Movienight

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-29 » 20:23:19

Sitter i min lägenhet och kollar på eat pray love med kathi och Tatiana, har precis käkat hemmagjord pizza och nu är det godis och pepparkakor som gäller! :)

Sittning in my apartment and watching eat pray love with Kathi and Tatiana. Just ate homemade pizza and now it's time for candy and gingerbread cookies!

Sneakpeak

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-28 » 14:49:01
Snart ska jag iväg och träffa min grupp och snacka lite OSL (Offentlighets och sekretesslagen). Har suttit idag och gjort frågorna så nu ska jag iväg och så ska vi berätta vilka svar vi fick fram. Eftersom jag ska träffa gruppen på tufvan blir det förhoppningsvis en kopp kaffe, kanske en god latte! :D Köpte faktiskt latte art häromdagen, mjölk som är speciellt framtagen för att göra latte på. Men får se hur det hela går ;) Hade gärna velat ha lite caramel syrup så jag kunde göra caramel latte! :D
 
 
 
I´m about to go meet my group and talk about OSL (public and secrecy law). Have allready done the questions so we´re just gonna talk about our answers, and hopefully drink some coffee. Bought Latte art the other day, a milk made for making latte, but I want some caramel syrup so I can make Caramel lattes! :D

You can see right through me

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-24 » 12:18:23
Shirt - Cubus, Belt&Pants  BikBok, Shoes - Nelly.com
 
Såhär såg jag ut igår, på både middagen och när vi gick ut till Stallarna. Lite tråkigt att byxornas snygghet inte riktigt syntes på bild. Men jag älskar dom! Köpte dom igår på BikBok, och kan säga att jag är galet nöjd med dom! :)
 
This is how I looked last night, at both the dinner and when we went to Stallarnas. A bit sad that the awesomeness of the pants doesn´t translate well in pictures. But I love them! Bought them yesterday at BikBok, and I'm insanly pleased with them :)

Food, friends and music

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-24 » 02:03:36
Hade en så sjuuuukt grym kväll, helt galet :) Först var det dags för "thanksgiving middag" hemma hos mig, det blev mest ett knytkalas, men det var trevligt ändå. God mat och fina vänner. Sedan blev det stallarna där det blev massa dans och skön musik! Nu är jag hemma och ska äta lite rester, eller tja nu blir det äppelpaj och vaniljglass! ;) Kanske lägger upp ett inlägg med en outfit bild och bilder från ikväll imorgon, vi får se hur mycket tid jag har innan jag ska upp och åka till skåne :)
 
 
Have had such an amaaaazing night tonight, insane :) At first it was "thanksgiving dinner" at my place, but it was more of a BYO party, but it was nice! Good food and good friends. An then it was time for stallarnas there it was time for some dancing and nice music! Now I'm home and gonna eat some left overs, oh well, crumble pie and ice cream! ;) Might post an outfit picture tomorrow and some from tonight, but we´ll have to see how much time I have before I leave for Skåne :)

Stress

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-23 » 16:34:53

Känner mig så stressad just nu! Blev lite för lång shopping runda med Tatiana idag, skulle egentligen fått massa gjort tills nu men blev inte så.. Nu är det dags att städa och diska sen måste jag börja göra köttbullar tills kvällens "thanksgiving middag" hoppas ni får en bra kväll vänner och andra läsare ;)

Look of today

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-22 » 21:34:35
Detta har jag gått klädd i idag. Först var det sömn för länge och frukost för sent. Började inte förrän halv tre så tänkte städa och så innan jag drog till skolan men var så sjukt trött så jag stannade i sängen istället ;) Efter seminariet slängde jag i mig en snabb middag och begav mig till lyrical jazz. Och appropå dans, jag kan inte beskriva huuuuur lycklig jag blir av dans, det är som att allt annat försvinner under tiden man dansar och man kan leva på den känslan hur länge som helst! :)
 
Tröja - Cubus, Byxa - Nelly.com, - Skor - Skopunkten, Dataväska - Daniel Ray

Close up

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-22 » 17:44:02

Bjuder på en liten egobild idag :) är på väg till dansen nu, idag är det lyrical som står på schemat! När jag kommer hem lägger jag upp en dagens outfit också :) hoppas ni får en trevlig kväll! :)

Verkligheten

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-21 » 17:13:25

Den här passagen finns på väg ut från campus, ut i verkligheten kan man säga. Lilla campus är nämligen som en bubbla, du behöver nästan aldrig lämna bubblan eller gå speciellt långt utanför den. Undantaget är väl om du ska köpa alkohol på systemet ;) eller som jag dansar i stan! Allt finns nära här och det är så skönt! Trivs som fisken i vattnet här bara så ni boråsare vet det! :) det enda jag saknar är vännerna i Borås, hade dom varit här hade det varit perfekt! :D

Biblioteket

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-19 » 14:37:54
Har suttit med Tatiana hela förmiddagen på bibblan. Har inte alls fått så mycket gjort som jag gärna hade velat, men det är inte så lätt utan böcker ;) Läste lite ur kommunen och lagen, och fixade till ett paper som jag skrivit innan. Men mestadels har jag kollat på gamla bilder på det som tidigare var bilddagboken, pinsamt hur man såg ut! Men snart ska jag dra mig hemåt och göra lite käk, är vrålhungrig :) Ikväll blir det dans som gäller, i antingen två eller tre timmar!
 
Som ni ser på bilden har jag ooooooootroooligt roligt ;)

Sleep tight

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-19 » 00:04:51
Lade mig precis i sängen för att sova, lite sent kanske med tanke på att det är plugg på bibblan hela långa dagen imorgon (eller nästan, måste dansa vid fem tiden!) Men vid åtta idag kom en annan kompis hit, denna gången en utbytesstudent från Holland, känner att jag borde börja hänga mer med svenskar. Kommer bli tomt här nästa termin när i stort sett alla har åkt hem, BUHU! Men i alla fall, jag och Dominique kollade på Dear John och käkade lite gött, nu ska jag kolla/somna till Big bang theory, är så standard för mig! Sov gott så att ni är pigga och glada imorgon, eller gör som jag, förlita er stenhårt på kaffet ;)
 

GG

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-18 » 18:44:25
Sitter just nu och tittar på gossip girl, funderar på om jag ska ladda hem det från början. Har nog bara sett första säsongen på riktigt :) Annars idag har jag inte gjort så mycket, skulle gå en promenad med Tatiana men när regnet kom struntade vi i det, istället gick vi hem till mig drack kaffe och kollade på Twilight igen ;)
 

Cupcake

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-17 » 17:09:22

Funderade på om jag skulle göra något produktivt av dagen, men det är bara grått och redan halv fem var det galet mörkt, så struntade helt enkelt i det ;) åt färgglada muffins som jag och Tatiana gjorde igår :) men nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på lite serier ;)

Be your own sun

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-17 » 13:01:43
Såg att inlägget med outfiten igår inte kom upp! Får väl lägga upp det nu istället :) Nu sitter jag och kollar på bring it on - all or nothing i sängen och äter lite av muffinsen jag och Tatiana gjorde igår, ska visa er dom sen. Dom blev såå fina :) Känns skönt att inte ha något att göra idag, ska bara ta det lugnt. Och det känns skönt att inte vara bakis heller ;) Tog bara ett par glas vin igår med Tatiana och Tomas :)
 
Kavaj & T-shirt - H&M, Jeans - Gina tricot, Skor - Gamla ?
 
 

Trött tjej

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-16 » 15:45:03

En väldigt trött tjej ska snart (egentligen för en timma sen) börja städa och ta tag i disken! Sen kommer Tatiana hit och då är det bakdags! Får se vad det blir idag ;) slänger upp en outfit bild sen också :)

Good morning!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-16 » 09:30:32

Dricker morgonkaffet samtidigt som jag väljer ut dagens kläder! Är så trött på vädret, grått grått och lite mer grått, så piggar upp mig med lite klackar och en senapsgul kavaj idag. En outfit får ni såklart se senare idag :) nu ska jag sminka mig och sen är det föreläsning idag igen! ha en fin dag :)

Homerun

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-15 » 17:37:34
Idag på det alldeles för långa, men åh så lärorika, föreläsningen om förvaltningsrätt hade jag på mig det här! Just nu håller jag på att koka ägg som jag ska slänga i mig innan det är dags att springa till bussen för att dansa lite lyrisk jazz. Första gången på HUUUUUUR många veckor som helst som jag är med där, hoppas bara att foten som har bråkat idag är lite snällare ikväll. Efter dansen blir det matlagning med ett par utbytestudenter. Tar med mig kameran så det blir nog en bild eller två :)
 
 

Juridik

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-15 » 14:16:07

Sitter på en juridik föreläsning och känner att huvudet blir bara grötigare och grötigare. Mycket info blir det vill jag lova! Har lagboken, en kopp kaffe, anteckningsblocket, och diverse andra saker för att försöka hålla mig koncentrerad idag.. Ett par timmar kvar är det! När jag kommer hem får ni en liten outfit bild, har på mig en ny tröja idag ;)

Dance 'til your heart stops beating

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-14 » 18:15:02

Sitter nu på bussen på väg till dansen, ikväll är det ragga och hiphop som gäller. Kan säga att jag egentligen inte är så himla peppad, har legat i sängen mest hela dagen. Var såååå trött efter filmen igår, den slutade vid två så var hemma vid halv tre, helt galet! Och jag har bestämt mig för att inte skriva någon riktig recension, är rädd för att avslöja för mycket :) men som sagt nu är det dags för dans! :D

Breaking dawn

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-13 » 21:08:37

Väntar nu på att del ett ska börja sen är det del 2 hells yeah! :D

Collage tee

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-13 » 18:57:25
Detta är en outfit från häromdagen, orkar inte ta en bild på hur jag ser ut idag. Nothing special anyway ;) Kom nyss hem från stan, har varit och kikat runt lite och hämtat ut biljetterna till ikväll. Twilight baby! Men nu ska jag fortsätta kolla på Eclipse (måste ju vara redo för ikväll)
 

Red leather

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-12 » 22:52:00
Nu sitter jag med syrran i soffan och kollar moulin rouge, andra gången på kort tid. Men den filmen blir inte gammal! Kom hem från Burlesquen för ett tag sedan också, vi dansar till en låt från just den filmen. Det kommer bli galet najs, ni måste komma och kolla på uppvisningen den 16e December på Palladium här i Växjö! :) Men anledningen till detta inlägg var att visa hur jag såg ut idag!
 
Tshirt - H&M, Cardigan & Bälte - Gina Tricot, Byxor - Nelly, Halskedja - H&M
 
 

This weekend

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2012-11-12 » 19:11:44
Slänger upp lite bilder från i fredags och i lördags. Syrran är här nu, hon kom i fredags och stannar tills på onsdag förmiddag. I Fredags var det förfest hos mig och sedan stallarna, lördagen var det massa sänghäng tills det var dags att dra till Ida för att gå på "Lanzarote-fest". Det betydde kärringkläder och musik á la Danspalatset playa del sol ;) Det var riktigt roligt! Så roligt att vi kom för sent till Sivans och orkade inte stå i kö så länge som det krävdes, så istället blev det lite käk och hemgång :) Nu är det Twillight som gäller innan jag ska iväg på burlesquen!
 
Fredags på Stallarna
 
 
Lördags = Lanzarote/Kärringfest, såååå kuuuul! :D
 
 
 

Redhead

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-09 » 15:04:31

Sitter med färg i håret igen, ska bli rött igen. Hoppas att det ska bli riktigt rött, köpte en ny färg och hoppas att den duger ;) ska senare iväg och raka av lite hår på sidecuten också, den är alldeles för lång och bång styrig! ;) ikväll kommer syrran och då är det partaj! :D

Being a good girl

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-08 » 11:34:31
Gick upp tidigt idag (för att vara mig på en ledig dag), faktiskt redan vid tio tiden. Gick upp tidigt för att hinna göra massa saker idag, men hittills har jag bara ätit frukost och druckit morgonkaffet. ÄLSKAR kanel i kaffet, så sjukt gott alltså. Men snart ska jag sätta igång och diska, städa och duscha. Och lägga upp skor på en loppis sida på facebook som ska säljas. Mina älskade, älskade skor :( Men använder dom inte längre och just nu ligger dom bara i en låda under min säng, och jag behöver pengar! Ikväll ska jag iväg på wine and cheese night, med en massa härliga utbytesstudenter. Och imorgon kommer lillsyrran och då är det fest hela helgen! Slänger upp en outfit bild lite senare när jag kommit på vad jag ska ha på mig ;)
 
Hade det varit roligare att städa såhär kanske haha!?
 

Gårdagen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-07 » 17:56:44
Igår såg jag ut såhär, dagens outfit får ni absolut inte eftersom den bestått av mjukis och sleten tröja ;) Men ska snart iväg på dansen, ska bara käka upp mitt ägg först!
 
Tröja - Cubus, Kjol - Nelly, Strumpor - Gina Tricot

Dress up and try to forget

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-06 » 23:08:25
Detta är gårdagens outfit, slänger kanske in en från idag efter twilight har slutat. Får se lite. Men idag har varit en helt okej dag, men kvällen nu är inte så rolig, inte alls!
 
Stickad tröja - Gina Tricot, Tunika - H&M, jeans - Cheap monday

Friday and Halloween

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-11-06 » 00:55:04
I fredags träffade jag Tatiana för att dra ut och dansa lite. Mötte henne och när jag såg henne visade det sig att det var halloween som gällde! Attans kände jag, för inte var jag utklädd, men som tur var löste det sig genom att springa in i hennes kompis lägenhet smeta på mig lite vitt smink, massa kajal under ögonen och smeta lite blod i mungiporna och vips var jag vampyr! Sjukt tråkig utklädnad men vad ska man göra på tio minuter liksom! Men vi gick till en förfest med sjuuuuukt mycket folk, sedan var det dags för stallarna där det dansades. Men folk var alldeles för fulla och respektlösa och jag kände mig inte riktigt bra faktiskt så drog hem tidigt. Tur var väl det för där inleddes en riktigt helvetisk natt! Kan berätta mer om vad som hände imorgon, men den lämnade mig ledsen, förbannad, besviken och jävligt tom!
 
Såhär blev i alla fall utstyrseln i fredags!
Tshirt - Lager 157, Halsband - Gina Tricot, Nitarmband - Marknad, Korsarmband - egengjort, Byxor&Skor - Nelly
 
 Bilden är tagen när jag precis kom hem i fredags, men innan natten förstördes
 
 
Nu ska jag försöka ignorera min dundehosta (som blir värst på kvällen/natten, KUL) och försöka sova, har examinationsseminarie imorgon...

Happy halloween!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2012-11-03 » 00:41:00
Kom precis hem från krogen och klockan är halv ett. Brukar verkligen inte vara hemma såhär tidigt, men hade verkligen inte kul och jag mådde verkligen inte bra, min hals gjorde ondare och ondare för varje minut jag var där så bestämde mig för att gå hem. Men kvällen började i alla fall med att jag träffade Tatiana, som hade klätt ut sig, det visade sig att det var Halloween fest som gällde ikväll. Jag som inte var utklädd fick springa upp till hennes kompisar och smeta på mig lite låtsas blod och smeta kajal runt ögonen så jag såg någorlunda ut som en vampyr. Som tur var hade jag någorlunda rockiga kläder på mig så jag kunda faktiskt se ut som en vampyr! Efter det var det förfest och sedan ett stallarna där folk var för fulla och hade för lite respekt. Och nu är jag hemma och ska dricka en kopp te! Ni får en outfit imorgon men idag kan ni få en liten bild i alla fall! :)
 
 
Jag och Tatiana från min instagram!
 
Ha det fint kära läsare ;)
 

Myser

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2012-11-01 » 20:35:11
Ligger i soffan och göttar mig, ska snart tvätta av mig sminket, poppa popcorn och förflytta mig till sängen och kolla mulan. Mår inte alls bra, imorgon ska jag iväg till Ica och se vad dom har för saker som kan få min förkylning att försvinna lite snabbare! Tänkte lägga upp en bild på ett par brallor som är på väg hem till mig från Nelly!
 
 
Har letat efter ett par sådana här brallor ett bra tag men har inte haft lust att betala alldeles för mycket pengar. Så när jag såg att dom fanns på Nellys rea och att jag hade ett presentkort på 100kr där kändes som taget! Hoppas bara att dom sitter som dom ska! Ha en bra torsdag på er allihopa!

Back home

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-11-01 » 18:01:34
Kom tillbaka till min kära lägenhet i Växjö idag, och ja det är en perfekt lägenhet och jag älskar den. Men tyvärr saknar den något, och det är min älskling. Känns alltid så tomt när man har varit hos någon i en vecka och sedan helt plötsligt är man "ensam". Sjukt tråkigt, och inatt vill jag inte ens tänka på hur det kommer kännas när man är van vid hans värme. Men men allt är inte trevligt när man sover nära den man älskar. Han har gett mig fetaste förkylningen, har ont i halsen och är stört snuvig! Men kan berätta lite om min vecka.
 
I torsdags var det plugg med Erika, sedan viskan med Erika, sedan träffade jag på Patricia och Rirri där också.
I fredags var det utgång med ett par brudar som gällde, Karin, Patricia och Rahel, mycket roligt :)
I lördags var det bara plugg och mys med grabben som gällde.
I söndags var jag lite barnvakt åt mammas sambos barnbarn
Resten av dagarna har spenderats på café Viskan eller i Tims lägenhet!
 
Bild från när jag fyllde 20 på mig, Karin och Patricia
 
Och en gammal bild på min sovande snygging
 
Hade en väldigt bra och helmysig helg, med vänner, lata dagar och fet mat och fika! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!