Vulnerable

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Text, lyrics and emotions  |  Daterat - 2010-11-30 » 23:38:55
Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut




Så fruktansvärt underbar låt. Jag älskar Lars Winnerbäck, samtidigt som jag hatar honom, han skriver för vacker, för nära sanningen. Jag älskar den här låten samtidigt som den får mig att sjunka ner i ett hål utan vilja att ta sig upp igen. VARFÖR ska det vara så jävla svårt!? Jag vill vara stark, jag vill kunna glömma, jag vill kunna må bra. Jag förstår inte vad som hände, när blev jag såhär svag, så beroende?

Förresten ERIKA KOM HEM! Jag saknar dig! <3

why does everything has to remind me of you

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-30 » 22:50:55
Är hemma nu och är galet trött. Men tror som vanligt att jag inte kommer somna inatt. Fast jag behöver sova, riktigt mycket också. Imorgon är det dansafton på skolan, ska medverka i tre danser. Själva dansafton börjar sju men innan det kommer vara i genrep så kommer säkert vara i skolan i över tolv timmar. Men jag hoppas, hoppas att jag hinner hem mellan skolan och genrepet. Annars kommer jag nog med all säkerhet somna på scen! haha, det hade vart något xD

Tatoo

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-30 » 19:25:42
Sitter hemma hos Bellini för att Evelina ska fylla i en tatuering. Funderar vad min nästa ska bli, jag har ju en jag helt säkert vill göra, det är en evighetsåtta med min brors och systers namn på insidan av vänster arm. Sedan funderar jag på om jag vill göra ett peacemärke bakom örat men funderar även på om jag ska göra tro hopp och kärlek tecknet bakom örat. Vill ha det någonstans på kroppen fast med en liten twist, alltså det ska inte vara korset eftersom jag inte är troende utan vill ha något annat som representerar vad tro är för mig :)

Innan jag och Evve åkte hit så var vi hos henne och sov, trött tjej är jag som vanligt! Men man blir trött av shopping haha :D Har köpt det jag skulle köpa, alltså svarta byxor och en mössa. Blev även vantar, en navelpiercing med marilyn monroe, en silver ring och ett halsband. Jag kommer visa alla inköpen lite senare eller imorgon. Beror på hur sent jag kommer hem idag :)

Meeeen vad faen!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-30 » 00:30:36
Somnade typ vid elva i soffan och nu har jag vaknat, och är helt sinnessjukt pigg! Vad ääär det här, så störande! Önskar att jag bara fortsatt sova i soffan :P Nej jag ska nog lägga mig i sängen och... planera mina inköp. Högt upp på listan, mössa och svarta byxor! :D

shopoholic

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2010-11-29 » 21:29:49


Visit hm.com

 

Hittade denna jääävligt snygga topp på hms hemsida, funderar på om den ska bli min imorgon? Den är ju så himla fresh! :D

Home

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-28 » 22:35:55
Är hemma från växjö, kom hem vid åtta tiden. Då satte jag mig och sydde ett par byxor som jag ska till dans föreställning som skolan har på onsdag. Det är ju inte dom snyggaste alltså! Vill ni se dom så får ni komma till bäckängs aula klockan sju på onsdag ;)

Men som sagt så har jag ju varit i växjö hela helgen. Var faktiskt skit kul och känner att jag borde hälsa på där lite oftare! Igår var det riktigt kul faktiskt! Gillar billig alkohol haha xD Idag så var vi och kollade runt lite i växjö. Hittade en snygg tröja som jag lägger upp en bild på lite senare. Nu ska jag göra iordning mig och lägga mig, är riktigt jävla trött haha!

Taggar i Växjö

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-27 » 16:40:07
Sitter nyduchad vid en av Koffas många datorer och väntar på att maten blir klar. Funderar på att bli vegetarian för jag tycker den maten är sååå mycket godare, äter du rätt så är den oftast nyttigare. Men jag tror inte att jag skulle kunna säga nej till kyckling, bacon och annat sånt gott. Men, deltidsvegetarian? Det kanske hade varit något?
Iaf, när vi har ätit maten så kommer det att bli en förfest här med förhoppningsvis trevligt folk. Sedan ska vi till ett ställe som heter Sivans som ligger här på Campus, hoppas att det är ett bra ställe. Men med de alkoholpriserna kan det inte bli annat än bra! (En drink 40-50 kr, en öl 22kr can I get a hell yeah!)

Trött i växjö

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-26 » 22:54:33
Känns som om de flesta av mina inlägg handlar om hur trött jag är haha. Nu är jag också trött, fast den här gången har jag fått lite miljöombyte, sitter i växjö och chillar lite. Har druckit lite cider och ätit lite vegetarisk taco paj hos bror min. Sedan drog vi till nation växjö som hade lite fest, men vi blev inte speciellt långlivade eftersom alla var trötta. Så vi sparar krutet tills imorgon istället :D

Växjö

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-26 » 15:16:56
Nu drar jag till Sanne för att hämta min kamera och sedan vidare mot växjö. Får ser hur bra uppdatering det blir där nere, det vet man ju aldrig! Ha det gött!

Trött?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-26 » 14:32:25
Har nog aldrig försovit mig så mycket som jag gjorde idag haha! Vaknade halv två, inte okej alltså! Jag började skolan tjugo i tolv och slutade tre. När jag vaknade kände jag att det inte riktigt var någon idé att gå till skolan haha. Ser nu på tv och ska snart göra iordning lite grejor innan jag åker till växjö idag :)

Coca-cola

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-26 » 00:25:43
Tänk vad bra det kan bli, har fått de två sakerna som jag hade creavings för, coca-cola och mjölk. Helt underbart, vilken tur man har ibland! Nu ska jag gå och lägga mig, natti natti! :)

Växjö

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-25 » 22:42:45
Har precis bokat en resa tills imorgon, åker och hälsar på min bror och hans flickvän i Växjö. Åker imorgon vid fem och kommer hem sju på söndag, om snön vill det såklart. Pallar verkligen INTE fastna på grund av snön, kommer avlida om det händer haha! xD

Förresten jobbig grej, fick mitt glas mjölk nyss, men nu är jag sjukligt sugen på coca-cola istället. Blir nog att sno sig ett glas av mammas och Tommys när dom har somnat hehe :)

After training

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-25 » 21:04:25
Kom precis hem från träningen, sitter och äter soppa med MASSA MASSA aromat i, den kryddan är jue skitgo! Synd bara att vi inte har något att dricka så får nöja mig med vatten hade gärna tagit mig ett glas mjölk, eller två eller tre... Visste ni det? Att jag dricker ungefär en liter mjölk per dag!? Den ni, jag tycker att det är det absoulut godaste man kan dricka, ett kallt glas LÄTTmjölk. För det måste vara lätt mjölk, annars är det inte gott... Åååh nu längtar jag tills mamma kommer hem med mjölken. Muuums! <3

Shopping

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-24 » 23:26:14
Alltså jag är så sinnessjukt shopping sugen! Det är helt jävla galet alltså, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, jag har ju inga pengar att shoppa för :( Förresten är det någon som vet vad det är för väder i Växjö? Måste ju packa kläder efter väder, speciellt skorna och kläderna för kvällen :)

Önskar att det var så fint väder i växjö som det var i Borås när bilden togs, saknar att bara gå i skinnjacka eller tröja. Sommaren är alltid för kort!

Sjs hemsida?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-24 » 21:50:23
Vad är problemet med Sjs hemsida? Den funkar inte ordentligt! Usch på den, och jag som hade tänkt beställa biljetter till resan jag ska på i helgen, ska hälsa på bror min i växjö :) Meeeen nu funkar det inte! Hoppas att det kommer igång snart. Blir ju sur :P

Housewife

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-24 » 19:05:10
Ska städa mitt rum nu, är ganska stökigt haha, har alldeles för mycket saker men för lite förvaring! :P Ligger kläder, skönhetsprodukter och väskor lite här och där haha! Skulle bara skriva ett snabbt litet inlägg sådär, mest bara för att skjuta på det, hatar att städa. Men jag älskar hur gött det känns efteråt när det är rent och fint runtomkring sig :)

If I were to be alone silence would rock my tears

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-23 » 20:35:03
Hade dansföreställning idag för niorna, tycker faktiskt att det gick helt okej. Andra gången gick lite bättre. Skulle vilja se hur det såg ut, vi har inte fått se det ännu. Haha fast jag vill nog inte se det förrän föreställningarna imorgon är över så att man slipper skämmas när man är på scen!

Efter skolan så åkte jag och Sanne upp till karin och besökte henne på sjukan. Stackarn ska ligga där en vecka på grund av typ koll av diabetes eller något. Hon var både pigg och kry när vi kom, tror att hon uppskattade lite besök i ensamheten haha!


Karin tha pimp, bilden är från när vi var i göteborg, så underbart. Saknar vädret!

. .

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2010-11-23 » 18:57:40
Åkte hem ganska nyligen, jag och Sanne tog en sväng förbi stan och kolla om dom fått in något av Lanvin, visste ni att kollektionen, alltså HELA kollektionen tog slut på EN KVART, så sjukt :P Sannes syster som jobbar för H&M berättade att glasögonen tog slut på fem minuter och datorerna på H&M laggade bara för att det var så många som ville beställa!

 

Hade gärna velat ha någonting från kollektionen, gärna den här klänninen. Känner dock att det var lite dyrt, men åh vad fräscha grejor det fanns!

Från i lördags

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-22 » 23:32:58

Bilder från i lördags då vi firade Emelie som äntligen fyllde arton! Började med förfest hos sanne sedan bästa kvällen på PULS!

 


Förfest för att fira Emelie, sade någon cider?


Onykter tjej försöker ta kort!


Nykter kille tar kort åt oss istället! Födelsedagsbarnet och Sanne, och så jag såklart!


Söta barndoms vännen Emil!

Dance

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-22 » 22:09:23
Det ord som beskriver dagen bäst är dans, och träning. Som de flesta måndagar! Vi repade i aulan idag till föreställningen vi ska ha imorgon för niorna som kommer på besök :) Känns förjävligt faktiskt haha, har inte riktigt koll på dansen! Men jag hoppas att det går bra ändå! :) Vi i estetdans trean är ju ändå ganska duktiga :)

Bilder

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-21 » 21:19:07
Tänkte lägga upp lite bilder från förra helgen, då vi firade Sanne som fyllt arton :) Kom på att jag inte har gjort det än!






Har några fler bilder men dom tycks inte vilja sammarbeta! Lägger upp flera när jag löst problemet haha! :D




Chilldag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-21 » 14:36:54
Idag kommer nog vara en sådan där chill dag, eller så kommer jag stressa ihjäl mig, har en del skolarbeten och göra. Insåg precis att jag ska ha mitt svenska nationella tal i veckan, och jag har inte ens börjat... jobbig tjej alltså! Så idag ska jag försöka skriva talet utan mina saker, göra CAE läxan och det jag missat under en lektion. Måste också sy ett par byxor till dansen och koreografera till mitt projekt arbete. Allt detta ska jag göra utan att ha den minsta energin i kroppen! Lycka till säger jag bara hahhaa xD Okej jag vet att det inte är överdrivet mycket plugg, men när du är så trött att du inte orkar resa dig upp, då är det mycket haha! :P

Vilken kväll!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-21 » 03:36:01
Kom precis hem från PULS, har haft en så otrolig kväll! Helt sinnesjukt, har dansat som fasiken! Verkligen gett gärnet. Önskade att musiken aldrig skulle ta slut (samtidigt som jag ville trilla ner på golvet och dö) Alltså jag och Sanne bodde i princip vid DJbåset och vi dansade och dansade och dansade och det var så kul! Är hemma nu och är helt jävla död, det var längesedan jag hade så roligt! Och det var sjuuuukt mycket folk på PULS ikväll xD Gud, nu ska jag bara lägga mig i sängen och dö lite, kanske ska äta först. Är hungrig som faan xD

Trööött

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-20 » 17:46:27
Sitter hemma och är trött som faaan! Var på bio igår och såg Harry potter den var bra, och nu ser jag på harry potter och de vises sten på tv :) Ska snart göra iordning mig för ska till krogen ikväll och fira emelie :)

Chill

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-19 » 15:26:22
Sitter hemma nu, har hunnit äta softa och bädda sängen haha :D Jag hade bara en lektion idag, började tjugo i tolv och slutade...vid halv två kanske :P Snart kommer mamma hem och då ska jag sminka henne till rockfesten hon ska på, underbart haha! Hon ska mina kläder, mina smycken och jag ska fixa hennes hår. Och ikväll ska jag på bio, det är ju en riktigt bra dag jag har framför mig! Jag tror det var bra att jag skrev av mig igår för idag, idag mår jag toppen! :)



Detta är då min mamma, all my clothes :) Men istället för det vita linnet ska hon ha leopard linne, raaaur! :P

If music be the food of love play on

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Text, lyrics and emotions  |  Daterat - 2010-11-18 » 23:05:36
Just nu sitter jag och lyssnar på lite härlig musik och gör inget annat typ. Kollar runt lite på facebook, kollar bloggar och bara softar. Men mest av allt tänker jag, jag tänker på vad det vad jag gjorde fel. Vart vi försvann och varför. Jag tänker på varför jag inte kan glömma och bara gå vidare. Jag hatar att vara sådan här, jag vill vara lycklig jag vill inte ägna så många tankar på någon som inte ens tänker på mig. Klarar inte av det här. Jag måste göra något, och det är snart innan jag exploderar, vissa dagar, vissa stunder, vissa veckor önskar jag att jag var någon annan. Någon som kunde göra rätt för sig själv, som inte plågade sig själv med tänk om och varför tankar hela tiden. jag orkar inte med mig själv. Jag orkar inte med honom, ändå vill jag, jag vill så mycket att det gör ont. Jag drar mig själv i två olika riktningar och snart tror jag att jag går av...


Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Hur kunde du falla när han sa,
Jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Den låten förklarar väldigt bra mina känslor just nu, Håkan med "jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig"


Långt och jobbigt inlägg, men behövde skriva av mig. Jag saknar att skriva... jag tror jag ska börja igen, få ut all skit genom ord i en vacker ström, men jag ska inte tävla nej, verkligen inte...

Ledig <3

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-18 » 20:47:29
Har varit ledig hela dagen idag, skulle egentligen på en fotografering men den blev inställd. Så jag vaknade vid tolv tiden, hur skönt som helst verkligen! Har handlat, städat och fikat med Michelle. Har hunnit träna också. Det var så kul idag och det gick så sjukt bra, satte typ allt fast min rygg dödade mig! Körde programet flera gånger, det är naaajs :) Men det bästa av allt är att några i laget nominerade mig till captain, alltså typ extra tränare. Blev helt tårögd även om det inte är säkert att jag blir captain så var det helt underbart att veta att laget uppskattar mig :)

Förövrigt så sitter jag och kollar på Harry Potter, Bakom magin nu. Ska se filmen imorgon! Ska bli så jävla najs, JAG ÄLSKAR HARRY POTTER :) Läste boken på engelska på typ  två dagar, sååå bra var den!


 

Tycker Emma Watson är så fin tycker jag!

Har precis..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-17 » 13:17:12
Skrivit nationella B prov i svenska. Det gick helt okej, har aldrig haft svårt för att skriva texter och sådant men jag hoppas att jag uppfattade uppgiften rätt och skrev det som var tvungen att vara med. Jag skrev om talängslan, alltså rädslan att prata för folksamlingar. Tycker att det var intressant, fick ihop lite mer än två sidor dataskriven text :) Nu tänkte jag sova lite innan jag ska till vårdcentralen och läkaren :)

Aj

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-16 » 23:17:49
Är hemma och min rygg dödar mig, ska nana snart. Nationella prov i Svenska B imorgon, soft att man knappt läst häftet >_< Kommer vara död tjej imorgon! Har iallafall spenderat nyttig plugg tid tillsammans med Michelle och sedan gick jag till Evelina och fyllde i min tatuering så nu är den fräsch igen, hoppas att den håller sig så ett tag till :) Appropå ryggen, ska till läkaren imorgon, hoppas att dom har något vettigt att säga!


 

Så här såg den ut första gången jag tatuerade den, den ser lite annorlunda ut nu, tar en ny bild imorgon när den inte är så kletig! :)

död tjej.se

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-15 » 23:38:35
Är helt galet trött nu, har varit på balettakademin i göteborg och kollat på lite klasser. Måste säga att det såg intressant ut, men tror inte jag vill satsa så seriöst på dans om jag ska vara ärlig... Har haft skiiiiitont i min rygg idag, ville nästan dö ett tag om jag ska vara ärlig. Ringde vårdcentralen och fick en tid på onsdag, jag hoppas hoppas hoppas att det är något man kan göra åt. Inte bara "vila". Det är typ botemedlet mot allt enligt vårdcentralen, guess what!? Vila funkar inte för mig, jag får liksom betyg i dans! :P


Bjuder på en söt bild från i Lördags hos Sanne :)

Gal1

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-14 » 23:32:32
Kvällen igår var sjukt galen, berättar mer senare. Är hos pappa nu, det är ju trots allt fars dag. Ska gå och lägga mig för att imorgon blir det göteborg med dansklassen :) <3

Colour

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-13 » 12:38:06
Ska snart ner till stan och träffa Sanne, jag ska köpa hårfärg och färga utväxten idag, ser heeelt kaos ut haha :) Ska möta Armin i stan sedan så att han kan färga mitt hår, han är pro :) Förhoppningsvis blir det bra så att jag ser riktigt fräsch ut idag :)

Härlig kväll

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-13 » 00:49:27
Är nu hemma efter en härlig kväll hemma hos Sanne, tyvärr så kunde jag inte dansa speciellt mycket för att min rygg gjorde så jäääävla ont! Ska snart gå och lägga mig för att imorgon är det första kvällen som Sanne lagligt får vara på krogen i Sverige, sweeet :) I am tagging som FAN :)

 

Haha lyckades slå i mig lite hemma hos Sanne, skulle gå över katten som låg i vägen och slår i låret i en nyckel som satt i ett skåp. Blev fett med svullet haha xD Men nu ska jag fortsätta kolla på Big bang theory :)

Ready to party

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-12 » 18:01:38
Nu ska sjukligen åka till Sanne för att fira hennes födelsedag, klänningen är på, håret är fixat och smyckena pryder min kropp. Det enda jag väntar på nu är att mamma ska prata klart med mormor i telefon. Jag är hungrig och behöver mat så hon får SKYNDA sig haha :) Hörs kanske senare, beror lite på vart jag hamnar, alltså om jag sover hemma eller om jag slaggar hos Sanne, kraaaam :) <3

Homey

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-12 » 13:49:21
Är hemma sjuk idag, har städat mitt rum lite grann. Ska snart till stan och fixa la present till Sanne :) Även om jag är sjuk så ska jag iväg till Sanne ikväll, måste ju fira att hon är ARTON :)

Några bilder från mitt rum, vill ha en liten bit av sommaren kvar i mitt rum därför har jag stenar från Gotland och snäckor från Tylösand. Gillar hyllan med truth och alla bilderna skarpt, längtar tills vi ska göra om i mitt rum! :)

Killing me softly

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-11 » 23:10:21
Kollar lite på tv nu, har precis druckit en kopp vanilj thé i hopp om att det ska lindra min förkylning lite. Men nej, och inte har min hostmedicin verkat tillräckligt heller. HATAR att vara förkyld! Speciellt nu, jag har ju taggat så sjukt länge inför Sannes födelsedags fest och nu är det inte säkert att jag parta sönder, det var liksom planen! Men jag har bestämt mig, inget eller ingen ska förstöra min kväll (eller hur Rirri) Jag ska ha kul, jag har väntat på att Sanne ska fylla arton huuuur länge som helst :)

Har förövrigt försökt få lite volym i mitt hår, får se om mitt lilla ohemliga knep fungerade. Mitt hår är verkligen det plattaste som finns!

 

Tja ni ser ju liksom, den här bilden är tagen när jag gick i typ femman. Typ no life in hair!

sjukling

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-11 » 14:40:03
Orkar typ inte blogga haha, är så jävla trött ändå så har jag sovit hur länge som helst. Somnade åtta och gick upp klockan åtta, helt stört. Har en åkt på en feting förkylning, har ont i halsen, hostar och snorar som en bebis! Som tur är har jag kvar hostmedicin sedan sist jag hade sådan här hosta. Det är jag såååå glad över :) Men även om jag är sjuk ska jag snart ta mig ner till almås hallen och kolla på träningen. Vågar inte riktigt vara med för jag vill inte bli ännu sjukare....



Bild från förra året när jag var med i coed :)

Today

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-11-10 » 13:35:02

Så här såg jag ut idag, var inte lika kallt idag som igår. Ingen snö i alla fall! :) Hittade den stickade tröjan i garderoben, köpte den när jag var i malmö med Sanne förra året.

 

 

Har förövrigt varit en helt okej dag, förutom att jag är sjukt förkyld, så ska sova lite nu så att jag orkar ha PA träning :)

 

sparkle

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2010-11-09 » 21:09:11



 

Dessa skor finns på hm nu, guuud vad jag vill ha dom! Alltså glitter är party och kilklack kan man dansa i hela natten, fatta perfect partyshoes!

 

 

Bajsvinter

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-09 » 15:57:14
Alltså jag hatar snö! Jag hatar att var blöt och kall och inte se vart man går för att det snöar så. Alltså när jag klätt på mig och gick upp och kollade ut och såg all snö blev jag så otagg. Var tvungen att byta om, fanns inte en chans att jag skulle gå i så lite kläder när det var snö ute. Hade tänkt ha skorna som jag fick tillbaka från rirri igår men neeeej! Har inte lust att balansera i flera cm snö i klackskor, då håller jag mig hellre varm än snygg! Det värsta är att imorgon så kommer det vara svinhalt =/

Har sovit i typ en timma nu, underbart :P

. . .

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-11-08 » 23:26:40
Gammal bild på dagens kläder



Saknar sommaren och saknar Erika! <3

Work it

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-08 » 20:37:31
Kom precis hem från träningen, kände att det var en dum idé att sätta mig i soffan för jag kommer aaaaldrig komma härifrån för att hoppa in i duschen, fy fan vad trött jag är haha. Och jag har bara haft 2,5 timma dans och 2,5 timma träning idag haha. Slutade liksom vid halv ett idag, jag brukar sluta vid fyra tiden! Men eftersom jag slutade så tidigt så gick jag hem till Rijalda för att hämta mina saker, fick mina skor, i've missed them :P Vi gick och fikade och snackade massa skit, har saknat den bruden, vi var typ med varandra varje dag i somras. Den bästa veckan i somras var med henne, haha så sjuk var den! :)

All in

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-07 » 15:38:19
Det var så kul igår, folk gick verkligen all in för utklädnaden. Och som vanligt var det mycket dans och roligt folk hemma hos kristel :) Ska slänga upp några bilder från festen, tog faktiskt några stycken. I'm proud of me ;)


Värden kristel och Nedal



Vinnarna i utlädningstävlingen, tupac och the hatmaker


och en bild på mig som var Jane, eller rödluven hehe ;)

Jane Volturi

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-06 » 20:06:38
Nu drar jag på maskerad hos Kristel och Sanne :) Ska bli skitkul, jag är utklädd till Jane Volturi, naaaajs. Jag tycker jag ser så ball ut :P


 

Har med mig kameran denna gången, hoppas att jag kommer ihåg att ta kort :P

Pizza-time

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-06 » 14:10:55
Snart är det dags för pizza, eller snart och snart, när mamma och tommy kommer hem :) Vi ska åka ner till stan och käka pizza för att bilen funkar typ inte, och jag som ville övningsköra idag =/ var så jävla längesedan! Jag vill liksom ha mitt körkort innan studenten. Speakin of, har betalat min studentmössa och shiet. Can't wait to try it on ;)

Friday I'm in love

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-06 » 02:23:05
eller nästan iaf, är lite mer kär i lördagar hehe :) Men tja var som sagt på viskan med evve innan idag, var mysigt som det alltid är på viskan. När jag druckit upp mitt kaffe så drog jag till Benjamin med sanne. Där var det kul ett tag med sedan kom det så sjuuuuukt mycket folk att jag fick typ panik, benjamin också så han slängde ut alla. Tycker så synd om honom, en av hans ruta gick sönder, hans skåp på toaletten och hans feting tv höll på att välta. Alltså det var kaos! Men kul ibland som sagt hehe. När vi blivit utslängda drog vi till stan och käkade donken, alltså jag ääälskar cheeseburgare det är helt cp xD Jag mååååååste sluta äta så onyttigt men allt är för gott, jag vill ha viljestyrka haha! :P

Fika/fest?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-05 » 17:45:15
Nu ska jag ner och fika med evelina :) Ska bli rikitgt mysigt, jag älskar café viskan som ni kanske märkt. Det är en så härlig stämning, gott kaffe och man har nästan alltid underbart sällskap med sig :) Efter fikan får vi se lite vad som händer, kanske drar hem eller drar ut, eller så drar jag till Benjamin på fest. Vi får se lite vad jag känner för senare :)

Duktig flicka

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-05 » 15:28:27
Har hjälpt mamma med löven nu, det tog ett tag och det var kallt! Jävla löv som klistrat fast i asfalten haha xD Men det känns som om det var värt det, mamma kommer förmodligen åka och köpa någon cider till mig som belöning som jag kan ha imorgon :) Underbart ju :)

tröttis

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-05 » 12:41:16
Kom precis hem från Sanne, har ätit lite frukost här hemma för sanne var så trött att hon inte gick upp. Jag är också helt sinnessjukt trött men har lovat mamma att hjälpa henne, så ska ut och sopa upp löv nu, skiiit kul xD Men efter det ska jag sova duscha och sedan träffa söta Evelina på Viskan :) <3

Viiiiiskan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-04 » 15:54:43
Är sååå sugen på att äta något på viskan, eller inte något utan deras bakad potatis med kyckling, SÅ gott xD

Orkar inte

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-04 » 13:25:27
Skulle egentligen tränat idag, men jag tror att idag blir en sådan där dag då jag bara kommer ligga hemma om jag inte hittar på något lite senare. Just nu är jag sååå trött och det är så skönt i soffan att jag inte vill resa mig. Jag sov här inatt (som varje natt denna veckan) och har bara gott upp för att kissa och göra frukost. Men jag kommer nog bli fruktansvärt rastlös så om någon vill hitta på något idag så är det bara att höra av sig hehe ;)

Jaa

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-04 » 00:50:57
Var som sagt hos Benjamin innan, det var mysigt. Beats sittin' home :) det bästa under kvällen var när jag kläcker ur mig att jag är hungrig, sade att jag gärna tar en macka men icke sade nicke! Benji och sanne skivade potatis och slängde in i ugnen, jag stekte potatis och jag och sanne gjorde bernaise sås, asgött haha :D Men nu ska jag kolla på tv och sova lite. För imorgon blir det simning igen, ska få bort den där "gravidmagen" som jag tydligen har, och eftersom jag inte kan äta tillräckligt nyttigt får jag träna sönder istället :P

Tha clothes

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-11-03 » 19:33:01
Blev inte byxdressen nopp nopp! Haha jag tycker den är skit snygg men den är lite stor och jag är lite feg, har bara haft på mig den en gång xD

Som sagt, ingen byxdress. Idag blev det leggins och en tröja med lite accesoarer. Halsbandet är från Bikbok och det är såå snyggt :)

Lill-lördag?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-03 » 18:18:54
Är bjuden på en liten fest idag i parkstaden. Drar förmodligen dit med Sanne och stephanie men får se hur mycket dricka det blir. Känns lite ovärt att slösa alkohol på¨en hemmafest på en vardag. Vet inte ens hur många som kommer, the more the marrier känner ju jag! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller... Just nu har jag på mig en byxdress men tror inte att det blir den...

Just nu

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-03 » 14:08:01
Gick upp för typ tre timmar sedan, skulle egentligen börja städa direkt men orkade inte så jag får börja nu. Har tagit bort sängkläderna så nu återstår det bara att skaka alla kuddar, täcken filtar etc, plocka iordning mina kläder och smycken, damma allting och dammsuga och sist torka golven. Tjoho! :P

New years

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2010-11-03 » 00:10:58








Det står mellan dessa klänningar på nyår, den svarta från Gina eller lila sammet med svart spets på ryggen från Nelly. Vad tycker ni please help me. Som sagt kommer att spendera nyår i Holland :)

Uppdatering

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-02 » 23:25:54
Det blev ju bara ett snabbt inlägg innan jag sprang iväg igen innan. Som jag sade igår så sov karin hos mig, vi vaknade vid elva och tolv gick vi till stan och käkade frukost på orion, det är mycket godare mackor där haha :D Jag köpte en grillad ciabata med kyckling och kantarell ost, sååå gott :) När vi ätit klart gick vi runt lite i stan och knalleland. Fick inte med mig något hem denna gång men hittade en snygg klänning på Gina som jag funderar på att köpa till nyår, det står mellan den och en annan, ni får bilder på båda senare ;)

Efter kollandet i stan så gick jag till badhuset med Sanne och Patricia L, jag simmande ett tag, har inte riktigt koll
på hur många längder men det var skönt, ska simma en gång till denna veckan tänkte jag! Så sjukt härligt! :)



Såhär ska jag se ut nästa helg, jag ska vara Jane Volturi :)

Scary!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-02 » 19:18:40
Tommy köpte ett par röda linser till mig nu, riktigt scary hehe :) Men SJUKT svårt att få in dom :P nu ska jag till viskan och fika. Uppdaterar när jag kommer hem :P

Älska lov

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2010-11-01 » 23:46:41
Älskar att det är måndag och jag inte har varit i skolan, för att det är lov. Så soft :) Istället har jag varit med Sanne på viskan, hemma och provsminkat mig inför nästa helgs maskerad. Just nu sitter jag och Karin och glor på tv, har ätit massa grönsaker med dipp, tycker nästan att det är godare med grönsaker än chips till dipp faktiskt. Känns mer fräääscht ;)


Appropå frächt så ska jag och Sanne dra och simma imorgon, fick ju höra att jag såg gravid ut häromdagen så kanske ska ta mig i kragen. Jag visste liksom att jag hade gått upp men inte så mycket ;)

Holland!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-11-01 » 14:05:37
Sitter hemma hos Sanne nu vi ska snart ge oss av mot café Viskan och fika lite. Men vet ni vad vi gjorde igår? Vi bokade en resa till HOLLAND! SÅ JÄVLA NAJS, vi åker den 27e december och kommer hem andra januari. Så sjukt jävla najs att vara där över nyår, hell to the yeah! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!