Från mobilen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-05-23 » 00:04:53

En snabbtagen outfit bild idag från toaletten i Växjö ;) men kan ju säga att många klädesplagg flög av under dagen så jag slapp smälta bort! Men nu ska jag fortsätta kolla på youtube klipp på våra motståndare på lördag och sedan försöka undertrycka nervositeten och sova! :)

Preppy - with a badass twist

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-05-21 » 22:00:00

Såhär såg jag ut i lördags när jag och Erika sprang ner till vårmarknaden för att kolla lite vad den hade och bjuda på. Det visade sig vara samma som alla andra år, men något litet fick jag allt med mig hem :)

Det här hade jag på mig senare på kvällen då jag skulle in till stan för att träffa Sanne, skjortan är Erikas. Armbandet ni ser är ett inköp från marknaden och ringen med kedjor har jag knåpat ihop själv!

Kan ju säga som så att i Lördags kände jag mig skitsnygg ;) Har saknat den känslan och den borde infinna sig hos alla alltid, för den är grrrrrreat!

New in

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-05-19 » 18:10:43
Det här köpte jag igår när jag var på ullared, lite kläder, lite accesoarer och smått och gott. Köpte även en del till lägenheten men det kände jag var lite overkill att lägga ut på bloggen haha! Allt som allt gick det jag köpte på ca 600kr, så inte alls farlig summa om man tänker på vad jag fick hem! :)

Köpte även två basic linnen och ett par leggins, och en till sjal men den bilden vill inte laddas upp.. Men den kommer synas på outfit bild som kommer senare någon gång :)

Dags att fynda!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-05-18 » 12:24:20

Sitter i bilen på väg till Ullared med två fina vänner för att fynda lite! Tänkte se om jag kunde hitta lite grejer till kalaset jag ska ha på lördag, och kanske några enkla basplagg som man kan klippa, klistra och färga lite i :) har förövrigt grön ögonskugga på mig idag, den ni! Slänger upp outfit bild och på mina fynd (om det blir några) ikväll :)

Howl to the moon

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-05-17 » 21:27:06

Igår när jag sprang till bäckäng för att kolla på en föreställning med tvåorna såg jag ut såhär. Hade brutal klädpanik men när jag hittade Erikas übersnygga linne med en varg och fransar var den paniken över! Förjävla snyggt alltså ;) Efter föreställningen, som förövrigt var mycket bra, kikade jag och sanne lite i stan, hittade ett par örhängen och en sak som jag har letat efter läääänge, en haircuff. Gör den där tråkiga "jag-har-en-dålig hårdag-toffsen" mycket snyggare! Fick även med mig en palett med en massa ögonskuggor som var en present från Karin, och så köpte jag lite piercing kulor, lyckas alltid tappa dom hela tiden.

 

Never forget to love yourself

Jag har fyllt 20!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2012-05-14 » 15:30:56
I torsdags fyllde jag 20 år och det har firats i fyra dagar nu, men det största och bästa firandet var helt klart i Lördags och här kommer en bildbomb från en av mitt livs bäääästa kvällar! Vi festade först i lägenheten som jag och Erika tagit över, vi dansade sjöng och drack i mängder! Alla var så snygga, och jag har dom bästa och snyggaste vännerna i hela världen!Min dödligt snygga klänning är från Gina Tricot och fick den av Patricia i födelsedagspresent, har nog aldrig känt mig så snygg som jag gjorde i Lördags, och om jag har det så minns jag det inte! Slänger upp en bättre bild på min outfit när en sådan kommer fram! :)


Don't block out the light when it tries to shine through

Ny design

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-05-09 » 20:32:42
Har suttit och pillat lite med designen här ikväll. Inte alls jättemycket egentligen eftersom Erika skickade hela sin design till mig så bytte jag bara header, lite färg och typsnitt så blev det lite mer mitt. Men äntligen har jag en riktig header, en som jag vill ha! :) Bilden tycker jag är galet snygg och är tagen av Evelina Cras till hennes projektarbete förra året. Vill ha den här bilden förstorad som tavla, bara för att den är så snygg ;)

Never let the emptiness prevail

Saturday night

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-05-09 » 15:06:29
I Lördags var jag ute med Sanne i göteborg, fick utgången som 20 års present (fyller ju år imorgon WOOP WOOP) När vi var ute såg jag ut såhär (fast med andra skor, dom här vågade jag inte ha på mig för dom är Rijaldas)

Hade Rijaldas tröja, mina byxor och håret satte jag upp med hjälp av min hemmagjorda "donut". Gjorde den med en strumpa och en strumpbyxa, och nål och tråd såklart ;) Does the trick i alla fall!

Förlåt..

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-05-07 » 13:29:17
För min långa frånvaro, men har hänt väldigt mycket privat och har mått skit. Men börjar plocka upp bitarna av mitt hjärta från golvet nu. Jag kan umgås och skratta utan att det känns påtvingat, jag mår inte bra men jag lever i alla fall, det är alltid något. Men kommer försöka blogga igen nu. Men har flyttat till en ny lägenhet med min barndomsvän Erika i två månader så vill få iordning lite, men Erika har ju sin kamera och sitt fotointresse, så lyckas säkert ta ett par outfit bilder, lite bilder på lägenheten och så med hjälp av henne.

I hope you understand
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!