Everyday outfit

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2013-01-31 » 20:28:48
Igår knallade jag runt och såg ut såhär. Blev jättekonstig färg på bilden men orkar inte riktigt bry min haha!
 
Yesterday I walked around looking like this. The colors on the pictures turned out kind of wierd but I really don´t care haha!
 
Necklace - Ur&Penn, Shirt - Bonprix, Cardigan - H&M, Jeans - DIY

Dark and twister

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2013-01-31 » 17:21:58
Igår blev det en spontanutgång med ett par brudar på Sivans som är en av studentpubarna här på campus :) Vid sju tiden på kvällen frågade Megan om jag hade lust att hänga med ut och resultatet av ett snabbt ombyte och smink blev som på bilden :) Lite mörkt och morbid ;) Eller bad ass, beror på hur man ser det :D Jag älskade faktiskt kombon i alla fall! Lägger ut en bild på hur jag såg ut under dagen sen också :)
 
Bustier - BikBok, Kjol -  Nelly.com, Hårsmycke - Gina Tricot
 

Contrast

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-31 » 10:20:40

Stora kontraster från kvällen igår och morgonen idag ;) igår var jag ute och dansade och hade mig på sivans och idag är det föreläsning om genus och intersektionalitet! slänger upp två outfit bilder när jag kommer hem, från dagen igår och kvällen igår :) Ha en trevlig torsdag vänner ;D

Dance 'til your dead

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Dans, träning och ohälsa  |  Daterat - 2013-01-30 » 17:54:17
 
Saknar att dansa något så fruktansvärt jättejätte mycket. Har varit på EN dansklass, ja EN, sedan i December. Håller bokstavligen talat på att gå sönder, jag får jätteont i kroppen när jag inte dansar eller tränar och jag får jättesvårt att sova. Nu kanske ni undrar, men varför gymmar du inte då? Nr.1 det är TRÅKIGT, nr2 det kostar pengar och Nr3 DET ÄR TRÅKIGT :P Men jag hade nog kunnat gymma om jag hade hittat ett gratis gym med sköna maskiner och gött folk men att betala pengar för det? Njae... det gör jag bara på sommaren när jag är i Borran... Och just det, jag betalar redan 3600kr, ja ni läste rätt, 3600kr för dansen. Det är ett terminskort, en termin är 10v och 3600kr ger mig rätten till att dansa hur mycket jag vill, så det är ju najs ;)
 
Men nu till poängen med detta inlägg, jag har äntligen anmält mig till vårterminens danser :) Valde att step it up iår, anmälde mig till lite mer avancerade klasser, förra året tog jag en del nybörjare eller mellan klasser men jag kände mig inte utmanad. Vill känna att jag lär mig något inom dansen, vill utvecklas och inte stanna på samma nivå hela tiden. Berättar lite mer om vilka klasser senare men det blev åtta totalt :)
 
 

Dinner time

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-29 » 21:08:20
 
Till middag idag valde jag att göra broccoli och blomkåls mos med lax :) Det blev hyffsat gott måste jag säga. Har aldrig prövat att göra det moset innan och när jag väl använde mig av min kära stavmixer var det snabbt och smidigt :) Men nu är maten uppäten och jag ska kolla på Hotel Transylvania :)
 
 
Lax i ugn
släng i laxen i ungen med lite citronsaft på i 220grader i en kvart ungefär beroende på hur stora bitar du har
 
 
Broccoli och blomkålsmos
Koka broccoli och blomkål mjukt i saltat vatten (jag använde frysta och lät dom ligga i vattnet ett tag). Häll av vattnet och mosa sedan ihop grönsakerna med en ägg gula och lite smör. Jag använde först min elvisp men tyckte det var värdelöst så bytte till min stavmixer. Jag kryddade moset med salt och lite vitpeppar men smakade typ ingenting, så slängde i lite citronsaft. Men smaken är väl som baken antar jag ;)

Look of today

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2013-01-29 » 18:19:42
Idag har jag vandrat runt i min lägenhet (läs suttit i soffan och kolla TV). Var svårt att få en okej bild idag eftersom jag är osminkad och tycker väl inte att jag ser riktigt bra ut utan smink, men pallade verkligen inte alls att sminka mig bara för en enstaka liten bild ;) Men tja, en osminkad halvtaskig bild får det bli! Nu ska jag fortsätta kolla på Masterchef USA och efter det är det dags att laga mat :)
 
Linne - Monki, Tröja - H&M, Byxor&Nitbälte - Gina Tricot

Studs in my heart

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-29 » 14:24:01
Att jag älskar nitar är ingen hemlighet. I stort sett allt med nitar får min uppmärksamhet, har nitade skor, nitarmband en egengjort nitad skjorta och snart ska jag nog även nita en skinnjacka. Det är helt enkelt supersnyggt! Något som saknades i min nitade garderob var en nitad BH, var inne på att göra en själv men kände att det var lite mycket arbete. Så när jag hittade denna nitade bustier inne på BikBok kunde jag inte låta bli! Älskar att den kommer fungera under genomskinliga skjortor eller urringade toppar, men också till höga byxor och kjolar (när jag väl tappar mina små extra kilon som jag lagt på mig under vintern utan någon dansträning)
 
På den här bilden matchade jag bustiern med mina nya vida byxor från gina tricot. Dom byxorna jag bloggade om häromveckan om ni minns? Kostade mig bara 49kr! :D Ber om ursäkt för dom suddiga bilderna men orkade inte riktigt ta nya haha! :P
 
Studded bustier - BikBok 299 kr, Wide pants - Gina tricot 49kr

Accesorize

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2013-01-28 » 19:53:53

Detta är accessoarerna jag köpte under mina två shopping dagar. Även alla smycken är reafynd, väskan likaså ;)

Denna väskan köpte jag inne på New Yorker, den rymmer det mesta och lite till! Älskar att den är quiltad och svart, mina senaste väskor har varit bruna så kände att jag ville byta färg ;) Den kostade mig 169kr :D

 

Halsbanden köpte jag på ur&penns rea. Där kostade alla halsband 40kr så alltså 40kr styck för dessa skönheter :)

 

Örhängena fyndade jag på glitters super-rea, det var 75% rabatt så dessa kostade mig 19kr styck :D

Beeded tanktop

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2013-01-27 » 19:19:55
Ett av dom nya linnena jag köpte. Mesh med broderade pärlor i ett diamant mönster :) Var osäker på om jag skulle köpa det först men när jag fick det för halva rea priset (för att några pärlor lossat) kunde jag inte låta bli! Köpte det på Cassels för 60kr :) Härligt värre! Snart ska jag iväg på salsa kurs med Megan och hennes rumskamrat, taggad till tusen :)
 

New shirts

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2013-01-27 » 16:59:43
 
Var som sagt och shoppade för ett par dagar sedan, tänkte visa skjortorna jag köpte först. Alla på rea ;)
 
 
Denna tröjan köpte jag för att på ett red and black party jag var på igår. Cassels 99kr
 
 
Denna underbara mönstrade skjortan var tvungen att följa med hem, letat efter en likande ett bra tag. H&M 50kr
 
 
Denna sjukt snygga kors skjortan köpte jag efter att jag bestämt mig för att sluta shoppa för dagen. Men den skrek mitt namn så kunde inte låta bli ;) New Yorker 99kr

Knitted Neon

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2013-01-26 » 23:35:12
Har shoppat som en tok dom senaste dagarna. Eller i alla fall i Fredags och igår, köpte en del nya kläder och även en del accesoarer, nästan alla köp var på rea. Så det får mig känna mig lite bättre att jag fyndat ;) Tänkte att jag ska visa er lite av sakerna jag köpte imorgon, nu får ni se en bild på hur jag såg ut i lördags när jag gick runt och shoppade på grand med Megan :) Tröjan är ny från Gina och bilden gör inte alls färgen rättvisa, love it! :)
 

Look of the day

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2013-01-23 » 16:36:45
Idag såg jag ut på detta vis. Hade en eftermiddagsföreläsning om missbruk idag, så tog mig en skön lång morgon och bara göttade mig :) Idag ska jag fortsätta med städningen som inte blev klar igår och även ta tag i min bedömning till min barnavårdsutredning som jag fick en kompletering på.... Ha en trevlig onsdag! :)
 
Halsband&kavaj - Gina Tricot, Tshirt - Lager 157, Jeans - Vila
 
 
 
 

Afternoon snack

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-17 » 19:22:44

Blev sugen på att testa dessa bananplättar som jag sett på så många boråsbloggar nu ;) ärligt talat så var jag väldigt skeptiskt i början, plättar med banan och ägg? Lät sjukt äckligt men ju mer jag tänkte på det desto bättre lät det. Snabbt och enkelt, banan och ägg är nyttigt så... why not! :) testade idag, hade i riven kokos i smeten, och det mina vänner, blev gott! Till plättarna hade jag bärmix från Ica, mest vinbär. Hade helst velat ha hallon tror jag faktiskt!

Har ni inte testat och behöver ett snabbt mellanmål, try it! :)

Black and Yellow

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2013-01-17 » 15:45:49
Idag på seminariet såg jag ut såhär. Helsvart med ett neongult statement halsband. Tror inte jag har visat er det förut. Det är från Gina tricot, köpte det innan nyår :) Jag fullkomligt älskar det, speciellt till en svart outfit!
 
Today I looked like this at the seminare. All black with a neonyellow statement necklace. I don't think I've shown it before. It's from Gina tricot, bought it before new years :) I absolutley love it, especially to a black outfit
 
 
Coat - Vila, Shirt&Necklace - Gina Tricot, Pants - Vila, Shoes - Skopunkten
 

Dream a little dream of me

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-16 » 23:55:28
Nu under kvällen har jag suttit och pillat lite med en video för första gången någonsin! Den första är en liten video på mitt sovrum, eller sovrum och sovrum, den delen jag använder som sovrum i min mysiga etta! :) Tänkte lägga upp lite videos då och då. Nästa video kommer också vara av min lägenhet. Vad tycker ni, låter det som en bra idé?
 
During the evening I´ve sat and made a little video for the first time ever! This one is of my bedroom, well bedroom or bedroom, that part that I´m using as a bedroom in my cozy one bedroom apartment! :) I was planning on uploading some videos from time to time. Next video will also be of my apartment. What do you think, does it sound like a good idea?
 
 
 

No place like home

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-15 » 18:55:00

Sitter på stationen nu och väntar på att åka hem till Växjö igen. Borås i all ära men det ska bli skönt att få sova i sin egen säng i sin egen lägenhet. Har bara sovit i min lägenhet ett par nätter på en månad! Men det har varit skönt att bo hos mamma lite, någon som lagar mat, städar och tvättar åt en, är rädd att jag. blivit bortskämd ;) aja men imorgon blir det dom sista förberedelserna inför seminariet på torsdag och efter det är det förberedelser inför kursstarten 21 januari ;)

Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Last weekend

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2013-01-14 » 20:36:41
Bilderna är från i helgen då jag, Rirri och Tommy tog en öl på brännan. När Karin och Tommy drog hem stack jag och Rirri till Eclipse... vilket ställe, tomt, kass musik (bara balader) men billig öl. Efter ett tag ringer Tim och säger att han kan fixa lite dricka så jag och Rirri kan efterfesta hos honom, så det gjorde vi. Tog en taxi upp till tim med en flaska vodka, ett par burkar redbull och ett par breezer. När Tim gick och lade sig började jag och Rirri dricka istället och slutade någongång vid elva på förmiddagen, sjukt skoj hade vi! Lika cazy som det brukar vara med Rirri! :)
 
 
Haha sånna här bilder borde egentligen aldrig ligga uppe på bloggar, men hwo cares! This is me drunk as drunk can be klockan nio på morgonen ;)

At home

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2013-01-14 » 16:59:57
Sitter hemma hos mamma just nu, ska ner till stan om ett par timmar och lämna tillbaka lite böcker och boka en hemresa. Glömde min bankdosa i lägenheten så måste ner till stationen för att boka resan, så sjukt drygt! Skulle köpt ett par byxor idag också men hoppar det, får se om det kanske blir imorgon eller när jag är tillbaka i växjö. Jag har liksom inte bestämt mig om dom passar mig än. Det är ett par höga jättevida byxor från Gina tricot på rean. Dom ser ut ungefär som byxorna på bilden, men dom är från Ellos...
 

Today

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-11 » 11:13:02

Snart ska jag ner till stan för att träffa rirri, vi ska se om vi kan hitta en hårfärg och göra något åt mitt hår, det ser förjävligt ut just nu. Någon rödrosa nyans i botten som blir ljusare och ljusare ju lägre ner du kommer...
Bilden är från i helgen då jag och rirri var på väg till efterfest ;)

barnavårsutredning

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-09 » 13:55:42
Sitter med min barnavårdsutredning som jag gjort ett tag nu. Jag börjar äntligen se ljuset i slutet på tunneln! Har precis skrivt klart min bedömning och ska snart formulera ett beslut. Sedan är det bara att fixa och trixa lite smått med dispositionen av arbetet och lite smådetaljer som måste fixas också. Känner mig stolt. Kan säga att det var en ganska svår uppgift faktiskt, att skriva en barnavårdsutredning efter ett fiktivt fall med väldigt lite information, tur att man har lite fantasi så man kunde komma på lite mer information ;) Men det var en bra övning eftersom jag förmodligen kommer syssla med sånt här när jag är examinerad om en sisådär två år ;)
 
 
Writing on my child protection investigastion like I´ve done for a while now. I´m beginning to see the light in the end of the tunnel! I just finished my "judgement" and is going to write the decission. Then it´s just some small twekes that need sto be done. I feel so proud. I can tell you that this was a difficult assigment, to write a child protection investigastion on a fictiv case with just a small ammount of information, luckily I have some imagination so I could think of new information ;) But it was a good assigment, since I probably will be doing this kind off things when I graduate in about two years ;)
 

New years eve

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Kvällsbus  |  Daterat - 2013-01-08 » 15:35:44
 
Förlåt för oerhört kass uppdatering! Men har haft en del att göra här i Borås. Har jag inte umgåtts med vänner har jag pluggat, just nu har jag tagit en liten pluggpaus och tänkte lägga upp bilderna från nyår som jag lovat! Dom är inte många men hade viktigare saker för mig på nyår än att ta bilder, som att dansa tillexempel ;)
 
Sorry for terrible update! But I haven't had time to blog here in Borås. But now I have some time so here is the new years post I promised! ;)
 
 
Nyrårs middagen, en BigMach på McDonalds, alla höll på med sina stautsar och bilder på sina avancerade nyårsmiddagar att jag var tvungen att ta en bild på våran. Smakade askalas ;)
New years dinner, a big mac at Mcdonalds, everybody was posting pictures and statuses about their amazing fancy new year dinners so I had to take a pictures of ours. Tasted amazing ;)
 
 
På "förfesten" på varandrarhemmet. Vi gjorde mest iordning oss. Vi lyckades i alla fall få tid till ett glas mouserat vin eller två :)
At our "preparty" in the hostel. We mainly just got dressed and did or makeup. We managed to have time for a glass of bubbly wine or two :)
 
När klockan slog tolv var det dags att smita från klubben ett tag för att se på fyrverkerierna! En kille i kön fick  ta bilden. Stackars människor, står i kön på tolvslaget..
When the clock was twelve it was time to escape the club a bit to go out and see the fireworks! We had a guy in the line take a picture. Poor guys, standing in line on countdown on new years...
 
Efter fyrverkerierna var det mer dans, eller mer än dans för någon ;) Förresten, musiken på penthouse var helt fantastisk, en mix mellan RnB och hiphop, precis så som jag vill ha det!
After the fireworks it was time for some more dancing, well more than dancing for some ;) Just for the record, the music in Penthouse was fantastic, a mixture of RnB and hiphop, just the way I like it!
 
På toaletten (som var grym, tre sitsar i en toalett<3) bestämde sig jag och megan för att byta skor, så vi behövde bevis på att vi faktiskt hade på oss dom under kvällen. Och jag älskar mina skor!
In the bathroom (wish was awesome, three toilets in one room <3) me and megan decided to change our shoes, so we needed proof that we had them on for some time! And I love my shoes.
 
 
Och det var alla bilder från nyår. Jag vat att det inte är mycket, men bristen på bilder säger att det var en grym kväll utan en tanke på kameran i min väska! Tja, vet inte vad jag ska säga mer om kvällen, vi dansade till fem på morgonen, drack gratis öl och hade det otroligt bra!
And that was all the pictures from new years. I know it wasn't much, but the lack of pictures says that it was an amazing night with no thought of the camera in my bag! Well I don't know what to say more about the night, we danced till five in the morning, we drank free beer and had an amazing time!

Nightsky nails

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - DIY  |  Daterat - 2013-01-04 » 17:18:12

Råkade glömma bort att lägga upp nyårs inlägget innan jag åkte ;) ska se om jag hinner göra det när jag kommer till Borås istället ;) sitter nu på tåget till Borås ännu en gång, kom fram till att jag sovit i min lägenhet tre nätter sedan den 21 december! Helt galet haha!

Eftersom jag glömde nyårs inlägget får ni istället en bild på hur mina naglar såg ut på nyår, svart grund med glitter ovanpå. Ser nästan ut som en stjärnklar natt eller vad tycker ni? :)

Somewhat of an outfit

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Clothes  |  Daterat - 2013-01-04 » 00:52:38

Eftersom det inte blev en outfit bild från nyår får jag improvisera lite ;) klänningen som jag beställde från Nelly kom inte (och har inte kommit) så jag fick köpa en nödklänning från hm. Eftersom jag hade mina skor spelade klänning inte så stor roll faktiskt ;) men här är ett litet kollage på klänning och skor :) imorgon eftermiddag lägger jag ut bilderna från nyår innan jag åker till Borås igen ;)

Copenhagen pt 2

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-03 » 14:14:18
Den första kvällen i Köpenhamn åt vi på en närliggande kinesisk resturang, en helt okej buffe faktiskt. Efter det visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, så vi gick tillbaka till vårat hostel och tog varsin cider. Megans kompis som bor i köpenhamn tipsade oss om att gå till LA bar. Så eftersom vi inte hade någonting att göra drog vi dit. Det var... en speciell bar. Billigt alkohol var ett plus men att det i stort sett bara fick plats med själva baren så man fick stå och hänga i hörnet ett minus.. Hade stället varit lite större hade jag nog faktiskt tyckt om det, det var chill!
 
 
 
The first night in Copenhagen we ate in a nearby chineseplace, a quite allright buffe actually. After that we didn´t know what to do, so we went back to our hostel and had a cider. Megans friend told us to go to LA bar. So since we didn't have anything else to do we went there. It was.. a special bar. Cheap alcohol was a plus, but the fact that only the bar itself could fit it the place so you had to stand in the corner was a minus. If the place was a little bigger I would of liked it, it was chill!
 
 
 

Copehagen sightseeing

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-02 » 20:35:34
Under dagen på nyårsafton så gjorde vi lite sightseeing, vi köpte en biljett till en hop on hop off buss som tog oss runt i köpenhamn förbi många av turistattraktionerna. Bland annat den lilla sjöjungfrun, operahuset, amalienborg och christiania. I christiana hoppade vi av och gick runt och kollade lite!
 
During the day on new years we did some sightseeing, we bought a ticket for a hop on hop off bus that took us around in Copenhagen past many of the tourist attractions. Like the little mermaid, the operahouse, amalienborg and christiania. In christiana we hopped of the bus and looked around a little!
 
1. The Little Mermaid 2. The Gefion Fountain 3. Amalienborg 4. Christiania
 
 
Christiania var det enda stället som vi hoppade av bussen för att kolla runt lite. Det var ett väldigt speciellt ställe och jag är glad att vi hoppade av där. Det luktade weed precis överallt och den lukten följde efter mig hem också, fy farao haha! Men det var väldigt intressant att se hur öppet folk rökte och hur öppet det såldes också! Trodde att det mesta hade försvunnit men ändå fanns det kvar mycket försäljning. Tyvärr fick man inte ta bilder i Christiana, det fanns tre regler där inne, 1. Ta inga foton, 2. Spring inte, 3. Ha kul!
 
Christiana was the only place we got of the bus to check it out. It was a very special place and I´m glad that we got of the bus there. It smelled of weed everywear and the smell followed me to the hostel, nasty haha! But it was very interesting to see how openly people were smoking and selling! I though that most of it had disapeared but yet there was a lot for sale there. Unfortunatly it was not allowed to take pictures there. The three rules of Christiana was 1. No pictures, 2. No running, 3, have fun!
 
Various other pictures, Jesus, tivoli, pretty house, the opera and Judas.
 
Och det avslutar turist/sighseeing delen av Köpenhamn, nästa inlägg är första kvällen i köpenhamn och nyår. Men det tar vi imorgon! :)
 
And that ends the tourist/sightseeing part of Copenhagen, next up will be the first night in copenhagen and new years eve. But that will be tomorrow :)
 

Home sweet home

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2013-01-02 » 15:05:50
Kom hem från Köpenhamn igår, men kände inte rikigt för att blogga då. Var inte alls människa igår om man säger så ;) Men jag hade en helt UNDERBAR resa tillsammans med fina vänner, gjorde lite sightseeing, åt middag, hängde på hostelet, dansade till fem på morgonen på nyårsafton och hade det allmänt bra! Jag lägger upp lite mer detaljer senare. Nu måste jag ta tag i mitt liv igen och plugga sönder! :/
 
Got home from Copenhagen yesterday, but didn't really feel like blogging. Wasn´t feeling godd yesterday if you say it like that ;) But I had an AMAZING trip with great friends, did some sightseeing, had dinner, hung out at the hostel, danced til five in the morning on new years and just had a nice time! I´ll post some more details later. Now I have to take control of my life again and study my ass off! :/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!