Prima ballerina?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-02-27 » 16:47:56
Slänger upp en liten snabbt ihopslängd outfit, har bara legat och slappat hela dagen idag och ska snart iväg och dansa så orkade inte riktigt anstränga mig med kläder. Fast var inte sugen på att dra iväg till dansen i mjukis som jag brukar göra ;)



Men nu ska jag iväg till dansen, idag är det måndag och då är det modern och efter det balett!

Apartment

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-25 » 21:22:24
Har städat i stort sett hela dagen idag så tänkte att nu när lägenheten ser så fin ut ska jag lägga upp lite bilder på hur det ser ut!


Vardagsrummet :)


Sovrumsdelen


Detaljer från hallen


Hall :)


Köket


Så, så ser det alltså ut men nu ska jag äta upp min veggieburgare och umgås med sanne/kolla på när hon spelar Ps3 move dancestar ;)

sneakers

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-02-24 » 23:25:20

Köpte ett par nya sneakers idag på scorett i växjö, ett par Nikes för 270kr. Det är najs! :) Paket från Nelly kom idag också, retur på både skor och klänning. Skorna var för små och klänningen var allt annat än smickrande tyvärr =/ Och här har ni även dagens outfit, men istället för sneakers hade jag kängor. Lägger upp bilder imorgon på smyckena jag gjorde idag också :)




Växjö baby!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-24 » 09:12:54

Rullade precis in i Växjö och har fixat mig ett nytt tågkort mellan Borås och Växjö, tycker det är så himla konstigt att jag bara kan köpa det i Växjö för ingen i Borås verkar fatta att det går köpa ett sånt kort haha! Men nu ska jag till bibblan och låna "nya sociallagarna med kommentarer" kanske inte låter jättespännande för er men jag tycker att sociallagen är jätteintressant att läsa om faktiskt! Och på schemat idag står även en lååång föreläsning om LSS, och när jag kommer hem på kvällen blir det lite smyckespyssel med Erika! På återseende ;)

Vårkänslor

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-23 » 22:01:05
Blir nog ingen outfit bild idag, då får ni dubbelt upp imorgon! Men kan ju avslöja att jag invigde min skinnjacka idag, tror inte jag var ensam om det heller, satt ett litet litet tag på viskan idag med, på uteserveringen! Det säger ju en del om vilket väder det har varit idag.

Nu ska jag iaf diska och städa undan innan jag beger mig mot växjö och förelsäning i LSS imorgon. Förresten så fick jag sms från posten idag också, mitt paket från Nelly är skickat! :)

Nytt för dagen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-23 » 16:01:38
Var en snabbis i stan med Erika idag i det underbara vädret! Skulle egentligen bara en snabbis till bead place för att köpa lite delar till smycken som vi ska sitta och pilla med någon dag här. Men kände att jag även behövde köpa lite nya bälten eftersom jag har ett som snart går av! Sprang in i presentknallen och köpte en kaffeburk också så det är mysigt! :)




Så alltså nytt idag är en kaffeburk som trevligt nog matchade mina kaffekoppar, och  två svara bälten.
En outfit bild kommer senare, Erika tog en idag så snor bilden av henne :)

ooops!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2012-02-22 » 16:36:51
Har känt ett enormt shopping behov det senaste och när jag kikade inne på nellys rea kunde jag inte hålla bankkortet i plånboken utan råkade beställa hem lite grejer! Blev ett par skor och en klänning, men när det tillsammans med frakt blev 370kr tyckte jag inte det var så farligt faktiskt! Men nu måste jag bara vänta tills våren och det fina vädret kommer! :)

Outfits

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-02-15 » 20:11:44
Här kommer två av mina outfits jag hade på mig i lördags, först den jag hade på dagen och sedan den jag hade på kvällen.



Bilden är tagen av Erika utanför mitt kära café Viskan!



Såhär såg jag ut på kvällen, otroligt ocharmig bild dock haha! Men jag bjuder på den, börjar garva lite varje gång jag ser den! Så smile! ;)

Så här såg sminket ut som jag hade, köpte ett par semilashes och satte på mig och med en liten silvergrå sotning fick man en sjyst inramning av ögonen

I'm back!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2012-02-15 » 15:55:40
Är tillbaka från min ofrivilliga bloggpaus nu, har varit mycket den senaste veckan med skola och flytt. Men nu är allt klart, juridikinlämningen är klar och jag har flyttat in i älsklingens lägenhet, slänger nog upp lite bilder på hur den ser ut någon gång här i veckan! Men först tänkte jag slänga in bilder från i lördags då jag var ute med mina fina brudar och firade rijaldas födelsedag och skakade rumpa på Edge när det var reagge dancehall kväll! :)




Kvällen började hemma hos Rijalda där alla hade samlats i vardagsrummet för lite tjöt och musik!



Sedan samlades alla goa brudar i köket för att festa till lite old school musik och dansade loss, vi lämnade grabbarna i vardagsrummet till deras rockmusik! Fest i köket hos Rijalda = Asnajs!




Fest i köket, helt klart en av de bästa kvällarna i mitt liv! :)



Andra etappen av kvällen spenderades på Franks en liten snabbis med en cider i hand!



Kvällen avslutades med riktigt skön musik och massa dans på Edge, så skönt att bara dansa loss utan koreografi! Tack alla mina fina brudar som gjorde den här kvällen underbar!

Viskan <3

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-04 » 14:11:26

Sitter på mitt älskade viskan och solen lyser in lite fint, har en kaffe i handen och snart kommer Erika med en kaka åt mig, gotta love life! Erika hade med sig sin badass kamera så idag får ni riktigt snygga bilder på både mig och Erika när jag väl har snott dom från henne! Ha det gött hej!

Going to town

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-04 » 12:24:15
Ska snart iväg till stan med Erika och fixa lite grejor inför kvällen! För ikväll är det partaj som gäller för min kära vän Rirri fyller 20! Woop woop! :D



Så hejsvejs nu drar jag och mitt röda hår! När jag kommer tillbaka slänger jag upp en outfit bild ;)

fierce

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-03 » 23:07:32
Har nyss färgat håret rött thats right, I'm a redhead! :D

 

Känner mig ändå rätt nöjd! En släng med färg till och det blir nog perfekt! :)

Going redhead

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-03 » 21:39:16
Sitter nu as we speak med röd hårfärg i håret, Erika sitter brevid och vi kollar på Tomb raider. Precis som vi gjorde när vi var små och lekte Lara och Laura Croft i Mariedalsskogen utanför lägeneten. Känns som att cirkeln är sluten typ, vi träffades när hon flyttade hit och båda bodde på trandared och lekte tillsammans varje dag, sedan började vi på olika skolor och tappade kontakten. Men när vi började gymnasiet igen tog vi upp kontakten och nu har jag flyttat in p å samma gård som jag bodde på då jag och erika lekte som mest! Fast nu är vi vuxna, båda snart över 20 år. Jösses vad tiden går fort!

Men anyway ska återgå till badass Lara och hennes sexighet!



Nästa gång ni ser mig är jag redhead!

Score!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-02 » 22:17:51
Fick precis reda på mitt resultat på den senaste hemtentan och den blev godkänd det känns så sjukt nice! :D Efter de problemen jag hade med böcker och annat, men nu är det over and done! Så skönt, har hittills inte blivit underkänd på något under min tid på linnéuniversitet och sattsar på att inte bli det heller. Något som kan bli väldigt svårt, eftersom kraven höjs ju hela tiden och det kommer bli jobbigare och jobbigare :) Men screw that nu, godkänd är jag och nu ska jag fokusera helt på juridiken!

Oh and that's right jag köpte röd hårfärg idag, och gjorde ett halsband och ett par örhängen idag slänger upp en bild på det en annan gång :)

Dags för ärenden

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2012-02-02 » 15:10:05
Tog en liten snabb och halvtaskig outfit bild idag, har inte gjort iordning mig ordentligt men ska snart hem till mamma för att hämta post, sedan ner till stan för att lämna tillbaka böcker, köpa smyckesdelar och kanske röd hårfärg. Funderar på om jag äntligen ska ta tummen ur och färga det rött. Sambon börjar bli irriterad för att jag alltid pratar om att färga håret rött haha! :D Efter att jag fixat allt detta är det äntligen dags för lite dans igen, idag är det dancehall som står på schemat. Har riiiiktigt höga förhoppningar på den klassen! :D



T-shirt bershka, tröja hm, brallor cheapmonday!

Orkeslös

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2012-02-01 » 16:55:02
Tror inte jag har så mycket att göra idag, handla, städa lite kanske och inget mer. Men känner mig inte motiverad att göra minsta lilla... har haft på mig mjukis byxor sen jag gick upp vid typ ett idag och planerar inte på att byta om än på ett tag. Får se om min kära sambo jobbar/gymmar klart snart så att vi kan handla lite tillsammans. Det är en stor downside med att bo själv och inte ha bil, man måste ta bussen för att handla och om man ska stor handla blir det problem för en liten flicka som mig!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!