Multitaskar

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2012-07-27 » 13:20:07

Har ingen riktig lunchrast på mitt jobb så nu sitter jag ute i solen och solar, äter min mat och passar samtidigt upp på min brukar (när han vill, vilket inte är ofta :P) har det rätt gött faktiskt! hoppas ni också ni också njuter av solen, för den ska försvinna snart! :(

Just nu..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2012-07-26 » 13:30:32

Svettas jag ihjäl på altanen på jobbet, får inte vara för lättklädd på jobbet så sitter ute i svarta Strumpbyxor och svart linne. Och ja det är vaaaaarmt men jag klagar inte, påpekar bara, hellre för varm än för kall ;) Men jag åt god frukost i alla fall, fiberhavregrynsgröt med FÄRSKA vinbär från gården där jag jobbar :)

Festival chic

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-07-25 » 22:23:00
Såhär såg jag ut idag när jag vandrade runt i stan med syrran, vitt linne med djuuup urringning från gina, långa örhängen med fjädrar som jag gjort själv, jeans shorts och mina nya älsklings skor. Känns nästan lite festival måste jag säga, men har ju aldrig varit på festival så vad vet jag ;D
 

So we set the world on fire

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-07-25 » 20:54:15
Idag har det varit alldeles UNDERBART väder här i Borås, äntligen säger jag bara! Hade nästan trott att man aldrig kunde gå i bara ben igen, men åh idag kunde man det minsann! Jobbade till två idag men smet till mig lite frisk luft på jobbet, när jag kom hem var det raka vägen till altanen som gällde för att smälta bort. Och sedan så åkte jag till stan för att träffa min syster. Vi kikade runt i lite affärer och köpte med oss fika till sandwalls plats, centrums absolut mysigaste del, och stadsparken såklart då! :)
Precis en sån här dag behövde jag, massa energi, lycka och styrka av solen!
 
 
 
 

Cross your wrist and hope to die

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-07-24 » 21:24:43
Gjorde ett nytt armband häromdagen, hade örhängen med kors hängandes som jag knappt använde så gjorde om det till ett armande som jag vet att jag kommer använda oftare ;) Korsen är placerade lite på måfå så det ser kanske så där ut men you know, it's my design - my mess ;)
 

MammaMia och mys

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2012-07-22 » 21:33:50

Sitter hemma i vardagsrummet och resten av familjen är inte hemma, ser på mamma Mia och äter popcorn. Ledig imorgon också, rätt nöjd med min situation nu! :)

Måste ha begär från melba

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-07-22 » 15:22:41

Har kikat på olika shoppingsidor idag på jobbet (tufft jobb eller hur? ;)) På melba hittade jag så mycket snyggt att jag hade velat köpa precis allt på fredag när jag får min lön, men sen kommer jag på att man måste leva resten av månaden också ;) men ska beställa hem några av dom här plaggen men har inte bestämt villa/vilken än :) Ni kanske kan hjälpa mig? ;)

When the movies took over my life

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-07-21 » 23:52:01
 
Såhär såg jag ut ikväll när jag åkte hem till Patricia för filmkväll, men i ärlighetens namn var jag galet sugen på att dra ut och dansa men eftersom det är jobb som gäller imorgon kankse inte det är jättelämpligt! Så Patricia körde hem mig efter att vi hade kollat på I am Legend vid elva och nu ligger jag i sängen och ska snart kolla på lite One tree Hill innan jag somnar! Älskar förövrigt mina skor, meeeeen 37 liiite för små och 38 liiite för stora, men lutar åt 37orna alltså!
 
Puss och godnatt!

Rock N Roll all night

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-07-20 » 21:52:58
Dom här skönheterna hittade hem till mig idag, har velat ha ett par nitade skor ett BRAAA tag nu och när jag såg att dessa äntligen hade kommit in igen på Nelly var jag tvungen att slå till, för att inte vara med om samma sak som sist jag försökte beställa dom köpte jag faktiskt två storlekar, för att vara på säkra sidan liksom! :P Jag har fortfarande inte bestämt vilken storlek som passar bäst heller. Är mellan två storlekar :(
 
Och den här härliga tishan har jag trashat helt själv ;) En sådan har jag också velat ha ett tag men inte känt att jag hade pengarna till det, så när jag hittade ett snyggt motiv på datorn ritade jag av det, satte fast det på tröjan och började klippa. Tycker det blev riktigt bra faktiskt :)
 

Nytt och nygammalt!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-07-17 » 23:48:16
Idag solade (Fint väder i Borås vad hände där!?) jag och Erika på altanen lite innan vi drog till knalleland. Skulle egentligen bara lämna tillbaka en tröja och leta efter nya tygmärken att sätta på jeansjackan, men blev lite mer än så haha! :) Köpte i allafall ett tygmärke och bytte tröjan mot en uuuunderbar klänning, fick även med mig en skjorta hem från Emmaus för 60 spänn som jag satt och nitade ett par timmar, fick även med mig lite annat smått och gott men inget som är värt att skriva om här ;)
 Skjortan från emmaus som fick sig en liten, enligt mig, riktigt snygg krage!
 
Den ursnygga klänningen från Cubus som till min lycka var på rea och kostade 99kr och till min ännu större lycka så lyckades jag klämma i mig i en XS utan att det blir som ett korvskinn på kroppen, sjukt nice :P
 
 
Ja och som sagt, skaffade ett nytt tygmärke till jeansvästen idag, tyckte det var ganska ballt ;) Tanken är att den ska strykas fast på ryggen, sen ska jag hitta lite andra märken också som kan på ryggen för den här är inte riktigt så stor som jag vill ha den ;)
 
Men gott folk, nu ska jag sova för imorgon är det dags för jobb igen,  en ledig dag får väl räcka ;)

Outfits

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-07-15 » 13:24:47
Här kommer lite outfitbilder på dom senaste outfitsen jag har haft på mig ;) Har inte riktigt haft lust att lägga upp dom innan, eller tid för den delen heller. Men nu har jag lite tid innan jag ska iväg till jobbet för ett kvällspass :)
 
Här är en av outfitsen, tröjan var från början en vanlig t-shirt som jag köpte på vårmarknanden, men gjorde om den lite ;) Shortsen har jag också gjort om själv, det var ett par vanliga blåjeans från början, tänk vad en sax, gummiband och lite klorin kan göra :)
 
 
Här är en outfit jag hade på mig på en fest häromveckan, jeansjackan är mammas sambo, men nu är den min! :) Tycker den är sådär härligt ball, men jag ska byta tygmärke när jag hittar ett annat snyggt, vill inte gå runt med limmareds mcklubb märke på ryggen ;)
 
 
Outfitbilder från samma kväll, blev en helt annan outfit utan jackan ;) Men den här skjortan är en ny sak från Cubus, love it! Och jag har gjort alla smycken själv på detalj bilden, örhängena gjorde jag samma kväll som festen :) Och ni glömmer väl inte? Ni kan beställa smycken av mig så gör jag dom så foooort jag får tid ;)
 

Working girl

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-07-02 » 20:12:56
Nu har jag alltså börjat jobba ordentligt som personlig assistent. Kan försöka skylla på att det är därför som jag har uppdaterat så dåligt ;) men men här kommer i alla fall en outfit bild från idag, men ingenting speciellt direkt eftersom jag inte orkar tänka på vad jag har på mig när jag ska till jobbet ;)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!