Can't sleep

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-10-24 » 02:02:53

Ligger bredvid älskling som sover så sött, tur för honom som ska upp halv sex imorgon. Jag däremot är yrvaken och kan inte sova för allt i världen kan kanske bero på att jag legat inne hela dagen och skrivit på hemtentan, men nu har jag gjort klart hälften! Hoppas på två frågor till imorgon och på tisdag får jag den sista boken och då ska den sjätte och sista frågan göras (hoppas jag) men nu ska jag fortsätta kolla på mars attacks en film som Tim Burton borde skämmas för! Haha xD men god natt på er :)

Makro, meso och mikronivå

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-10-23 » 17:40:30
Det är det som snurrar runt i mitt huvud nu, förstår inte riktigt vad som menas med begreppen. Och det utgör ett litet problem eftersom en av frågorna grundas på det, suck! Men ska försöka göra så som min spanska lärare sade att man skulle göra när man inte förstod något. Gå runt problemet och hitta andra lösningar. Så nu ska jag välja ett socialt problem och se om jag kan besvara frågan på bästa sätt. Har förövrigt gjort klart en fråga idag, go me! Önskar att jag blir klar med denna också, hade varit sjukt fett! Men, fuck my life, önskar att jag pluggade lite mer på gymnasiet så jag hade en välutvecklad strategi!

Klar för dagen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-10-22 » 23:33:00
Har skrivit på den där f*cking hemtentan nästan hela dagen men känns som att jag inte kommer någonstans hur mycket jag än läser och läser :( Men nu är jag klar med första fråga det krävs bara lite redigering för att förkorta den så att den blir en sida. Fast fick ju mina pauser idag, en när jag var hemma hos mamma och åt mat och en då min kära pojkvän kom hem från match/jobb fullkomligt dyngrak, kunde inte låta bli att skratta åt honom :) Men som sagt är klar för dagen nu så nu ska jag glo på massa family guy!

 

Stewie är ju helt klart favoriten i family guy! Har ni någon favorit? :)

Linnéuniversitetet

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-10-22 » 20:48:59

Igår när jag gick till Ica och köpte sallad och naturgodis att ha under hemtentan såg jag en skylt som gav mig lite dåligt samvete över att jag inte var hemma med tentan! Dom gör alltså reklam för lnu i Borås! :)

Men nu har jag suttit med hemtentan hela dagen, fast det känns som att jag inte kommit någon vart ;)

En snabb dagens

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2011-10-21 » 18:50:37
Lägger upp en snabb dagens då! Har kommit en bra bit med första frågan på hemtentan, planen är att bli klar med den idag, men dum som jag är har jag inte förberett mig ordentligt. Så fick börja att läsa internationellt socialt arbete, tur att den är så kort och att man skummat igenom den innan ;)

Men eftersom min sötkarin ringde mig ska jag ner och träffa henne i stan, sedan hem igen och fortsätta med tentan tills älsklingen kommer hem ikväll/inatt!



All black idag, funkar alltid! :)

Time for hemtenta!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2011-10-21 » 15:57:46
Snart läggs hemtentan ut på moodle, jösses vilken tenta ångest man kan ha då! Känner mig sjukt oförberedd men lucky me så har vi ju hela veckan på oss att skriva den! Jösses, nervös tjej, och sjukt jobbigt med det där jädra referens systemet som jag måste lära mig samtidigt som man ska skriva hemtentan, är lite bitter på min förra svenska lärare som lärde mig "fel" referenssystem! Blir ju inte underkänd om jag gör fel på det, men det känns lite pissigt att behöva göra om den för den sakens skull... Men men, om tio minuter är det dags att köra igång! Wish me luck!



Snart dags att djupdyka ännu en gång i kurslitteraturen! :)

Dagens i Borås

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2011-10-20 » 22:38:42
Är hemma i Borås nu! :) Sitter hemma hos älsklingen och väntar på att han ska sluta jobba. Ska vara hemma här nu i över en vecka och skriva hemtentan som släpps imorgon *svälj* Men, här får ni iaf en liten snabb dagens! :)



Lite sådär halvkrasslig bild faktiskt, ber om ursäkt för det men knäppte den snabbt innan jag skulle till tåget. Men skorna är dem jag köpte igår, brallorna cheap monday och tröjan är från en gina utförsäljning. Tycker färgen är snyggare i verkligheten än på bild, men det kan ju bero på att min kamera är sämre än sämst! Men ska se när jag får pengar att köpa en ny, hittade en på netonnet för 499kr! Billig och förmodligen inte superbra men nog bra mycket bättre än vad min nuvarande är haha, alla blonda blir liksom riktigt ljushuvuden om det är sol ute :P

Men nu ska jag kolla vidare på fråga olle dokumentären och hoppas att min snygging kommer hem snart! :)

Nyinflyttat i garderoben

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2011-10-20 » 01:33:04
Skrev ju tidigare att jag hade handlat lite nytt när jag var inne i stan, skulle köpa en laddare till min iphone, men insåg att lite shopping skulle nog hjälpa mot min tenta ångest som jag har! Och så blev det! :)



Allt ni ser är nytt, haha! Linnet köpte jag för 60kr på Monki (Ja växjö har monki! Och BikBok, underbart!) Shortsen är från HM för 199kr, har letat efter ett par välsittande skinnshorts med hög midja ett tag faktiskt. Satt fint att hitta dom sådär spontant! :) Skorna är från DinSko, dagens helt klart bästa köp!

Vad säger ni, är inte skorna snygga? Och dom påminner sjukt mycket om ett annat märke ;) Men istället för att punga ut 1300kr köpte jag dessa för 299kr, får väl inse att jag är student och inte har så mycket pengar som jag tror jag har. Dom ska ju faktiskt tillbaka! ;)

Dagens

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2011-10-19 » 20:19:03
Tänkte väl slänga upp en dagens här nu för första gången på länge. Försöker bli bättre på att blogga men det blir inget bra alltså, glömmer liksom av det där. Och det händer inte så där mycket i mitt liv, jag dansar, pluggar och går i skolan liksom. Och är hemma i Borås och bor hos älsklingen på helgerna, inte sådär jätteintressant kanske. Men ska väl se lite hur det går nu. Men som sagt dagens ska jag slänga upp, tänkte även slänga upp lite bilder på lite nytt som jag köpte idag när jag var nere i stan i Växjö! :)



Kavajen är ett gammalt fynd från Gina, den börjar bli galet sliten nu, tröjan som ni vet är från Berska i Holland, brallorna är gamla dom också men är från H&M!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!