Studenten 2012

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-06-11 » 22:38:53

Var som sagt på studenten i fredags, och som bilden berättar var jag på Bäckäng!


Först att sjunga studentsången och springa ut var Designklassen!


Vissa gjorde sitt spring lite mer fancy, som den här estetklassen!


Efter att ha sett alla klasser (Jävla många var det!) var det dags att kolla på alla lyckliga studenter festa loss på flaken, kan ju säga att jag blev RÄTT sugen på att bara slänga mig på något flak och försöka återuppleva min flak fest!


Efter flak-kik så var det dags för studentskiva, en hemma hos Stephanie och en hemma hos Michelle!


Hade alltså en skön dag fylld med studenter och vänner. Kvällen avslutades med dans och dricka inne på x&y efter att vi insåg att Grand SÅ inte var värd att stå i kö för ;)


Datorn är kaputt!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-06-09 » 22:26:55

Som rubriken lyder har min dator sjungit på den sista refrängen den är alltså helt sönder.. Fastnade i en sladd när jag skulle resa mig upp och tog visst datorn med mig. Det resulterade i en svart skärm som inte ville visa något... Suck.. Men men imorgon ska jag fixa en ny dator och förhoppningsvis kan dom fixa så att jag får över allting från den gamla datorn till den nya! Så imorgon kommer bilderna från studenten och x&y på kvällen :)

Pyssel och presenter

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-06-08 » 19:06:00

Dom här två armbanden är studentpresenter som personerna förhoppningsvis har fått och tyckte om (tidsinställt inlägg) Eftersom jag inte har så mycket pengar som man borde lägga ut på studentpresenter tänkte jag att det är lite roligare att göra något eget, blir mer personligt då! :) Som vanligt är alla delarna köpta på Bead place i Borås, dom har även en webshop om ni som läser inte har vägarna förbi Borås!


Dessa örhängen tog bokstavligen talat bara två minuter att göra haha! Love it när det går så snabbt och smidigt :P Det är dom här nitarna som jag köpte på fyndiq.se men dom kommer från masala.se egentligen :) Dom är nitarna är bara 3cm tror jag, kommer beställa både större och mindre när jag får mer pengar sen för att göra ännu mer örhängen och annat roligt! Tänkte förövrigt försöka sälja lite smycken som jag gör/har gjort, någon intresserad? ;)

Sjung om studentens lyckliga dar!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-06-08 » 10:36:43
Idag är det dags för nästa årskull att ta studenten, kan ju säga att jag är RÄTT avis eftersom studenten var typ den GRYMMASTE dagen i mitt liv, och flaket bääääästa festen någonsin. Att vi fick VIP treatment på Grand gjorde den festen ganska grym också! Men idag är det inte min tur, utan mina kära vänners tur, kommer givetvis se på Bäckängs utspring och deras sång på trappan, sen är det dags för flak-karavan i stan och efter det blir det spring och fläng på lite olika skivor som jag ska på. Och sist men inte minst blir det party party någonstans i stan, hade varit grymt att hamna inne på studentfesten på Grand i år också men vet att det var DÖDLIGT mycket folk förra året haha!

 

Bjuder på en bild från min student när jag precis kommit hem efter flaket, kan säga att jag tänkte väldigt mycket på att gå rakt haha!

Like a G

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-06-07 » 23:59:51
Idag såg jag ut såhär, G-style haha! xD Sprang runt i stan och fixade inför studenten imorgon, inte för att jag tar studenten men har ett par vänner som gör det, så blev lite handling av dricka (älskar att kunna gå på systemet själv!!) och handling av presenter. Kommer lägga upp här imorgon vad det blev för presenter!

Wild horses I want to be like you

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-06-06 » 17:26:32
I måndags när det var dags för bäckäng att ha sin bal var jag självklart där för att kolla på alla fina balpar och en och annan ensamvarg som gick på röda mattan! När Erika kommer tillbaka från Kreta (Hon åker imorgon det ASET) ska jag göra en sammaställning av mina favorit klänningar från balen tänkte jag :) Men idag tänkte jag bara lägga upp en outfit bild på hur jag gick klädd i måndags ;)

 

Kläder efter väder...

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-06-05 » 01:42:27


Förstår inte vad som hänt med vädret, på första bilden var det långa brallor och skinnjacka som gällde. På andra bilden som är från typ förra veckan var det för varmt i klänning. Graderna bara sjunker och sjunker när det ska vara TVÄRTOM! Vill fortsätta gå i shorts och linne och inte i skinnjacka, långbrallor och halsduk... Sweden SUCK! Jaja anyways, min nya grej är saker som döljer mitt ibland hemska hår ;) Som kepsen, donut-bun och haircuff :P

Outfits vecka 21

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-06-02 » 16:25:21Förra veckan var det vaaaaarmt så dagarna spenderades med Erika i gräset, vi solade och jag pluggade. Slänger upp lite bilder när hon redigerat dom, bilderna är nämligen nu för stora ;)

Bilderna är tagna och redigerade av Erika

With the mail

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-06-01 » 20:07:34
Förlåt för dålig uppdatering! Men det har tagits bilder till bloggen, men av någon anledning har det inte fungerat att ladda upp! Men nu när RM är över (vi blev näst bäst i Sverige!!) och tentan är skriven har jag tid att försöka pilla med bloggen igen ;)

Men ikväll ska jag rent spontant dra till Harrys, hade egentligen helt andra planer ikväll men när dom föll i stöpet och man  blir bjuden på öl kan man ju inte tacka nej liksom! Och på mig har jag det här

Kepsen kom med posten idag, tillsammans med nitar som jag ska göra örhängen av och såklart Erikas keps!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!