-

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-31 » 16:45:56
Idag såg jag ut såhär när jag åkte ner till stan med sambon. Var tvungen att köpa en stavmixer, kände att jag behövde en sån. Och på bussen fick jag ett sånt sug efter paj att jag köpte en pajform också så idag blir det kyckling paj! Muuums! :)

 

Men nu ska jag fortsätta förbereda inför imorgon, ska hålla i två dansklasser på studio danza, kulkul! :D

Go hard or go home

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2012-03-29 » 20:56:36
Var på cheer träning idag, första på ett bra tag, och kära vänner det känns! Men jag körde så gott jag kunde och tror att jag fortfarande kan det där, hoppen satt, byggen gick bra, flickisen satt den med. Men det var knappast enkelt, var helt slut och mina lår känns fortfarande inte riktigt ordentligt haha! Men hoppas att jag får köra så mycket som möjligt, känns sjukt skönt att få träna cheerleading igen. Bygg, gympa och dans allt i ett liksom, awesome! Har även börjat mitt nyttiga liv på riktigt, käkade gröt innan träningen mättande, gott och nyttigt!

Dagens dresscode

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-29 » 16:19:15
Såhär ser jag ut idag. Svart och lite silver, har bara varit på maxi och handlat lite (nästan enbart nyttigheter, bra Johanna!) och ska snart iväg på träning med seniors black och är sååå taggad även om jag vet att jag inte kommer kunna röra mig imorgon. Det är ju helt andra muskler du använder i cheerleading än vid vanlig dans och träning, hoppas bara att jag kommer få hoppa in och köra!

 

Den stora ringen är från Gina Tricot, den lilla är gotlandsringen och är köpt på gotland och halsbandet är en present, men vet att delarna är köpt på Bead place i borås, ni vet min nya favorit affär! ;)

DM södra Cheerleading

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2012-03-29 » 12:12:53


Glada och fina dmguldmedaljörer! :D


Musketeers seniors, a step above the rest

Det är alltså detta laget som jag var med och tävlade i innan och det laget som jag ska vara reserv i nu! :)

http://www.youtube.com/watch?v=h_GtYYhK9ao

Här är en link till deras program :)

Nordiska mästerskapen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2012-03-24 » 23:06:17

Såhär såg jag ut när jag begedde mig till Boråshallen för att kolla på lite cheerleading av hög kvalité! :D

 

Fina föredetta lagkamrater had som fun i det fina vädret

There ain´t no party like a cheerleading party!

När jag kom hem avnjöt jag en kycklingsallad från Orion, så konstigt att jag aldrig äter på tävlingar. Vare sig om jag tävlar eller inte, blir liksom inte hungrig! Men dagen har varit grym, saknar cheer så jag kan dö men hoppas att jag kan råda bot på det snart. Imorgon är det DM och då blir det att parkera arslet i boråshallen ännu en gång! :)

Klar med tentan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-23 » 10:49:29

Som rubriken lyder har jag nu skrivit klart tentan, lämnade in den rätt säker på mig själv men så fort jag gick ur salen kände jag mig inte så säker längre, hade bara gått två och en halv timma och utsatt tid var fem... Funderar på hur mycket jag egentligen missade, jag kollade ju igenom allt men vette fan om det räckte! Men antar att det bara är att vänta två veckor för att se om resultatet räcker hela vägen till g, i sure as hell hope so!

God damn it!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-23 » 02:21:55

Ligger yrvaken på en madrass i Växjö och kan inte sova för fem öre! Har tenta imorgon klockan åtta och vill gärna vara utvilad tills dess men det kan jag ju glömma! Har försökt läsa, se på urgamla how i met your mother, spela sudoku, bara ligga stilla, gå igenom gamla danser i huvudet, koreografera nya danser i huvudet allt som brukar funka men icke! Det värsta är att ju mer jag tänker på att jag måste sova desto sämre går det, bläää! får ge upp alla försök på att sova och hoppas att kroppen gör tvärtemot ;)

Tentaångest!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-22 » 13:18:07
Sitter i vardagsrummet och har en sista ordentlig cramsession innan min tenta imorgon, är sååå nervös. Brukar vara det men det brukar gå bra dock. Men just nu vet jag inte riktigt hur det kommer gå imorgon, det får bära eller brista! Vill inte ha underkänt, tror inte jag har haft det sedan sjuan eller något, så varför börja nu? Ni som läser detta kan väl skicka mig en extra tanke och energi imorgon mellan klockan åtta och klockan ett när jag har min tenta, hade varit evigt tacksam! :)

Nu blir det en kopp kaffe och ett par glas saft med näsan i lagboken!

Like a baws

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-20 » 23:18:33
Idag hade jag på mig det här när jag sprang på arbetsintervju, svarta brallor och en svart kofta typ :)

Kalla fötter

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-19 » 22:58:33



Såhär såg jag ut idag! Trodde att solen skulle vara lite varmare än den var, det visade sig att det blåste rätt rejält idag haha! Men men, har nog bara använt dom här skorna en gång så tänkte varför inte :) Annars idag har jag bara dansat. Kärlek på dans alltså! Ser även på dirty dancing nu (nobody puts baby in a corner <3), vill ha dåtidens swayze som danspartner, yummie! :) Meeen nu ska jag hoppa in i duschen så jag är fräsch imorgon när det är dags för arbetsintervju!

Oh, and wish me good luck

Smile and try to mean it

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-18 » 17:11:38



Såhär såg jag alltså ut igår. all black med höga klackar och ett par långa egentillverkade örhängen! Känns så sjukt tråkigt med en helsvart outfit men det kan ju inte gå fel, höga svarta jeans, svart tshirt höga klackar och små detaljer bara så får man en snygg och rätt outfit. Mina detaljer var bältet med det stora spännet och såklart, dom lååånga örhängena, måste säga att det nog är mina nya favoriter!

Confused at St.Pattys day

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2012-03-17 » 16:40:14
Sitter i soffan med en kopp kaffe och är lite förvirrad på lite olika sätt. Funderar dels på vad jag ska slänga på mig ikväll när jag ska ut med ett par kompisar. Är just nu inne på höga svarta jeans och en svart tshirt istoppad meen det känns så jävla tråkigt alltså så vet inte riktigt! Funderar också på vad jag ska laga till mat innan jag drar iväg, har tagit fram kyckling men är väl inte egentligen sugen på det. Och vill inte ha ris eller något sånt där vanligt till för ska äta... NYTTIGT nu faktiskt haha! :D Så funderar på om jag ska göra typ blomkålsmos till men alltså vet inte riktigt om jag är på att börja ett sånt projekt för jag har ju inte direkt verktygen att göra mos ;) Alltså köket i lägenhet är så sparsamt utrustad att man blir ju nästan mörkrädd! Men ändå funkar det :)

Är sugen på att ha på mig något sånt här ikväll, eller något annat grönt för det är faktiskt st.Patricks day, meeen har ju inget grönt i garderoben ;)

Ååååh, älskar alla kläder från nastygal! Önskar att jag sket pengar så att jag kunde shoppa sönder!

Slappt och skönt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-16 » 15:24:31
Igår såg jag ut såhär när jag sprang till dancehallen (och hem från jazzen) Gillar hela den här grejen med löst åtsittande kläder, det är mysigt och skönt! :D

Idag ringde dem från funktionshinderverksamheten och ville ha en intervju med mig om sommarvikariat! Woop woop, hoppas att jag får jobb i sommar annars är jag sååååå körd haha! :P Så om det är någon annan som sitter inne på jobbmöjligheter, contact me ;)


samma sak varje dag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-15 » 16:05:11
Ja som rubriken lyder så består väl mina dagar av samma sak och kommer göra det tills den där tentan är över nästa fredag (PAAAANIK). Tror förövrigt att detta kan vara det första jag får underkänt på sedan.... typ sjuan. Hatar att få underkänt på något, vill alltid vara bättre än bäst! Men mina dagar består av frukost (ägg), en kopp kaffe, och sedan plugg plugg plugg (med för många avbrott egentligen) och sedan när det är klart är det dags för dans. And thats the way it is. Har inga problem med det egentligen blir bara så rastlös, men när det är fint väder så man kan plugga utomhus är det rätt chill. Men idag när det är gråmulet och kallt suger det verkligen, men har ändå lyckats plöjja igenom en gammal tenta, återstå att se imorgon om jag har gjort rätt eller inte. Men snart är det dags för lite dans, idag är det dancehall (en av favoriterna) och jazz!

Tänkte skriva lite om vilka danser och så jag dansar någon dag, kan det vara intressant tro? :)

Saknar mina fina danstjejer från gymnasiet, känns konstigt att dansa med andra än dom faktiskt!

Saknar också cheerleadingen, jag dör lite. Men den 24 och 25 är det tävling i Boråshallen och kommer bosätta mig där då faktiskt! :D

Förmiddagshäng

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-12 » 16:04:55
Idag har solen lyst över Borås och för första gången (enligt mig) verkligen varit värmande! Så efter min pannkaksfrukost (muuuums) satte jag mig ute på balkongen med en kopp kaffe och boken civilrätt för att plugga och stilla min tentaångest lite grann. Men såklart mest för att njuta av solens strålar för hör och häpna jag kunde sitta i halvkorta byxor och ett linne på min balkong, och dom som känner mig vet att jag är ständigt kall så att kunna sitta så lättklädd betyder att det är riktigt skönt väder ute! :)



Fick brutalt sug efter pannkakor igår så var tvungen att steka ett par styckna, för första gången någonsin kan tilläggas, och resterna fick bli min frukost idag! :)



Tror att jag kommer spendera fler förmiddar på balkongen med en bok knät, riktigt soft alltså :)



Och just det, blev nyförälskad i mina gamla pilotisar häromdagen också, tycker att det där med pilotglasögon är så rätt! Men nu ska jag springa iväg till bussen för att lämna träningskläder till älsklingen och sedan dansa modern och balett <3

Melodifestival med vännerna

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-11 » 12:54:34
Var som sagt och kollade på melodifestivalen igår, var med ett par vänner från min gymnasieklass och det var riktigt roligt :) Vi åt massa gott som melon, mango och jordgubbar och massa naturgodis, sååååå gooott! :D Tog med mig kameran och tog ett par bilder från kvällen :)


Gott att äta+fina vänner = bra kväll

Melodifestival

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-10 » 19:22:05
Idag är det melodifestaivals finalen, jag har inte sett en enda deltävling men tänkte är det final så är det! Så snart är det dags att åka iväg för att träffa fina vänner från gymnasiet och bänka oss framför tvn för att se på spektaklet. Och jag ser ut såhär när jag kollar på melodifestivalen :)

Baka baka, liten kaka

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-10 » 15:25:00
I onsdags bestämde sig jag och Erika för att baka, för första gången i mitt liv som jag bakade på riktigt faktiskt! :) Vi bestämde oss för att baka chokladmuffins, hallonmuffins och såklart hederliga kanelbullar! Erika som är så flitig med sin kamera tog bilder och som vanligt har jag snott dem av henne!




Doing some shopping, eftersom i köket fanns det absolut ingenting som man har när man bakar så fick vi ju vackert köpa allt som behövdes!




Chokladmuffins, ser så proffsigt ut, och goda var dom också! Kan ju säga att jag och Erika var riktigt sugna på att smaka på dessa skönheter! (Även om att slicka rent skålen och händerna var gott det med!)



Medans bullarna höll på att jäsa och ligga i ugnen började vi med hallonmuffins, och som kökets boss fick jag äran att visa upp skönheterna :)



Och såhär blev slutresultatet av både hallonen och bullarna!

Måste säga att jag får nog ta bort den självutnämnda titeln Loser i Köket, för jag kan säga er att det var riktigt gott!! :D


Kaffe, HSL och LPT

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-09 » 10:24:41

Sitter i skolan och väntar på att föreläsaren ska få igång datorn och powerpointen till dagens föreläsning som kommer handla om hälso och sjukvårdslagen (HSL) och lag om psykiatrisk tvångsvård (LPT) är trött som tusan fast jag sov i stort sett hela tågresan så är rätt glad att jag har med mig mitt älskade kaffe! När jag kommer hem tänkte jag sitta och pilla med bilder och ett inlägg från min och erikas bakdag! Så haregött! :)

I fredags

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-05 » 21:43:06
Såhär såg jag ut i Fredags på dagen, det var soligt och någorlunda varmt så kände att shorts var på sin plats. Men givetvis inte utan strumpbyxor för då hade jag nog frusit ihjäl haha! :) Tishirten är en ganska ny vårfavorit från Lager 157 :) Har en liknande i blå och ser fram emot att kunna använda dessa till bara ben och utan tröja över! :)


Och såhär såg jag ut senare på kvällen när jag skulle iväg till Evelina och ha det lite trevligt, fast var ju såklart inte barfota utan hade skorna på mig som jag har på övre bilden, som förövrigt är nya och sjukt snygga! :)

Dress for success

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-04 » 12:54:19
Slänger upp en dagens outfit lite snabbt innan jag ska springa iväg till min hiphop klass, glömde nästan av att jag hade dans idag haha!

Så såhär ser jag ut idag, stickad tröja från HM, långärmad tshirt från Cubus, shortsen är mina förra favoritjeans från JC, och strumporna tror jag är typ gina eller något! Tänker matcha detta med skinnjacka och mina svarta kängor! :) Men nu ska jag iväg till dansen, sedan handla på maxi och sedan hem till mamma för att packa ner det sista som finns i deras garderob! Så ha en trevlig dag på er! :)

Arts and crafts

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-03-03 » 21:03:41
En outfit bild i det fina vårvädret tog Erika på mig utanför Högskolan innan vi skulle till Bead Place för att titta på alla godbitar och välja vad som skulle med hem!



Inne på Bead Place kan jag nog vistas i timmar för jag hittar alltid något nytt att fördriva tiden med, och får lite inspiration och idéer till nya smycken!


 



Resultatet av lite pill blev ett halsband och ett par örhängen, gjorde även ett armband liknande halsbandet till min mamma fast med en turkos sten! :)





Overslept...

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-03-01 » 17:18:00
Försov mig idag så missade föreläsningen om LVM =/ Men hoppas att den powerpointen som föreläsaren anväder och som jag skrivit ut gör nytta så att jag kan försöka läsa till mig det jag missade ändå. Så tänkte spendera en del av kvällen och dagen med att läsa om LVM, lag om vård av missbrukare i vissa fall. Igår hade jag föreläsning om LVU, som är tvångsvård för unga. Sjukt intressant! :) Men nu ska jag slänga upp en liten outfit bild för någon dag sedan! :)

Tänkte göra ett inlägg lite senare om min och Erikas pysselkväll när vi fixade lite smycken! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!