20 April

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-20 » 21:28:42
Grattis till min syster Linnea Larsson!

Jag var duktig idag med och gick till skolan, var framme i skolan en kvart innan jag började och det var härligt. Skolan var helt okej bara att jag var så jäääävla trött att jag höll på att somna på varje lektion... Som tur var hade vi inställd idrott, så då åkte jag hem till Tim och hämtade min laddare. Eftersom han skulle på uttagning till Arena kampen åkte jag hem och träffade Erika på bussen. Så vi kollade på förhäxad precis som vi gjorde på den gamla goda tiden! :D När hon åkt somnade jag... suck



Halv taskig dagens outfit bild
Dagens klädsel var i alla fall svarta leggins, avklippta jeansshorts, stor grå t-shirt från BikBok och en stickad tröja från myrorna. Hade en massa smycken på mig också, bland annat min söta cupcake ring från milajki :D

Nu ska jag kolla på Desperate housewifes och sedan ska jag läsa lite kultur och idéhistoria och sova :)

19 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-19 » 22:14:30
Idag har inte varit min dag. Vet inte riktigt vad som varit fel, men det var inte min idag. Man har sådana där dåliga dagar ibland. Tja men var iaf i skolan idag och koreograferade lite med Magda till IMU projekt. Har insett att det är fucking en månad kvar idag. I feel so screeeewed! Men vi fick klart en till vers iaf, nu är det slutkläm och ett gitarrsolo kvar att koreografera till, och så måste jag lära mig alla andra sex danser "suck". Känner att maj månad kan bli pretty tuff, har ju nämligen Sm också...

Funderar på att gå och lägga mig och läsa engelska häftet till nationella så att jag somnar inatt. Imorgon ska jag gå till skolan med Erika, idag gick jag med mamma. Jag är så himla duktig ^^

18 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-18 » 22:55:06
Idag har varit en skön men skum dag. När jag trodde att jag inte hade något att göra visade det sig att jag hade allt för mycket att göra! Klockan ett på dagen kom jag på att jag skulle ha träning klockan fem så då blev det en snabb fix och sedan satte jag mig i bilen med Tommy och övningskörde. Idag testade jag backa lite och köra i villa område. Känner mig faktiskt ganska duktig :) Träningen gick galet bra så självklart hade inte jag en tanke på att kvart i sju skulle jag vara vid regionsteatern för att se en föreställning, det kom jag på när förseställningen redan börjat. Känns surt att missa Viripii, hade verkligen sett fram emot att se henne!

Imorgon bjuder på en dag i skolan och träning som vanligt, efter det borde jag kanske skriva på min JÄVLA psykologianalys! Känns så hårt sista månaderna innan sommarlovet. Men just nu ser jag fram emot KULTURVECKA! Ska bli så galet jävla najs, denna vecka ska jag vara mer aktiv än förra året :)

Nu borde jag gå och lägga mig men känner mig inte riktigt trött, kan bero på att jag kört i mig resten av gårdagens godis och har nu sugarrush :P

17 April

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-18 » 00:47:44
Yooo! Igår kväll var det en mysig kväll vid byttorpssjön med mysigt sällskap och en eld som flitigt hölls vid liv haha! :D När kvällen led mot sitt slut eller rättare sagt, när jag blev så pissenödig att jag inte kunde stå rakt gick jag och Tim hem till honom och hade det mysigt, jag tror att vi somnade runt halv ett-ett och så vaknade jag i hans famn runt tio tiden, efter en stund blev det frukost och sedan somnade vi igen, jag tror jag är mästaren på att sova, speciellt under dagarna och i Tims underbara famn :)

När jag kom hem blev det mat och sedan åkte jag och övninskörde! Det var faktiskt riktigt kul att köra bil, trodde inte det skulle vara så kul som det var :) Jag körde på ett industri område i Kyllared/Svensgärde någonstans där, körde till och med lite på väg, av misstag men när jag kört dit fortsatte jag köra. Det blir nog att övningsköra imorgon också faktiskt!

Just nu sitter jag och myser i min systers rum för jag gav som sagt henne tillstånd att ha mitt rum *suck*. Så just nu ligger jag i den säng som jag och Tim har råkat göra sönder lite grann (A) och jag förstår inte hur vi kunde få plats här i båda två, men nu har jag min sköna feting säng, dock sover Tim sällan med mig där :( Har precis borstat tänderna men funderar lite på att äta ur min godispåse ändå... hmm godis är ju gott :)

Sitter och myser i min MFC tröja nu :)

Myser i min MFC tröja och ett par röda mjukis som har varit med ett par år, mina standard ligga och mysa brallor :)

16 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-16 » 15:41:15
Idag fyller härliga pappa år, har inte hunnit köpa någon present och när jag skulle springa och köpa en snabbis present, triss och choklad, insåg jag att mitt bankkort inte var i väskan så just nu hoppas jag att den ligger kvar i skåpet i skolan :) Men som tur var kom föreningstrissen med posten så sprang ut och gav den till honom istället när han lämnade över grejorna.

Förövrig har det varit en chill dag, gjorde klart matte undersökningen på morgonen, sedan så åkte vi till korskyrkan md religionen och fick ställa lite frågor till prästen och ungdomsledaren där. Sedan var det redovisning av matte redovisningarna och nu sitter jag hemma och bara chillar. NU ÄR DET HELG :D

Ikväll ska jag antagligen till Byttorps sjön med några brudar och mysa, det beror på hur vädret blir och hur bra mamma tycker det är med min förkylning (som förövrigt är borta snart!) Men självklart blir det vinterjackan på när man ska vara ute på kvällarna, idag var det ju inte ens varmt på dagen! Hoppas att värmen kommer tillbaka, fast lite varmare haha :)

15 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-15 » 21:35:44
Idag har det varit mysigt väder, lite kalla vindar men ändå mysigt. Det har det faktiskt varit hela veckan så har tillbringat dagarna utanför kapprummet som de flesta bäckängniter har gjort. Hoppas att det blir några grader varmare och utan vind om två veckor för då drar ju KULTURVECKAN igång! Är så taggad att det är helt sjukt :)

Ser på Criminal minds nu men just nu är det reklam så tänkte ta mig lite tid till blogging, sitter även och funderar på om jag ska vara fem minuter sen till skolan eller 40 minuter tidig, kan inte riktigt bestämma mig haha! Det beror väl på hur jag känner mig imorgon, är förövrigt ganska glad för att min äckliga förkylning är påväg bort!

Här kommer en bild från en outfit som jag hade i veckan :D

Dåligt kvalité jag vet  Men det är en tunika från Hm, en gammal jeans jacka, gråa leggins med hål från Nelly och massa smycken :)

14 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-14 » 22:38:02
Blä nu har skolan börjat och jag är skit förkyld och har en gnagande känsla i magen. Kan vara för att jag är sjuk, I hope so! Denna veckan kommer nog bli gör seg då jag är slö som ett as men tvingar mig till skolan ändå. Får se vad som händer i helgen, kan bli utgång med patricia men eftersom jag är såpass sjuk känns inte det som en bra idé. Jag söker förövrigt sovplats för att min syster ska fira sin födelsedag i mitt rum och jag pallar inte sova i hennes hårda säng! Nu ska jag forstätta kolla på sex rehab with dr Drew.

9/10 April

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-10 » 00:12:56
Hej och hå här var det lite dåligt bloggat!

Som sagt i Tisdags var jag på handledarkurs och det var hyffsat intressant, idag blev jag glad för efter ett par dagar av telefon sittande av mamma fick jag äntligen reda på att jag har ett körkortstillstånd så slipper skaffa nytt!

Anledningen till det dåliga bloggandet är väl för att jag suttit hos min älskling och myst hela veckan, fast inte hela dagen idag :) Idag åkte jag från honom klockan tolv för att pappa skulle hämta sakerna jag ska hos honom, sedan fikade jag med patricia och Sanne och vi fixade en intervju med en pastor till religionen!

Just nu sitter jag och smsar med snygga tim och slökollar lite på tv, men mest av allt vill jag ha skor just nu. Verkligen! Eller så vill jag använda mina sommar skor, idag var våren och tittade fram så snart kanske jag kan ta ut mina godingar :)


Dessa är ett par godingar från Nellys utförsäljning som jag gärna inviger!

6 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-06 » 16:21:53
Just nu väntar jag på att Tommy, mammas pojkvän, ska komma hem så att vi kan åka på handledarkurs så att jag kan börja övningsköra någon gång, fyller arton om en månad och jag har inte ens börjat! Har ringt runt hela dagen för att få reda på om jag har ett körkortstillstånd eller inte, jag borde ju ha det tycker man. Jag skulle ju börjat köra för typ ett år sedan. Men det gick ju självklart inte att komma fram till de människor som har hand om tillstånden, jag hoppas att det löser sig.

Så snart ska jag alltså iväg och sitta på handledarkursen för andra gången i mitt liv och sedan ska jag hem och bara ta det lugnt. Min älskade pojkvän ska se på fotboll ikväll med hans polare så ska träffa honom imorgon :)

5 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-05 » 12:48:16
Just nu sitter jag i mitt mörka rum och väntar på att söta Karin ska vakna så att vi kan dra in till stan ;) Igår på kvällen åkte jag till Linn med Sanne och senare kom Karin dit också. Efter att ha suttit där och pratat i ett par timmar så åkte jag och Karin hem till mig och kollade på heartbrake hotel, det är kärlek på den filmen! :D

Idag ska jag på tränar möte och sedan är det träning med coed efteråt :)

4 April

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-04 » 00:49:40
Idag var jag riktigt fin :) Fick höra att jag liknade sångaren i Paramore, att mina byxor var det snyggaste tjejor kunde ha på sig och jag fick höra att jag såg smart ut, känns härligt ^^

Hemma hos karin bjöds det på god mat, flygande Jakob närmare bestämt och jag, Josefin, Karin, Elvira, Julia, Emelie och Robert vräkte i oss maten och sedan började de andra att förtära alkohol medans jag satt och drack lite vatten och cola. Efter ett par timmar hemma hos Karin åkte vi vidare in mot stan för fest hos någon bekant till Elvira, det var väl trevlig men inte min typ av folk. När jag kom hem hade jag hoppats att Tim kom och knackade på, men icke sade nicke han har inte ens på sin mobil och jag kände mig lite stalker aktig så jag bad hans polare att be Tim höra av sig till mig. Men det gjorde han såklart inte, så nu sitter jag ensam hemma i myskläder och kollar på de tio budorden medans jag hivar i mig godis!

Får se om jag får spendera hela dagen i sängen imorgon med min älskling imorgon ändå, om han inte blev så jävla full idag att han är bakfull som ett as :P

Dagens outfit bestod av en klänning från Gina, mammas gamla kavaj och lackleggins från Gina :)

Mys lov

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-03 » 13:51:20
Jag borde egentligen inte sitta här framför datorn utan jag borde ut i det fina vädret, men lat som jag är orkar jag inte det ;) Måste snart duscha och göra iordning mig för en fin liten middag hemma hos karin. Måste säga att jag ser fram emot att träffa min älskade lilla 94 :D Efter jag har varit hos Karin kommer förhoppningsvis Tim hem till mig så att vi kan ligga och mysa hela dagen imorgon :)

Igår var jag på bio och såg flickan från ovan. Jag tyckte att den var bra men den var inte alls så som jag hade förväntat mig, inte ens i närheten :O Färgade håret igår också så helgen i ära ser jag ut som en liten påskkykling i huvudet ;) Tänkte ta slut på mitt John Frieda silver schampo och se om det hjälper något :P

Ha det så gott ni som läser mig blogg! :) <3

Långfredag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-04-02 » 12:56:04
Har precis kommit hem från min älskade Tim. Jag åkte till honom igår efter en trevlig fika med Erika, http://propertyoferika.blogg.se :)

Det känns så galet skönt med lov, det enda jag behöver göra är att skriva min psykologi och göra en liten matteundersökning, så soft :) Nu måste jag hoppa in i duschen för att vi kommer få gäster och sedan blir det färgning av mitt hår hos Sanne, och efter det bio med min älskling! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!