Some nights

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2013-08-14 » 17:13:11
 
Jag ser att det var ett tag sedan jag uppdaterade här, men har väl inte riktigt haft lusten till det! Men jag kan meddela kära folket att jag ÄNTLIGEN har semester, tyvärr är ju det fina vädret över men det gör inget för på Lördag åker jag och Karin till Bulgarien! Tänkte i alla fall slänga upp lite bilder från dom senaste helgerna. 
 
 
Torsdagsfest med brudarna
 
 
 
Kristels födelsedagsfest
 
 
Drömgo kväll vid sjön
 
 
 

Macrame

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - DIY  |  Daterat - 2013-08-06 » 21:40:32
Har varit ledig idag och efter att ha sprungit runt på stan satte jag mig och pysslade lite och såhär blev resultatet :) Detta, eller ett liknande, kanske du vill ha en annan färg, kan bli ditt för 70kr. Kan även tillägga att den passar nästan alla armband eftersom den har ett glidlås på baksidan!
 
This is the result of some arts and crafts I´ve done tonight :) It can be yours for 70kr, I might add that it fits almost every hand since it´s a sliding lock on the back!
 
 

Snapback

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2013-08-03 » 19:21:00
Beställde två stycken snapbacks häromdagen. Eftersom jag har en sidecut och en skandinavisk hy tänkte jag att det var bäst att hitta något som kunde skydda min stackars hårbotten i Sunny beach. Och jag ser helt f*ckad ut i huvudbonader så fick ta det mest passande alternativet, och då blev det två stycken riktigt balla snapbacks från Topstreetwear. 
 
I ordered two snapbacks the other day, I figured I needed something that didn´t look completely stupid to cover my sidecut when in Sunny beach. 
 
 
 Snapbacks from topstreetwear and shoes from Nelly.com
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!