Homemade sushi

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2014-02-28 » 21:23:40
Hade ett ganska så stort sug efter sushi idag men eftersom jag inte vet ett bra sushiställe i Växjö tänkte jag att jag lika gärna kunde pröva att göra min egen sushi! Det var riktigt gott och inte alls så pilligt som jag trodde, men kommer nog behöva öva ett par gånger till för att få perfekta rullar :) Jag köpte ett färdigt sushiset som hade allt man behövde för att göra sushi, förutom fyllningen då, den köpte jag till. Jag valde att göra något som liknade california rolls, med surimi och gurka. Sedan gjorde jag även två stycken med advokado. Kunde gjort fler men advokadon var inte tillräckligt mogen så smaken var inte 100 %. Annars så var det jättegott och kommer definitivt göra det igen.
 
I hade quite the sushicraving today but since I don´t know any good sushi places here in växjö I decided to do my own. It was delicious and wasn´t that hard to do actually, all though I might have to try it a couple of times to get the perfect rolls :) I bought a ready sushiset that contained everything I needed to make the sushi, except the fill-ins. I went with surimi and cucumber rolls, sort of like a californa roll. I also did some with advocado, but it wasn´t ripe enough so the taste was a bit off. But otherwise it tasted amazing and I will absolutley try it again.
 
 

Throwback Thursday - Bulgaria 2014

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2014-02-27 » 21:36:45
Tänkte göra ett litet throwback thursday inlägg. Detta inlägg kommer vara en bildbomb från min och bästis resa till Bulgarien Sunny Beach som vi gjorde i sommras. Det var en fantastisk vecka och jag önskar att jag var vid havet med en drink i hand och solade! :) Som ni ser på bilderna var det sol, bad och drinkar, men mest av allt mat, massa mat och underbar vänskap
 
I´m gonna do a throwback thursday. This one will be just a bunch of photos from me and my bestfriends trip to Bulgaria Sunny Beach we did this summer. It was an amazing week an I wish I was by the sea with a drink in my hand sunbathing! :) As you can see from the pictures the trip was all about the sun, sea and drinks, but mostly food, so much food and wonderful friendship
 
 
 
 

Blue denim

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2014-02-27 » 15:58:52
Har suttit hela dagen tillsammans med Seila för att skriva på våran kandidat uppsats i socialt arbete. Det känns som att den börja komma någonstans nu, men vi har fortfarande myyyyycket kvar att göra! Hela uppsatsen examineras i början på juni, och man skulle ju kunna tycka att det är lång tid men när man kollar på hur mycket det är kvar så är det inte alls så. Men jag tror på oss, jag tror vi kan klara det :)
 
I´ve been sitting all day with Seila to do our Bachelour thesis in social work. It feels like it´s coming along but we still got a lot to do! It´s do in june so it feels like a long time but compared to the amount of work we got left, it´s really not. But I have faith, I think we can do it :)
 
 
Denim shirt - River Island, Jeans - Cheap Monday
 

Hipster hat and statistic class

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2014-02-26 » 20:12:13
Idag var det dags att inleda den kvantiativa delen av kursen som jag läser nu. Kan knappast påstå att det är något som jag har sett fram emot men tror nog ändå att det gick hyffsat bra! Efter laborationen vi hade idag blev det tyvärr ingen dans eftersom resten av mina klasser denna vecka är inställda, sjukt segt. Men här får ni i alla fall en liten bild på dagens klädsel.
 
Today I started the quantitative part of the course Im´m taking. I can´t really say I´ve been looking forward to it, but I think it went quite well anyways. Unfortunatly there wasn´t any dance after school today since the rest of the classes I´m taking are cancelled this week, not fun at all. Well, here is a picture of the clothes I wore today.
 
Hat - Gina Tricot, Shirt - BikBok, Jeans - Cheap monday.
 
To it I wore Dr Martens and my BikBok "bomberjacket"

First outfit in a long time

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2014-02-25 » 14:24:28
Sist vi sågs så var det den 14 augusti, det har hänt en del sedan dess vill jag lova! Men det kommer jag till senare, men det senaste känner jag att min lust att blogga har kommit tillbaka igen. Därför tänkte jag ge mig på det här igen, samma koncept som förut. Ni vet, mitt liv, mina kläder, dansen och festerna, så mycket har inte förändrats utan det är mer jag.. Jag mår bättre, är gladare och har ett större självförtroende än någonsin. Och stilen har väl förändrats en del också. Har fallit mer för det klassiska (som inte syntes idag) och har kommit underfund med min syn på kläder. Jag har insett att jag inte har en stil, jag har många! Men här kommer i alla fall en dagens outfit, första på länge!
 
Last time I wrote here it was the 14th of august, I can say a lot has happened since then! But I´ll get to that later. This is just an oufit post, the first in long time. On this picture you can´t tell the changes in me nor my style, but I´m happier and with a better confidence and an understanding in my style. That I don´t only have one style I got many! 
 
 
Sweatshirt - Sheinside, Jacket - BikBok, Pants/leggins - Nelly, Boots - Dr.Martens
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!