera allt som hände innan studenten, ja för det gjorde jag ju nog xD Men iaf, studentveckan var den bästa veckan i hela mitt liv, och studenten helt klart bästa dagen! Flaket var det sjukaste jag har gjort i mitt liv, har nog ALDRIG varit så sjukt lycklig och rädd och ledsen i hela mitt liv. Men lyckan tog nog faktiskt övertaget. Men tänkte väl slänga in en bild bomb här, en del bilder från balen och studenten. Ska väl uppdatera lite här nu när jag har tråkigt haha!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!