Nyinköpt

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-08-31 » 23:04:01
Det var den här ringen jag köpte när jag och Sanne var i stan igår, I love it!





Och så här ball var jag i min nya jacka jag köpte igår! Måste tyvärr byta till en större storlek eftersom den inte är fodrad så måste man ha en lite större tröja under :)

Nej nu ska jag hoppa i mjukisen och kolla på so you think you can dance <3

31 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-31 » 19:33:44
Gud ni anar inte hur trött jag är! Det är nästan lite sjukt att man kan vara så trött. Ändå har jag nästan inte haft någon lektion idag, lite knas. På dansen inventerade vi i kostymförrådet, sedan var svenskan inställd, (den skulle börjat vid elva) nästa lektion var samhäl som började HALV TRE! Så hade en riktigt lång rast. Så jag, Sanne och Rijalda gick ner och satte oss på Viskan och drack Islatte, det har varit sinnessjukt bra väder idag! :) Sen gick vi runt på stan och jag köpte en riktigt najs jacka som kommer bli perfekt till höst/vinter

Just nu ska jag lyssna på lite mysigt musik och ta lite bilder som kommer upp här efter min väntande dusch!

30 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-30 » 22:45:30
Skulle egentligen slängt in en bild på min nya ring men min mobilkamera vill inte riktigt fungera och eftersom jag inte har en vanlig kamera får ni enstaka läsare vara utan bild idag. Men jag lovar att lägga in en bild imorgon, då kommer jag även lägga ut en bild på mina nya skor :)

Nej nu ska jag kolla vidare på sex education och ska snart gå och lägga mig! Puss häääj!

30 Augusti

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-30 » 18:37:09
Idag har jag haft en dag i skolan fylld med dans! Började halv elva med jazz och sedan vare lunch och sedan work-shop med folk från tanzania, det var sååå roligt! Dansade både street och afrikansk. Riktigt roligt att dansa tradiotionell afrikansk dans med äkta for real life afrikaner :) Och dom var sååååå bra! :D

Kom precis hem från en liten tur i stan, kom hem med en ny ring, ett par nya skor och ett smyckesträd :) Ska sitta och pyssla med det nu :)

29 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-29 » 23:09:58
Kom precis hem efter en liten utflykt, åkte och fikade med Armin och Karin på Viskan. Tyvärr stängde det vid åtta tiden så vi fick vackert gå därifrån. Så jag och Karin åkte till hennes systers nya lägenhet och hjälpte till att göra iordning den, jag fick äran att hjälpa till med skorna och smyckena. Alltså damn den bruden har snygga skor! I hallen står en stor hylla som täcker i stort sett hela väggen och den är FYLLD med hannas skor, galet. När skorna var klara så fixade vi med smyckena, appropå det så köpte jag en ny ring och nya örhängen när jag och sanne var i knalleland i fredags!

I Just love em! Ringen är en dubbelring eller vad man ska säga och kostade 129kr på Glitter och örhängena är vingar med små stenar på och de gick på 119kr på Gina. Gud jag älskar när lönen har trillat in på kontot! :)

29 Augusti

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-08-29 » 18:01:27
Kom på att jag lovade att lägga ut en outfit bild igår, hann bara ta en i all hast så den är lite suddig men så här såg jag ut igår iaf!

 

Hade på mig en ny body från Gina, I loooove it! :) Sotiga ögon och röda läppar is the siet :)

29 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-29 » 17:10:44
Mhm det var en riktigt trevlig kväll/natt igår :) Som sagt så började med en liten förfest hemma hos Cajsa med trevliga tjejer, sedan åkte vi ner till stan och där blev det puls som gällde, helt underbart! :) Jag dansade och hade fruktansvärt roligt! Åh jag älskar att gå ut och dansa, jag behöver knappt dricka när jag är ute, när jag dricker är det mest för att jag är så varm att jag håller på och dö! Men men, puls stängde som vanligt alldeles för tidigt så då blev det käk på subway och eftersom hampus gjorde så att jag missade bussen så betalade han taxi hem och utanför våra hus stod vi och snackade i nästan två timmar :)

Men nu så lyssnar jag på min mysa lista på spotify och fixar och donar med mitt rum, mamma bar ner en stor hylla imorse i mitt rum så flyttar runt lite saker så att det ska bli så mysigt som möjligt. Kan knappt vänta tills vi ska börja måla om här nere, kommer bli en riktigt hög mysfaktor i källaren då :)

Så här ser två av hyllorna i den nya bokhyllan ut, ska fixa bokstäverna med lite klet så att dom sitter mer stabilt senare.

Ja, jag vet att Uet är helt snett, men som sagt ska fixa ;)

28 Augusti

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-28 » 17:00:00
Sitter nu i soffan och väntar på att maten ska bli klar, för är fruktansvärt hungrig eftersom det enda jag har ätit idag är lite chips imorse. Känns som om jag får kasta i mig maten för ska träffa rijalda i stan en snabbis för att lämna över mina älskade skor som hon ska låna på en utekväll i götet, eftersom mina fötter höll på att dö när jag hade dem ute sist kan hon lika gärna låna dem över kvällen. För min kväll består av röj på Puls med några härliga vänner! Har till och med köpt mig en ny tröja och nya smycken för denna kväll, så snygga. Slänger in en bild innan jag drar ut :)

27 Augusti

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-27 » 15:24:29
Har kommit hem från skolan och snart dammat klart hela rummet, var tvungen att ta en matpaus!

Igår så var jag med Rijalda och sov hos henne, som vanligt när man är med Rijalda så hade vi hur kul som helst, ska snart iväg och fika med henne, måste bara städa klart först :)




Detta hade jag på mig igår i skolan, matchade med kilklacken :)


Nej nu måste jag forstätta städa så att jag inte blir liggandes i soffan för länge!

25 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-08-25 » 21:30:55
Usch hatar som sagt detta vädret! Fick leta fram vinterkläderna idag, snyft... Men är man sjuk så måste man vara försiktig och gå med en halsduk runt halsen, at all times!

 

Ett fruktansvärt tråkigt inlägg jag vet,

men jag har tråkigt så var tvungen att göra någonting.

Finns inget bra på tv, och tja... har inget att göra,

så ska nog gå och dricka lite cola :D

25 Augusti

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-08-25 » 15:55:58
Usch jag hatar att det är höstväder i augusti, det är inte alls okej! Har fått ta fram halsduk och grejor för att kunna överleva en kort promenad i mitt tillstånd =/

 

Så här ser jag i alla fall ut idag, ska iväg på en liten promenad med Hampus om ett tag och vill inte gå runt i mjukis. Så istället tog jag på mig snygga mjukiskläder, min übersköna tröja från Gina och ett par vanliga leggins :)

25 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-25 » 14:21:08
Idag stannade jag hemma från skolan, är som sagt på bättringsvägen men kommer nog bli ännu sjukare om jag tvingas vara ute hela dagen i Väla... Jag hatar att vara sjuk och hemma, man har ingenting att göra... Har fixat och donat i mitt rum så nu sitter jag och kollar på 16 and pregnant. Tror inte jag har lust att bli gravid om jag ska vara ärlig! Fy fan >_<

24 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-08-24 » 23:39:31
Sitter nu och kollar på So you think you can dance, alltså det får mig att vilja åka till göteborg dag ut och dag in och bara dansa dansa dansa! Synd bara att jag inte har tid, damn it.. man får prioritera danserna. Just nu är cheer högst upp på min lista, får se hur det ser ut efter studenten. Åh just det, igår sade våran lärare att vi skulle dansa lyrisk jazz, I looove it! Åh känns så bra att ha båda danslärarna på skolan nu för de är så himla olika, angela är jazzigare och lite roligare och Ullrika är mer lyrisk, mordern och kufisk sådär. Känns underbart att få både och! Gud jag ääälskar dans

Just det, lovade en outfit bild också!



Fick ingen bra helbild för ser så skabbig ut i ansiktet, linne från gina och brallor från Nellys utförsäljning! Slängde som sagt på mig det i alla hast, förövrigt så hade jag vita converse till detta, very simple och bekvämt! :)

24 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-24 » 19:06:16
Idag är jag nästan frisk! Känns great, komme förmodligen bli sjukare imorgon eftersom vi ska till Väla tillsammans med tvåorna och tvingas vara utomhus hela dagen... Suck. Och eftersom det inte ligger så långt ifrån borås så kommer det antagligen spöregna, känns inte helt okej alls! Och jag som vill träna, jag MÅSTE träna på torsdag då är det ju för tusan try out till MFC vill ju gärna visa vad jag kan ännu en gång ;)

Vaknade för övrigt sju idag när jag egentligen skulle vaknat sex så hann inte riktigt sätta ihop en trevlig outfit, tog en bild på den ändå, någon kanske är intresserad?

Nu tänkte jag slänga in en bild på något som jag nästan alltid har på mig, mina underbara ringar!









Alla ringarna är från Gotland, den svarta längst till vänster är gjord av hematit och ska vara bra för fokusering, stabilisering och inre lugn etc. Köpte den i en affär som hette solkristallen :) De två stora är från en liten butik på väg upp till torget, silver ringen är den klassiska gotlands ringen :) Jag älskar ringar och har några fler än dessa men de här är mina favvisar :)

23 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-08-23 » 22:51:10
Så här såg jag ut idag, lite nerdy :)




Satte allt hår på vänster sida i ett spänne, och matchade outfiten med mina älskade nelly kilisar :) Nördglasen är inte mina utan Stephanies, but I love 'em :)

23 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-23 » 22:18:45
Första skoldagen avklarad, eller inte riktigt hela gick hem en timma innan vi skulle sluta för att jag trodde att jag skulle falla ihop! Har dragit på mig en löjlig förkylning som gör mig gaaalen! Men ska kämpa mig upp till skolan ändå, jag kan ju inte börja sista året med att komma sent! Slänger in min outfit senare också, måste säga att jag var riktigt nöjd med den!

Nu ska jag forstätta titta på sexeducation och ha mitt vatten, mina halstabletter och mina näsdukar nära!

23 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-23 » 22:18:44
Första skoldagen avklarad, eller inte riktigt hela gick hem en timma innan vi skulle sluta för att jag trodde att jag skulle falla ihop! Har dragit på mig en löjlig förkylning som gör mig gaaalen! Men ska kämpa mig upp till skolan ändå, jag kan ju inte börja sista året med att komma sent! Slänger in min outfit senare också, måste säga att jag var riktigt nöjd med den!

Nu ska jag forstätta titta på sexeducation och ha mitt vatten, mina halstabletter och mina näsdukar nära!

22 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-22 » 22:37:27
Har varit lite torrt med bloggning det senaste jag vet. Men jag har inte haft lust att sitta vid datorn dom sista sommarlovsdagarna någonsin i mitt liv... Usch det känns sorgligt att säga så, att mitt sista sommarlov är över. Så alltså börjar sista året imorgon, helt crazy. Kommer ta studenten nästa år! Och gå på balen och massa skoj händer nästa år, jag är så himla vuxen haha!

Men trots att jag inte är så pepp på alla lektionerna känns det ändå gött att börja skolan, får träffa alla vännerna oftare, dansa nästan varje dag och tja vårat schema är hur soft som helst! Helt underbart! I like :D

Jag är lite ledsen på mig själv, har haft supersnygga kläder på mig hela veckan men inte tänkt på att ta kort på det. Då missade ni iaf något! Aja mina favoriter i garderoben är ju solklart mina nya jeans från jc och min kilklack från nelly, skulle kunna ha på mig dem vaaaarje dag!

Men nu måste jag gå och lägga mig, skolan börjar ju som sagt imorgon!

16 Augusti

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-16 » 15:23:27
För er som ville veta hade jag och min pojkvän en underbar dag-kväll-natt 14-15, eller jag hade det kan ju inte uttala mig om vad han tyckte ;) Men jag hade det mycket mysigt på vår 18 månaders dag. När jag till slut åkte därifrån så träffade jag Karin, Stephanie, Robert, Armin, Sanna, Sofia H, Sofia N, Niklas och Emil på viskan och satt med dem i några timmar. Jag åkte hem tjugo i tio efter en underbar dag. När jag skulle gå och lägga mig tror jag att jag fick ett feberanfall eller något för jag mådde jätte dåligt hela natten och somnade imorses klockan halv sju... Underbart.. För att inte somna igen så har jag städat mitt rum och första plan på huset. Snart ska jag iväg och sola och träna

Förresten är min tv cp... Tror det är några gubbar på taket som håller på och leker med antennen eller något :P

14 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-14 » 16:16:53
Snart ska jag iväg till min underbara pojkvän som har varit min i ett och etthalvt år idag, I love it :) Ska åka till honom och pussa lite på honom :)





Och så här ser jag ut idag, blev en suddig och slarvig bild. Jag borde skaffa mig en riktig kamera...
Har mina nya skor på mig från nelly men dom är inte alls lika snygga på bild som i verkligheten :/

13 augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-13 » 16:04:42
Har hunnit rensat mitt rum lite idag, vaknade när manmma ringde mig vid halv två så som vanligt har jag sovit bort halva dagen. Men inte sörjer jag för det för den träningsvärken jag har idag är inte nådig! Men eftersom det är från cheer så är det helt underbart, alltså gud när jag tränade i onsdags var jag i himlen och uppvisningen i stan igår var underbar! Har verkligen saknat cheerleading, har känt mig så otaggad på att börja träna för olika anledningar men när jag väl är på träningar eller uppvisningar försvinner allt tvivel. Det spelar ingen roll vad som händer jag kommer alltid älska cheerleading! <3

Förutom en två timmar lång uppvisning/träning i stadsparken bjöd jag min syster på sushi och bio. Första gången jag käkade sushi, och det var inte speciellt gott, men helt okej. Bion vi såg var trollkarlens lärling, jag hade nog för höga förhoppningar om den filmen för när jag såg den blev jag lite besviken, men annars var den bra...

Idag väntar en fika med mina söta småbarn, Karin och Stephanie :) Förhoppnings vis blir kvällen också lyckad, fast det är fredag den trettonde :P

11 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-11 » 22:12:13
Vaknade vid tio idag hos patricia, eftersom hon skulle jobba fick jag åka hem. Där jag somnade eftersom jag bara sov ca tre timmar inatt =/ När jag vaknat så åkte jag till min första riktiga cheer träning sedan SM i maj. Kändes helt sjukt underbart, har saknat att använda hela kroppen på ett så roligt sätt!

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts




Finns det något jag kan göra för att det ska bli lättare?

9 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-10 » 00:05:52
Idag har jag varit och fikat med karin och stephanie, i mina nya skor som jag fick hem från nelly idag. Dom är galet snygga och kommer förmodligen bo i dem de kommande dagarna till mina skor behöver en paus. Dom var faktiskt ganska sköna att gå i men en kudde i dem skadar inte :)

Nu sitter jag iaf med karin i soffan och kollar på sex and the city och softar lite :)

8 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - My outfit  |  Daterat - 2010-08-08 » 19:47:25
Idag har jag shoppat lite med Karin och robert, fick med mig ett par jeans, en star wars tröja och ett par härliga klackar :) Älskar allt jag köpte idag, det är helt galet, jag är så shoppingberoende haha :D Igår så var iaf jag och karin hemma hos pappa i bosnäs och hade lite mys kväll, innan jag träffade henne var jag hemma hos armin och färgade min utväxt, kollade på sex and the city två och tränade. Jag känner mig så himla duktig, fast idag orkade inte armin träna och jag är inte alls sugen på att träna själv idag =/ Så idag så latar jag mig istället haha xD



Här är då de nya kläderna jag köpte idag, jeansen är från jc, tröja från herr avdelningen på h&m och skorna är från nelly.












Close ups på tröjan och skorna, skorna har kostat 500 riksdaler men fick dom för härliga 150 kr ouleteten :D

6 augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-06 » 17:45:10
Sitter nu hemma hos armin och göttar mig, ska snart iväg till michelle lundgren och fira hennes birthday :) Ska bli en mycket trevlig kväll! Uppdaterar mer när det har hänt något haha :D

5 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-05 » 23:12:56
Denna dagen har bjudit på mycket roligt, först var jag på nellys outlet och köpte en långkjol, jeans leggins och ett vitt linne. Känner att jag skulle dragit dit lite senare då allt i butiken skulle bort och alla priser skulle förmodligen vara ännu mer nedsätta. Men men, det gjorde jag ju aldrig. För efter nelly shoppingen blev det träning med armin, sedan hem och äta thai mat som syrran lagat hemma hos pappa sedan ner en snabbis till stan för att träffa armin på en fika och för att kolla lite på salem al fakir. Och nu när jag sitter här i min säng hos pappa för första gången på mycket länge är jag nöjd, för jag har precis klickat hem ett par skor och sitter och kollar på sex and the city. Jag känner mig cool :)




Dessa blir mina om några arbetsdagar haha :P Dolores SEK 269, Nelly  Shoes - NELLY.COM

4 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-04 » 23:29:07
Jag känner mig så himla duktigt, i förrgår tränade jag med armin och idag gick jag ner till gymmet och tränade själv och gick hela vägen tillbaka. Jag ska börja träna på riktigt nu, har slappat alldeles för mycket i sommar nu, så någon form av träning ska det bli varje dag iaf! Funderar på om att dansa på krogen räknas som träning? Haha, om man inte dricker någon alkohol så borde det ju faktiskt vara det!

Iaf så sitter jag nu och kollar på sex and the city och är fruktansvärt shopping sugen, har faktiskt hittat ett par skitsnygga skor från nelly som ska bli mina :) Har egentligen hittat några till men någon måtta får det faktiskt vara...

3 Augusti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Delar ur mitt liv  |  Daterat - 2010-08-03 » 02:30:37
Usch, jag hatar att de sista dagarna på sommarlovet redan är här. Jag ska försöka nyttja dessa sista dagarna på bästa sätt. Hoppas bara att det är sol så att jag kan njuta lite av solen. För tyvärr så var det inte alls lika bra väder på gotland som jag hade hoppats på, det var inte riktigt piss väder men inget bra heller. Det regnade bara mycket en dag men de andra har det varit upphåll. Det var två dagar på hela veckan som det var fint väder om man inte räknar med den dagen då vi åkte hem... Trots det dåliga vädret har jag haft en riktigt härlig vecka med mina brudar. Det har varit galna fester, alkohol, god mat, shopping och mysiga kvällar vid havet. Alltså helt okej, men jag måste säga att det känns bra att vara hemma också. Har saknat min säng och mitt stora rum där alla grejorna får plats!

Idag så tog jag mig i kragen och begav mig till gymmet med armin, har ju inte tränat på hela sommaren så det var verkligen dags nu! Det blir samma sak imorgon också. Därför måste jag gå och lägga mig nu så jag orkar dammsuga hela huset plus träningen!



Här bjuder jag på en bild från en kväll innan vi skulle dra till Bur!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!